Povezane vesti
Bez vode Sadovi i deo Bulevara vojvode Stepe
Dnevnik 20.01.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti naselje Sadovi u Petrovaradinu i deo Bulevara vojvode Stepe na Novom naselju, javaljaju iz JKP „Vodovod i kanalizacija“. Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti… »
Deo Bistrice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 20.01.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Bulevar vojvode Stepe, od broja 7 do broja 21. Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija" postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 20.01.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti naselje Sadovi u Petrovaradinu. Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija" postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 22 povezane

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 20 minutajoš 28 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 7 satijoš 14 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 45 minutajoš 48 povezanih