Повезане вести
Затресло се тло у Аустрији: Земљотрес јачине 4.5 Рихтера
Нова 20.01.2021
Земљотрес магнитуде 4.5 Рихтера забележен је јутрос у средишњој Аустрији. Потрес се осетио око 8 и 30 сати код места Хал у покрајини Штајерска, 77 километара југо-југоисточно од Линца. Према подацима ЕМСЦ-а потрес је био на… »
Снажан земљотрес погодио аустрију: Све се тресло на 4,5 степени по Рихтеру, потрес регистрован у Штајерској
Курир 20.01.2021
Земљотрес магнитуде 4,5 степени по Рихтеру забележен је јутрос у средишњој Аустрији. Потрес се догодио око 08.30 сати, шест километра западно од Адмонта, у покрајини Штајерској, 77 километара југо-југоисточно од Линца. Према… »
Земљотрес код Адмонта у Аустрији јачине 4,5 степени
РТВ 20.01.2021
ЛИНЦ - Земљотрес магнитуде 4,5 степени по Рихтеру забележен је јутрос у средишњој Аустрији. Потрес се догодио око 8.30 сати, шест километра западно од Адмонта, у покрајини Штајерској, 77 километара југо-југоисточно од Линца… »
Јак земљотрес погодио Аустрију! Снажан потрес јутрос у 8.30
Мондо 20.01.2021
Још нема информација о штети. Још нема информација о штети. Земљотрес јачине 4,5 степени по Рихтеру јутрос је у 8.30 часова погодио Аустрију. Мап оф фелт репортс рецеивед со фар фолловинг тхе #еартхqуакеМ4.5 ин Аустриа 41 мин аго… »
Очај Хрвата у Аустрији: "Побегао сам јер ми се кућа срушила у Хрватској, а сада и овде тресе"
Телеграф 20.01.2021
Држављани Хрватске који бораве у Аустрији веома су узнемирени након што је јак земљотрес погодио ту земљу. Аустрију је јутрос око 8.30 часова погодио јак земљотрес јачине 4,5 степени по Рихтеру. Епицентар је био у близини… »
Јак земљотрес погодио Аустрију
Телеграф 20.01.2021
Потрес се осетио око 8:30 часова. Земљотрес јачине 4,5 степени по Рихтеру јутрос је у 8.30 часова погодио Аустрију. Потрес је регистрован на подручју Штајерске, на дубини од осам километара. За сада нема информација о штети. -… »
Вести дана »

Почела "Задруга: - Елита 9" Урош са огромним ноктима, асмин дурџић међу такмичарима! Јањушева бивша девојка Сара у ријалитију, а ту је и тинејџерка из Италије (видео)
Блиц пре 28 минутајош 4 повезане

Ау! Александра Бабејић се наоштрила пред улазак у Елиту 9 "Имам снимке Мине Врбашки са ходочашћа" - Споменула Кристину Спалевић: "Знам доста о њој"
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане

"Борите се или умрите": Илон Маск упутио поруку десничарима у Лондону (видео)
Курир пре 4 сатијош 1 повезана