Повезане вести
Отац даниала јахића, Јован, за Новости: Господ га је узео себи, тешко ми је као родитељу, као да ми комади меса отпадају
Вечерње новости 20.01.2021
ДАНИАЛ Јахић, некадашњи рекордер наше земљу у скоку удаљ у дворани, преминуо је у уторак вече у манастиру Ћелије код Ваљева. Бол је прераним одласком младог стручњака (41) велика у нашој атлетици, а његов отац, познати… »
"Данче није имао корону": Ово је истина о смрти прерано преминулог атлетског репрезентативца
Мондо 20.01.2021
Морао је да демантује поједине наводе. Морао је да демантује поједине наводе Српску атлетику потресла је вест да је преминуо некадашњи репрезентативац у скоку у даљ Даниал Јахић. Узрок смрти није објављен, али се понегде… »
Отац преминулог атлетичара сломљен: Умро ми је најмилији
Нова 20.01.2021
У уторак увече Србију је потресла вест да је преминуо легендарни скакач у даљ Даниал Јахић, а његов отац Јован је у разговору за Нова.рс желео да рашчити ствари које су погрешно представљене јавности. Јован Јахић је желео да… »
Истина из манастира Ћелије о смрти српског атлетичара
Нова 20.01.2021
Некадашњи дворански рекордер Југославије у скоку удаљ, Даниал Јахић, преминуо је у уторак у манастиру Ћелије, а трагична вест задесила је српску атлетику у уторак увече. Иако је првобитно објављено да се борио против… »
Вести дана »
Прекинут концерт емине Јаховић! Певачица зауставила музику и обратила се публици: Ужасно сам...
Курир пре 1 сатјош 28 повезаних
Шести дан штрајка глађу Дијане Хрке: Студенти преспавали у шаторима, пристижу средњошколци (УЖИВО)
Нови магазин пре 1 сатјош 57 повезаних
'Драги пријатељ' Орбан у Белој кући: Трамп хоће да изузме Мађарску од санкција на руску нафту
BBC News пре 2 сатајош 57 повезаних
Усташки покличи испред Српског културног центра у Загребу; Милановић: Надам се да је реч о привременој девијацији
РТС пре 3 сатајош 27 повезаних
Полиција за петама снајперистима у Београду, Бањалуци и Зворнику ухапшено више особа истрага се наставља
Дневник пре 24 сатајош 37 повезаних