Povezane vesti
Ruski specijalci stali na put terorizmu: Likvidirano kriminalno uporište u Čečeniji, čestitao i Putun!
Pravda 20.01.2021
Lider Čečenije Ramzan Kadirov saopštio je da na teritoriji republike likvidirano kriminalno podzemlje. Na uspešno sprovedenoj operaciji čestitao je predsednik Rusije Vladimir Putin. „S kriminalnim podzemljem u Čečeniji je gotovo! Pripadnici specijalne… »
Ramzan Kadirov uništio kriminalno podzemlje: Likvidirane opasne vođe, Vladimir Putin odmah čestitao!
Mondo 20.01.2021
Lider Čečenije Ramzan Kadirov saopštio je da na teritoriji republike likvidirano kriminalno podzemlje. Na uspešno sprovedenoj operaciji čestitao je predsednik Rusije Vladimir Putin. Lider Čečenije Ramzan Kadirov saopštio je da na teritoriji republike… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Serbian News Media pre 1 satjoš 40 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najavom jačeg naoblačenja i grmljavinskih nepogoda
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 37 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
RTV pre 5 minutajoš 24 povezane
Evropska komisija hitno reagovala zbog haosa u Albaniji: "Ako Tirana želi da se pridruži EU..."
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih