Povezane vesti

Kada teren i teretanu zameniš terasom FOTO

B92 20.01.2021
Prvi teniser sveta Novak Đoković uspeva da se snalazi u strogim uslovima u Australiji. U obaveznom dvonedeljnom karantinu, srpski as pronašao je način za trening – na terasi. Zajedno sa članovima svog tima Ulisesom Badiom i Markom Panikijem srpski… »

Novak trenirao na terasi! Novinari u stopu prate Srbina, a njegova reakcija oduševila je sve! (video)

Hot sport 20.01.2021
Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, privlači veliku pažnju tokom karantina u Adelejdu pred start sezone. Uoči starta egzibicionog turnira, ali i ATP kupa i Australijan opena gde brani titule, prvi teniser sveta je konstantno na meti paparaca i… »

Đoković pod lupom: Što se krijete? VIDEO

B92 20.01.2021
Novak Đoković privlači veliku pažnju tokom karantina u Adelejdu pred start sezone. Uoči starta egzibicionog turnira, ali i ATP kupa i Australijan opena gde brani titule, prvi teniser sveta je konstantno na meti paparaca i lokalnih medija. Prati se… »

Novak Đoković je sedeo i čitao knjigu, a onda su mu pažnju privukli dečaci ispod njegove terase. Njihov otac je ostao…

Blic sport 20.01.2021
Pojava Novaka Đokovića izaziva reakcije. Nekad su te reakcije loše, ali dosta više ima onih dobrih. Ono što znamo je da najbolji teniser sveta obožava decu. Stalno im izlazi u susret, ponekad stane i podeli im neki savet. A najmlađi sa uživanjem… »

Đoković otkrio novinare sakrivene ispod terase: Nema potrebe da se krijete! (VIDEO)

Vesti online 20.01.2021
Novak Đoković privlači veliku pažnju tokom karantina u Adelejdu pred start sezone, pa se tako često pojavljuju snimci sa njegove terase na kojoj on meditira, sunča se ili trenira. Kako je Novak u karantinu dve nedelje, prati se svaki njegov korak… »

Novinari nisu hteli da ih Novak primeti: Nema potrebe da se krijete, slobodno se pomerite (video)

Večernje novosti 20.01.2021
NOVAK Đoković nalazi se u Adelejdu gde se sprema za početak nove teniske sezone. Svetski broj jedan nalazi se u strogom karantinu. Novinari u Australiji prate svaki korak srpskog asa, pa je tako uhvaćen kako sa članovima svog tima trenira na terasi… »

"Pomerite se malo": Novak Đoković trenirao na terasi, novinari pokušali da ga slikaju iz zasede, a najbolji na svetu ih…

Blic sport 20.01.2021
se nalazi u Adelajdu, gde se zajedno sa Filipom Krajinovićem priprema za ATP kup i Australijan open. I dok se njegove kolege muče sa lošim uslovima u Melburnu, u kojem ne smeju da izađu napolje iz soba, neki su u (kao i Dušan Lajović, na primer)… »

Vesti dana »