Повезане вести

Након што је проговорила о паклу кроз који је прошла, огласила се Ива Илинчић: Глумица објавила фотку са Миленом и разнежила…

Након што је проговорила о паклу кроз који је прошла, огласила се Ива Илинчић: Глумица објавила фотку са Миленом и разнежила…

Курир 20.01.2021
Након глумице Милене Радуловић која је октрила јавности причу о монструозном с*ксуланом злостављању из чувене школе глуме Мирослава Мике Алексића, своје трауматично искуство поделила је и њена колегиница Ива Илинчић. Она је… »
"Силована сам пре много година": Још једна глумица изнела своју исповест!

"Силована сам пре много година": Још једна глумица изнела своју исповест!

Мондо 20.01.2021
"Ја сам ћутала пуних 15 година". "Ја сам ћутала пуних 15 година". Хрватска глумица Дора Липовчанин изјавила је да је преживела силовање, али да је о томе дуго ћутала. Њена исповест долази након много анонимних објава жена из… »
Инспирисале је миленине речи: Још једна глумица из Хрватске проговорила о силовању, огласила се на друштвеним мрежама

Инспирисале је миленине речи: Још једна глумица из Хрватске проговорила о силовању, огласила се на друштвеним мрежама

Србија данас 20.01.2021
Липовчан је написала да је силована пуно пре него што је почела да се бави глумом, а почела је, каже, још у детињству. Хрватска позоришна и филмска глумица Дора Липовчан охрабрена признањем београдске глумице Милене Радуловић… »
Хрватска глумица Дора Липовчан отворено након исповести Милене и Иве: Силована сам! Носим бес у себи, то искуство је крвав…

Хрватска глумица Дора Липовчан отворено након исповести Милене и Иве: Силована сам! Носим бес у себи, то искуство је крвав…

Курир 20.01.2021
Хрватска глумица Дора Липовчан (43) била је подстакнула исповестима Милене Радуловић и Иве Илинчић које су пријавиле силовање и злостављање од стране професора глуме Мирослава Мике Алексића. Глумица је јавно признала да је и… »

Вести дана »