Повезане вести

Весић примио вакцину: Позив свим грађанима да се пријаве! Изјаснио сам се за било коју, а примио сам кинеску

Весић примио вакцину: Позив свим грађанима да се пријаве! Изјаснио сам се за било коју, а примио сам кинеску

Курир 20.01.2021
БЕОГРАД - Само јутрос, током прва два сата вакцинације на највећем пункту у главном граду, на Београдском сајму, вакцину је примило готово 400 људи, изјавио је заменик градоначелника Горан Весић, који је и сам данас примио… »
Весић: У резерви још 17 пунктова на територији Београда, отварамо један и у Калуђерици (фото)

Весић: У резерви још 17 пунктова на територији Београда, отварамо један и у Калуђерици (фото)

Курир 20.01.2021
БЕОГРАД - На територији општине Гроцка јуче је вакцину против корона вируса примило 122 грађана од 144 пријављених, изјавио је данас заменик градоначелника Београда Горан Весић приликом обиласка пункта за вакцинацију у… »
Весић објавио бројке: У Београду се јуче вакцинисао 3.791 грађанин

Весић објавио бројке: У Београду се јуче вакцинисао 3.791 грађанин

Курир 20.01.2021
БЕОГРАД - У Београду је јуче вакцину против корона вируса примио 3.791 грађанин, изјавио је данас заменик градоначелника Горан Весић. Од тога се, каже, 2.550 особа вакцинисало у пунктовима у домовима здравља, а на Београдском… »

Вести дана »