Povezane vesti

Sedam romana u finalu izbora za Ninovu nagradu

Blic 20.01.2021
NIN-ov žiri u sastavu Marija Nenezić, Branko Kukić, Ivan Milenković, Marjan Čakarević i Teofil Pančić (predsednik) na sednici održanoj 17. januara od sedamnaest naslova iz užeg izbora odabrao je sedam romana za finale. U finalu su: Vladan… »

Žiri Ninove nagrade suzio izbor na sedam romana, dobitnik poznat 25. januara

N1 Info 20.01.2021
Žiri Ninove nagrade za roman godine suzio je izbor za to književno priznanje na sedam finalista, saopšteno je iz redakcije NIN-a. Kako je saopštio NIN, u uži izbor su ušli Vladan Matijević sa romanom Sloboda govora, Darko Cvijetić – Što na podu… »

Sedam romana u finalu izbora za Ninovu nagradu

RTS 20.01.2021
Ninov žiri, u sastavu Marija Nenezić, Branko Kukić, Ivan Milenković, Marjan Čakarević i Teofil Pančić, od 17 naslova iz užeg izbora, odabrao je sedam romana za finale. U najužem izboru za prestižno književno priznanje, našli su se romani… »

Sedam romana u finalu izbora za NIN-ovu nagradu

Dnevnik 20.01.2021
BEOGRAD: NIN-ov žiri u sastavu Marija Nenezić, Branko Kukić, Ivan Milenković, Marjan Čakarević i Teofil Pančić (predsednik), od 17 naslova iz užeg izbora, odabrao je sedam romana za finale. U najužem izboru za prestižno književno priznanje… »

Ninova nagrada: Sedam romana u finalu

Nova 20.01.2021
Sedam naslova našlo se u najužem izboru za Ninovu nagradu za roman godine, saznaje Nova.rs. Žiri za NIN-a, u sastavu Marija Nenezić, Ivan Milenković, Branko Kukić, Marjan Čakarević i Teofil Pančić (predsednik), odlučio se da u najuži izbor… »

Sedam finalista za NIN-ovu nagradu, 25. januara proglašenje dobitnika

Danas 20.01.2021
Od 17 naslova iz užeg izbora za finale NIN-ove nagrade odabrano je sedam romana, saopštila je danas redakcija NIN-a. Žiri u sastavu Marija Nenezić, Branko Kukić, Ivan Milenković, Marjan Čakarević i Teofil Pančić (predsednik) na sednici održanoj… »

Vesti dana »