Povezane vesti

Vedrana Rudan poslala moćnu poruku zlostavljanim ženama: "Hrvatice, postanite Milena Radulović!"

Večernje novosti 20.01.2021
SRBIJA, ali i ceo region, danima su u šoku nakon što je poznata glumica Milena Radulović, zajedno sa još nekoliko devojaka, optužila vlasnika škole glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje. Reagovala je i poznata hrvatska… »

Radulović u Tužilaštvu pet sati davala izjavu

Politika 20.01.2021
U Višem tužilaštvu u Beogradu glumica Milena Radulović danas je davala izjavu više od pet sati u slučaju protiv profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koji je osumnjičen za silovanje i seksualno zlostavljanje, a nakon saslušanja njen advokat… »

"Skinuo mi džemper, dirao grudi, krenuo u pantalone" Ispovest sportistkinje kojoj je seksualno nasilje poremetilo život!

Srbija danas 20.01.2021
Seksualni napad se desio od strane uglednog člana sportskog saveza i profesora na DIF-u. Od momenta kada je Milena Radulović mlada srpska glumica smogla snage i hrabrosti i prijavila svog učitelja i profesora glume Miroslava Miku Aleksića (68), da je… »

Sutra saslušanje Ive Ilinčić, druge Aleksićeve žrtve

Nova 20.01.2021
Još jedna mlada glumica Iva Ilinčić, žrtva profesora glume Miroslava Mike Aleksića, trebalo bi da bude saslušana sutra ujutru u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Glumica Beogradskog dramskog pozorišta Iva Ilinčić, koja je zajedno sa još par… »

Lov Na predatore počeo Na mrežama! Manijaci su iz visokog društva: Vrebaju i siluju u školama, po fakultetima i bolnicama

Kurir 20.01.2021
Na društvenim mrežama formirane su grupe u kojima devojke i žene, mahom anonimno, pišu o tome kako su doživele zlostavljanje od svojih profesora, lekara, nastavnika. Mlade glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić su posle javnog priznanja da su bile… »

Pročitala sam da je masturbirao pred maloletnicama: Eva Ras o zlostavljanju glumica i svom neprijatnom iskustvu

Mondo 20.01.2021
Glumica iznela svoje mišljenje. Glumica iznela svoje mišljenje. Nakon potresne ispovesti glumice Milene Radulović, koja je posle mnogo godina zajedno sa još 5 glumica prijavila učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje, digla se ogromna… »

Osuđujem bilo koju vrstu nasilja! Eva Ras se oglasila povodom zlostavljanja glumica, a evo šta je rekla o Miroslavu…

Kurir 20.01.2021
Vest da je učitelj glume i reditelj Miroslav Mika Aleksić optužen za sekusalno nasilje od strane mladih glumica, polaznica njegove škole, odjeknula je kao bomba u Srbiji. Mnoge kolege i koleginice podržale su devojke koje su skupile hrabrost da prvi… »

Da li znaš kako je kad te neko guši jastukom, kad pocepa odeću na tebi? Ja znam! Još jedna žrtva nasilja se oglasila

Mondo 20.01.2021
"Nisi kriva, biti žrtva nije sramota, sramota je opravdavati nečiju monstruoznost i koristiti se istom nad slabijimaJezivo iskustvo mlade", napisala je Dunja. "Nisi kriva, biti žrtva nije sramota, sramota je opravdavati nečiju monstruoznost i… »

Reci curo, ko te silovao, kako se zove ta svinja! Postanite Milena Radulović: Vedrana Rudan kolumnom ponovo digla region na…

Kurir 20.01.2021
U Hrvatskoj ugledni profesori, lekari i ostali moćnici ne siluju. Kad ih neka od žena i optuži za tako nešto jako se brzo pokaže da je žena "ku*va" i da je na kolenima molila profesora, doktora i sve ostale da joj ga stave", kaže, između ostalog… »

Milena Radulović u Tužilaštvu pet sati davala izjavu

RTV 20.01.2021
BEOGRAD - U Višem tužilaštvu u Beogradu glumica Milena Radulović danas je davala izjavu više od pet sati u slučaju protiv profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koji je osumnjičen za silovanje i seksualno zlostavljanje, a nakon saslušanja njen… »

Detalji višesatnog saslušanja glumice Milene Radulović: Na momente joj je bilo zaista jako teško! Video

Kurir 20.01.2021
BEOGRAD - U Višem tužilaštvu u Beogradu glumica Milena Radulović danas je davala izjavu više od pet sati u slučaju protiv profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koji je osumnjičen za silovanje i seksualno zlostavljanje, a nakon saslušanja njen… »

Saslušana glumica Milena Radulović

N1 Info 20.01.2021
Glumica Milena Radulović saslušavana je pet sati u tužilaštvu, a njeni roditelji Stevan i Aleksandra bili su sve vreme ispred Palate pravde i čekali da ona izađe, prenosi portal Nova.rs. Radulović je iz tužilaštva izašla oko 16.15 sati, dok je… »

Nova.rs: Saslušana glumica Milena Radulović

Novi magazin 20.01.2021
Glumica Milena Radulović, koja je ranije saopštila da ju je silovao učitelj glume Miroslav Mika Aleksić, saslušavana je danas pet sati u tužilaštvu. Radulović (25) je iz tužilaštva izašla oko 16.15 sati, dok je saslušanje počelo još u 11… »

5 Sati davala iskaz: Milena Radulović nakon saslušanja u zagrljaju oca, advokat: "Teško je ovo podnela"; sutra saslušanje…

Blic 20.01.2021
Glumica Milena Radulović pet sati davala je iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, potvrđeno je "Blicu". Naime, glumica koja je u prijavila policiji da ju je poznati učitelj glume Miroslav Mika Aleksić silovao u više navrata kada je imala 17… »

Godinama ćutale o paklu kroz koji su prolazile: Milenina ispovest ohrabrila i stotine žena u regionu da progovore o…

Blic 20.01.2021
Posle javnog istupa pet devojaka na čelu sa renomiranom mladom glumicom Milenom Radulović, koja je u ispovesti za "Blic" ispričala da ju je, kad je imala 17 godina, silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić (68), ova vest naišla je ne… »

MUP reagovao na tvrdnje danijele Štajnfeld da je predala snimak silovatelja: Nije dala nikakav materijal!

Mondo 20.01.2021
Na Danijeline tvrdnje reagovao je MUP, iz koga kažu da glumica nije predala nikakav audio ni video materijal. Na Danijeline tvrdnje reagovao je MUP, iz koga kažu da glumica nije predala nikakav audio ni video materijal. Srpska glumica Danijela… »

Je.Eš kuknjavu, recite ko vas je silovao! Postanite Milena Radulović! Kolumna Vedrane Rudan digla region na noge

Mondo 20.01.2021
U Hrvatskoj ugledni profesori, lekari i ostali moćnici ne siluju. Kad ih neka od žena i optuži za tako nešto jako se brzo pokaže da je žena "ku*va" i da je na kolenima molila profesora, doktora i sve ostale da joj ga stave", kaže, između ostalog… »

Advokati otkrivaju detalje saslušanja Milene Radulović: Glumica teško podnela, imamo samo jednu molbu! (kurir televizija)

Kurir 20.01.2021
Milena Radulović saslušana je u Višem javnom tužilštvu povodom prijave koju je sa još četiri devojke podnela protiv poznatog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, za silovanje i seksualno zlostavljanje. Poznata glumica je u Tužilaštvu provela… »

Tužilaštvo i MUP demantovali navode glumice Štajnfeld

Nova 20.01.2021
Povodom objave glumice Danijele Štanjfeld na društvenoj meži Tviter da je pre tri meseca javnom tužiocu dala audio snimak priznanja njenog silovatelja, kao i da od tad više ništa nije čula o tome, reagovalo je Više javno tužilaštvo, iz kog kažu… »

Milena nakon saslušanja u zagrljaju oca

Nova 20.01.2021
Milena Radulović, mlada glumica i jedna od žrtava Miroslava Aleksića, saslušavana je danas pet sati u tužilaštvu a njeni roditelji Stevan i Aleksandra bili su sve vreme ispred Palate pravde i čekali da ona izađe. Roditelji mlade devojke sa… »

Završeno saslušanje Milene Radulović: Posle više od 5 sati glumica iscrpljena izašla iz Palate pravde - teško podnela sve…

Večernje novosti 20.01.2021
SASLUŠANjE glumice Milene Radulović je završeno. Kako su nakon završetka saslušanja istakli advokati, glumica je jako teško podnela saslušanje. - Sama činjenica da je ispitivanje trajalo duže od pet sati dovoljno govori o tome koliko je bilo… »

Milena Radulović u Tužilaštvu pet sati davala izjavu

Dnevnik 20.01.2021
BEOGRAD: U Višem tužilaštvu u Beogradu glumica Milena Radulović danas je davala izjavu više od pet sati u slučaju protiv profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koji je osumnjičen za silovanje i seksualno zlostavljanje. Nakon saslušanja njen… »

Iva Ilinčić sutra u tužilaštvu: Mlada glumica daje iskaz o seksualnom zlostavljanju Mike Aleksića

Mondo 20.01.2021
Preko 20 devojaka je podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve. Preko 20 devojaka je podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve. Mlada glumica Iva Ilinčić koja je nakon Milene Radulović istupila u… »

Tužilaštvo reagovalo na tvrdnje glumice Danijele Štajnfeld: "Dostavila je snimak na kom se čuje kako jedna osoba tvrdi da…

Blic 20.01.2021
Više javno tužilaštvo reagovalo je na izjavu glumice Danijela Štajnfeld koja je danas na Tviteru napisala da je "tužiocu i policiji pre tri meseca dostavila audio snimak priznanja čoveka koji ju je silovao". Njenu izjavu nakon toga je demantovalo… »

Tužilaštvo se oglasilo povodom tvrdnji glumice danijele Štajnfeld: Nije dala podatke na osnovu kojih bi utvrdili ko je…

Kurir 20.01.2021
BEOGRAD - Srpska glumica Danijela Štajnfeld na Tviteru je napisala da je tužiocu i policiji pre tri meseca dostavila audio snimak priznanja čoveka koji ju je silovao. Nakon ove njene izjave, reagovalo je Više javno tužilaštvo. - Dala sam audio… »

Katarina Žutić o zlostavljanju koje je vršio Aleksić: Trauma je kad smatrate nekog većim od oca i uradi vam gnusnu stvar!

Kurir 20.01.2021
Katarina Kaja Žutić govorila je o zlostavljanju koje je učitelj glume Miroslav Mika Aleksić vršio nad učenicama koje su pohađale njegovu školu. Katarina Žutić dala je apsolutnu podršku mladim glumicama Mileni Radulović i Ivi Ilinčić, koje su… »

Nemamo podatke kako bi utvrdili identitet silovatelja: Oglasilo se Tužilaštvo nakon tvrdnji Danijele Štajnfeld

Večernje novosti 20.01.2021
U VIŠEM javnom tužilaštvu su se oglasili nakon tvrdnji glumice Danijele Štajnfeld da je pre tri meseca dostavila priznanje muškarca koji ju je silovao, i da od tada ništa nije čula iz te institucije. - Dala sam audio snimak priznanja mog… »

Danijela Štajnfeld: "Dala sam snimak silovatelja i iskaz nadležnima i od njih ništa nisam čula"

B92 20.01.2021
Glumica Danijela Štajnfeld na Tviteru je napisala da je snimak na kojem čovek koji ju je silovao priznaje da je to učinio pre tri meseca dostavila Tužilaštvu. "Tako bi bilo dobro da se sada i Danijela Štajnfeld ohrabri i napokon izrekne ime gada… »

Radmila Živković: "Aleksić je tukao moje dete u školi"

B92 20.01.2021
Glumica Radmila Živković, nakon teških iskustava mladih koleginica Milene Radulović (25) i Ive Ilinčić (24), koje su iznele da su bile seksualno zlostavljane i uznemiravane od Miroslava Aleksića (68), zgrožena i povređena otkriva kroz šta je… »

"Tukao me je po prstima,: vređao na osnovu fizičkog izgleda": Glumica Bojana Bambić o paklu u školi Mike Aleksića

Blic 20.01.2021
Glumica Bojana Bambić, ćerka slavne glumice Radmile Živković, svojevremeno je pohađala školu glume Mike Aleksića, koji je priveden zbog seksualnog zlostavljanja, a sada je podelila svoje iskustvo. Bojana Bambić podržala je koleginice Milenu… »

Glumica Bojana Bambić o paklu koji je doživela u školi Mike Aleksića: Tukao me je po prstima, vređao me, a imala sam 10…

Kurir 20.01.2021
Glumica Bojana Bambić, ćerka slavne glumice Radmile Živković, svojevremeno je pohađala školu glume Miroslava Mike Aleksića, koji je priveden zbog seksualnog zlostavljanja. Bojana je podržala koleginice Milenu Radulović i Ivu Ilinčić, koje su u… »

Danijela Štajnfeld: Pre tri meseca sam tužiocu i policiji dala audio snimak priznanja mog silovatelja

Vesti online 20.01.2021
Glumica Danijela Štajnfeld na Tviteru je napisala da je snimak na kojem čovek koji ju je silovao priznaje da je to uradio, pre tri meseca dostavila Tužilaštvu i da još uvek nije dobila povratnu informaciju. – Tako bi bilo dobro da se sada i… »

Danijela Štajnfeld rekla ime filmskog moćnika koji ju je silovao! Snimak dat policiji!

Mondo 20.01.2021
Danijela je rekla da nije jedina glumica koju je moćnik iz srpske filmske industrije silovao. Danijela je rekla da nije jedina glumica koju je moćnik iz srpske filmske industrije silovao. Danijela Štajnfeld na Tviteru je napisala da je snimak na kojem… »

Mika Aleksić priča o ljubavi i praštanju! Učitelj optužen za silovanje rekao: To je moć, stvar srca, mladi ne znaju!

Mondo 20.01.2021
Miroslav Mika Aleksić režirao je dva igrana filma, a ostvarenje "Stvar srca" nosi naziv po njegovoj školi glume u kojoj je, sudeći prema brojnim svedočenjima, zlostavljao učenice. Miroslav Mika Aleksić režirao je dva igrana filma, a ostvarenje… »

Danijela Štajnfeld: "Pre tri meseca sam tužiocu i policiji dala audio snimak priznanja mog silovatelja"

Blic 20.01.2021
Glumica Danijela Štajnfeld na Tviteru je napisala da je snimak na kojem čovek koji ju je silovao priznaje da je to učinio, pre tri meseca dostavila Tužilaštvu. - Tako bi bilo dobro da se sada i Danijela Štajnfeld ohrabri i napokon izrekne ime gada… »

Oglasila se Danijela Štajnfeld: Pre 3 meseca sam tužiocu i policiji dala audio snimak priznanja mog silovatelja

Večernje novosti 20.01.2021
DANIJELA Štajnfeld na Tviteru je napisala da je snimak na kojem čovek koji ju je silovao priznaje da je to učinio, pre 3 meseca dostavila Tužilaštvu. - Tako bi bilo dobro da se sada i Danijela Štajnfeld ohrabri i napokon izrekne ime gada koji ju je… »

Štajnfeld: Predala sam snimak priznanja mog silovatelja

Nova 20.01.2021
Danijela Štajnfeld na Tviteru je napisala da je snimak na kojem čovek koji ju je silovao priznaje da je to učinio, pre 3 meseca dostavila Tužilaštvu. – Tako bi bilo dobro da se sada i Danijela Štajnfeld ohrabri i napokon izrekne ime gada koji ju… »

Vesti dana »