Povezane vesti
Novi Sad: Potraga za osumnjičenim zbog krađe u stanu
Dnevnik 20.01.2021
NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu tragaju za muškarcem s fotografije, zbog sumnje da je učinio krivično delo razbojništvo. Sumnja se da su on i M. Đ., koji je uhapšen krajem decembra, iz stana devetnaestogodišnjeg… »
BAČKA PALANKA: U pokušaju da ukradu kamion sudarili se sa drugim vozilom
Moj Novi Sad 20.01.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkoj Palanci podneće krivičnu prijavu protiv dvojice meštana Čelareva, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila. Sumnja se da su dvojica mladića, uzrasta… »
U Rumi zaplenjeno 284 kilograma duvana
RTV 20.01.2021
RUMA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi su, prilikom pretresa kuće na području grada pronašli i oduzeli 284 kilograma rezanog i duvana u listu, mašinu za rezanje duvana, naparivač i digitalnu vagu. Zbog postojanja osnova sumnje da je… »
Novosađani uhapšeni zbog nelegalne trgovine drogom
NoviSad.com 20.01.2021
Novi Sad - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhpsili su N. K. (46) i D. B. (44) iz ovog grada, zbog sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stanova koje koriste… »
Uhapšena dvojica Novosađana zbog prodaje narkotika
Moj Novi Sad 20.01.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su N. K. (1975) i D. B. (1977) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stanova koje… »
Pali novosadski dileri: Policija im u stanovima našla heroin i novac od prodaje narkotika
Telegraf 20.01.2021
Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati. Policija je uhapsila N. К. (45) i D. B. (42) iz Novog Sada zbog proizvodnje i prodaje droge. Pretresom stanova koje koriste osumnjičeni, policija je pronašla oko 300 grama heroina, dve bočice metadona, tablete… »
Dvojica Novosađana uhapšena zbog prodaje droge
RTV 20.01.2021
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su N. K. (1975) i D. B. (1977) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom… »
Vesti dana »

Mali iz Budimpešte o odluci EU koja pogađa Srbiju: "Ogroman problem imamo u ovom trenutku"
B92 pre 26 minutajoš 39 povezanih

"Vučića ovako zabrinutog nikada video nisam" Siniša Mali se obraća iz Mađarske
Alo pre 27 minutajoš 83 povezane

On je zadužio srpski narod, za gađenje su mi oni koji se raduju smrti generala Lider SNS Vučević o Nebojši Pavkoviću: On je stradalnik, vesti sam čuo od njegove ćerke Marije
Dnevnik pre 52 minutajoš 33 povezane

Sijarto: Mnogi ce učiniti sve da spreče mirovni samit u Budimpešti
RTV pre 17 minutajoš 25 povezanih