Повезане вести

Ђоковић: Хтео сам да помогнем, играчи нису незахвални и себични

Ђоковић: Хтео сам да помогнем, играчи нису незахвални и себични

Политика 20.01.2021
Први тенисер света Новак Ђоковић рекао је данас да је својим сугестијама у вези са поправљањем услова за играче који су у потпуном карантину желео да помогне колегама, да је имао добру намеру и истакао да играчи нису незахвални… »
Ђоковић: Моје добре намере погрешно протумачене

Ђоковић: Моје добре намере погрешно протумачене

Моззарт спорт 20.01.2021
Српски ас поручио да му је истински стало до колега играча и такође разуме како свет функционише. У светлу скорашњих написа у медијима у вези са писмом које је послао Крегу Тајлију, директору Аустралијан опена, најбољи тенисер… »
Ђоковић се огласио отвореним писмом: ‘Моје добре намере погрешно су представљене као себичне’

Ђоковић се огласио отвореним писмом: ‘Моје добре намере погрешно су представљене као себичне’

Хот спорт 20.01.2021
Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, огласио се још једном у јавности, овог пута како би до детаља објаснио свој поступак слања предлога за ублажавања мера у карантину. Српски тенисер је то учинио у форми отвореног писма у… »
Ђоковић одговорио на подругљив коментар Вавринке

Ђоковић одговорио на подругљив коментар Вавринке

Нова 20.01.2021
Новак Ђоковић имао је шта да каже светској јавности отвореним писмом, којим је образложио како је желео да помогне тенисерима. Аустралијан опен требало би да почне 8. фебруара, а већ сада је турнир у жижи као да се одржава… »
Новак Ђоковић се обратио Аустралији отвореним писмом: Морамо да разјаснимо неке ствари, истински ми је стало до колега…

Новак Ђоковић се обратио Аустралији отвореним писмом: Морамо да разјаснимо неке ствари, истински ми је стало до колега…

Вести онлине 20.01.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић, обратио се јавности путем отвореног писма поводом бројних критика у аустралијским медијима и јавности, као и на друштвеним мрежама. Новак је реаговао на писања аустралијских медија, реакцију… »
Ђоковић: Тешко сам стекао ову позицију, желим само да помогнем

Ђоковић: Тешко сам стекао ову позицију, желим само да помогнем

Спортски журнал 20.01.2021
Жељно ишчекујем да играм пред публиком и да се прикључим тениском "лудилу" и енергији града који су ме водили овде ка многим победама. Моје добре намере према колегама у Мелбурну погрешно су представљене као себичне, тешке и… »
Новак: Нисмо себични и незахвални, некад се питам…

Новак: Нисмо себични и незахвални, некад се питам…

Н1 Инфо 20.01.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић отвореним писмом јавности обратио се поводом свега што се последњих дана дешавало пред Аустралијан опен. Новак је констатовао да је својим предлозима, у које су се укључили и други играчи… »
Новаково писмо одјекнуло: "Истински ми је стало до мојих колега. Створила се слика да сам слаб, себичан, незахвалан..."

Новаково писмо одјекнуло: "Истински ми је стало до мојих колега. Створила се слика да сам слаб, себичан, незахвалан..."

Спортал блиц 20.01.2021
Новак Ђоковић се пред почетак Аустралијан опена огласио отвореним писмом које вам преносимо у целости: - У светлу скорашњих натписа у медијима и на друштвеним мрежама у вези са мојим писмом Крегу Тајлију (директору Аустралијан… »
Новаково писмо: Ја себичан? Далеко од истине!

Новаково писмо: Ја себичан? Далеко од истине!

Нова 20.01.2021
Новак Ђоковић обратио се јавности после жестоких реакција на његову листу предлога да се помогне тенисерима на Аустралијан опену. Најбољи тенисер света је желео да подржи 72 тенисера који су у изолацији због лета авионом који… »
Новак отворио душу: Аустралија прича о Ђоковићевом писму, оно тресе тениски свет

Новак отворио душу: Аустралија прича о Ђоковићевом писму, оно тресе тениски свет

Вечерње новости 20.01.2021
НОВАК Ђоковић нашао се на удару јавносто иако је желео само да помогне тенисерима који се налазе у строгом карантину. Најбољи играч данашњице борио се за што боље услове за тенисере који треба да наступе на Аустралијан опену… »
“Тајмс” брани Новака: Кирјосе, ти да кажеш да је марионета?

“Тајмс” брани Новака: Кирјосе, ти да кажеш да је марионета?

Нова 20.01.2021
Метју Сајед, британски новинар, писац и стонотенисер, стао је у одбрану Новака Ђоковића од хајке аустралијске јавности. Сајед се такмичио за Велику Британију на Олимпијским играма у Барселони 1992. и у Сиднеју 2000, новинар је… »
Расте број заражених учесника Ози опена, али и бес „затворених“ тенисера и тенисерки

Расте број заражених учесника Ози опена, али и бес „затворених“ тенисера и тенисерки

Данас 20.01.2021
Тајли: Повлашћени, а кукају Што се више ближи први гренд слем у сезони то се умножавају проблеми у вези са корона вирусом, а сразмерно томе расте и незадовољство, тиме, најпогођенијих учесника Отвореног првенства Аустралије у… »

Вести дана »