Povezane vesti

Ružić i prvi prosvetni radnici primili vakcinu

Dnevnik 20.01.2021
BEOGRAD: Kinesku vakcinu "Sinofarm" primili su danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić i prva grupa prosvetnih radnika. Oni su vakcinu primili na Beogradskom sajmu, na najvećem punktu za vakcinaciju u glavnom gradu. Ružić… »

Ružić se vakcinisao protiv korona virusa zajedno sa prosvetarima

Telegraf 20.01.2021
Ministar prosvete i prvi potpredsednik Vlade Srbije vakcinisao se na Beogradskom sajmu. Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić primio je jutros vakcinu protiv korona virusa. Ružić se vakcinisao u… »

Vakcinisani Ružić i prva grupa prosvetnih radnika

Politika 20.01.2021
Kinesku vakcinu „Sinofarm” primili su danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić i prva grupa prosvetnih radnika. Oni su vakcinu primili na Beogradskom sajmu, na najvećem punktu za vakcinaciju u glavnom gradu. Ružić je… »

Prvi prosvetni radnici i ministar primili vakcinu FOTO

B92 20.01.2021
Kinesku vakcinu "sinofarm" primili su danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić i prva grupa prosvetnih radnika. Oni su vakcinu primili na Beogradskom sajmu, na najvećem punktu za vakcinaciju u glavnom gradu. Ružić je istakao… »

Počela imunizacija prosvetnih radnika, Ružić vakcinisan među prvima

Glas Zaječara 20.01.2021
Prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić i prva grupa prosvetnih radnika primili su danas kinesku vakcinu „Sinofarm“. Ružić je na Beogradskom sajmu, najvećem punktu za vakcinaciju u glavnom gradu… »

Imunizacija prosvetnih radnika: Ružić nakon vakcinacije na Sajmu: Osećam se odlično, primio sam kinesku, ali primio bih…

Blic 20.01.2021
Kinesku vakcinu "Sinofarm" primili su danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić i prva grupa prosvetnih radnika. Oni su vakcinu primili na Beogradskom sajmu, na najvećem punktu za vakcinaciju u glavnom gradu. Ružić je istakao… »

Ružić i grupa prosvetnih radnika primili vakcinu

Nova 20.01.2021
Ministar prosvete Branko Ružić i grupa prosvetnih radnika primiili su jutros kinesku vakcinu "Sinofarm" protiv koronavirusa. “Jedan od najsenzitivnijih delova našeg društva je vaspitno-obrazovni sistem. Drago mi je da mogu da pozovem još jednom… »

Korona virus: U Srbiji se nastavlja masovna vakcinacija, podneta dokumenta za registraciju vakcine Sputnjik u EU

Danas 20.01.2021
Dok se u Srbiji nastavlja masovna vakcinacija stanovništva, nemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je zemlje Evropske unije da se dogovore o zajedničkim merama, a tim koji razvija rusku vakcinu Sputnjik V podneo je dokumenta za njenu registraciju u… »

Ružić pozvao još jednom prosvetne radnike na vakcinaciju protiv korona virusa

Beta video 20.01.2021
BEOGRAD - ``Jedan od najsenzitivnijih delova našeg društva je vaspitno-obrazovni sistem. Drago mi je da mogu da pozovem još jednom prosvetne radnike, nastavno i vannastavno osoblje da iskraze interesovanje za vakcinaciju protiv korona virusa i svakako… »

Ružić primio kinesku vakcinu protiv korona virusa

Danas 20.01.2021
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić primio je danas kinesku vakcinu protiv korona virusa na Beogradskom sajmu. Ružić je, posle vakcinacije, rekao novinarima da se oseća odlično, odgovorno i pozvao sve prosvetne radnike da… »

Ružić i prvi prosvetni radnici vakcinisani na sajmu Ministar: Osećam se odlično! Primio sam kinesku, ali primio bih svaku…

Kurir 20.01.2021
Kinesku vakcinu " Sinofarm" primili su danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić i prva grupa prosvetnih radnika. Oni su vakcinu primili na Beogradskom sajmu, na najvećem punktu za vakcinaciju u glavnom gradu. Ružić je… »

Ministar prosvete primio kinesku vakcinu - "niko normalan ne može da sumnja u vakcinaciju"

Radio 021 20.01.2021
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić primio je danas kinesku vakcinu protiv korona virusa na Beogradskom sajmu. Ružić je, posle vakcinacije, rekao novinarima da se oseća odlično, odgovorno i pozvao sve prosvetne radnike da… »

Ministar Ružić primio kinesku vakcinu i pozvao prosvetare da se prijave

N1 Info 20.01.2021
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić primio je kinesku vakcinu protiv koronavirusa na Beogradskom sajmu. Ružić je, posle vakcinacije, rekao da se oseća odlično, odgovorno i pozvao sve prosvetne radnike da izraze… »

Ružić i prvi prosvetni radnici primili vakcinu

RTV 20.01.2021
BEOGRAD - Kinesku vakcinu "Sinofarm" primili su danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić i prva grupa prosvetnih radnika. Oni su vakcinu primili na Beogradskom sajmu, na najvećem punktu za vakcinaciju u glavnom gradu. Ružić… »

Vesti dana »

Milutin Jeličić Jutka izašao iz zatvora

Danas pre 1 satjoš 20 povezanih

AKTUELNO: Broj obolelih opada, potreban oprez

RTV pre 58 minutajoš 17 povezanih

NUNS: Žrtvovani radnici RTS-a ne smeju biti zaboravljeni

Novi magazin pre 39 minutajoš 14 povezanih

"Mi i Albanci bićemo najbrojniji"

B92 pre 40 minutajoš 28 povezanih

Dečak (10) se utopio u jezeru kod Sremske Mitrovice

Nova pre 3 satajoš 12 povezanih