Povezane vesti

NATO posejao kancer

Vesti online 20.01.2021
Višem sudu u Beogradu advokat Srđan Aleksić podneo je prvu privatnu tužbu protiv NATO sa zahtevom za odštetu zbog obolevanja usled bombardovanja osiromašenim uranijumom 1999. i apelovao da se osim građana Srbije prijave i stanovnici Republike… »

Predata prva tužba protiv NATO zbog osiromašenog uranijuma

Politika 20.01.2021
Danas je u Višem sudu u Beogradu podneta prva tužba protiv NATO u ime oficira, vojnika, policajaca i ratnih rezervista obolelih od kancera, a koji su boravili na Kosovu i Metohiji tokom NATO bombardovanja SR Jugoslavije. Tužbu je podnela Advokatska… »

Predata prva tužba protiv NATO-a zbog osiromašenog uranijuma

RTS 20.01.2021
U Višem sudu u Beogradu podneta je prva tužba protiv NATO-a u ime oficira, vojnika, policajaca i ratnih rezervista obolelih od kancera, koji su boravili na Kosovu i Metohiji tokom NATO bombardovanja SR Jugoslavije. Tužbu je podnela Advokatska… »

Srbija uzvraća udarac! Podneta prva tužba protiv NATO saveza zbog osiromašenog uranijuma!

Pravda 20.01.2021
Danas je u Višem sudu u Beogradu podneta prva tužba protiv NATO u ime oficira, vojnika, policajaca i ratnih rezervista obolelih od kancera. Tužbu je podnela Advokatska kancelarija Aleksić iz Niša, a advokat Srđan Aleksić rekao novinarima da je… »

Prekretnica: Podneta prva tužba protiv NATO-a zbog osiromašenog uranijuma

B92 20.01.2021
Danas je u Višem sudu u Beogradu podneta prva tužba protiv NATO u ime oficira, vojnika, policajaca i ratnih rezervista obolelih od kancera. Tužbu je podnela Advokatska kancelarija Aleksić iz Niša, a advokat Srđan Aleksić rekao je novinarima da je… »

Podneta prva tužba protiv NATO zbog bombardovanja

Radio 021 20.01.2021
Prva tužba protiv NATO u ime oficira, vojnika, policajaca i ratnih rezervista obolelih od kancera, podneta je danas u Višem sudu u Beogradu. Tužbu je podnela Advokatska kancelarija "Aleksić" iz Niša, a advokat Srđan Aleksić rekao je novinarima da… »

U Beogradu podneta prva tužba protiv NATO zbog osiromašenog uranijuma

N1 Info 20.01.2021
Advokat Srđan Aleksić podneo je Višem sudu u Beogradu prvu pojedinačnu privatnu tužbu protiv NATO sa zahtevom za odštetu zbog obolevanja usled bombardovanja osiromašenim uranijumom, te poručio da bi i građani Republike Srpske i BiH oboleli od… »

Predata prva tužba protiv NATO zbog osiromašenog uranijuma

RTV 20.01.2021
BEOGRAD - Danas je u Višem sudu u Beogradu podneta prva tužba protiv NATO u ime oficira, vojnika, policajaca i ratnih rezervista obolelih od kancera, a koji su boravili na Kosovu i Metohiji tokom NATO bombardovanja SR Jugoslavije. Tužbu je podnela… »

Predata prva tužba protiv NATO zbog osiromašenog uranijuma

Dnevnik 20.01.2021
BEOGRAD: Danas je u Višem sudu u Beogradu podneta prva tužba protiv NATO u ime oficira, vojnika, policajaca i ratnih rezervista obolelih od kancera, a koji su boravili na Kosovu i Metohiji tokom NATO bombardovanja SR Jugoslavije. Tužbu je podnela… »

Prva tužba protiv NATO zbog oboljevanja od kancera

Nova 20.01.2021
Danas je u Višem sudu u Beogradu podneta prva tužba protiv NATO u ime oficira, vojnika, policajaca i ratnih rezervista obolelih od kancera, a koji su boravili na Kosovu i Metohiji tokom NATO bombardovanja SR Jugoslavije. Tužbu je podnela Advokatska… »

Prvi Srbin tužio NATO zbog osiromašenog uranijuma! Advokat Aleksić: Tražićemo 100.000 evra za svakog obolelog od kancera

Mondo 20.01.2021
Advokat Srđan Aleksić podneo je danas Višem sudu u Beogradu prvu pojedinačnu privatnu tužbu protiv NATO sa zahtevom za odštetu. Advokat Srđan Aleksić podneo je danas Višem sudu u Beogradu prvu pojedinačnu privatnu tužbu protiv NATO sa zahtevom… »

Podneta prva tužba protiv NATO u Srbiji: Policajac oboleo od sarkoma traži odštetu od 100.000 evra!

Kurir 20.01.2021
Prva tužba protiv NATO alijanse u Srbiji zbog bombardovanja osiromašenim uranijumom 1999. godine, zbog kojeg su mnogi građani oboleli od raka, podneta je danas u 11 časova Višem sudu u Beogradu. Tužbu je podnela advokatska kancelarija "Aleksić" iz… »

Vesti dana »