Povezane vesti

Otac daniala jahića, Jovan, za Novosti: Gospod ga je uzeo sebi, teško mi je kao roditelju, kao da mi komadi mesa otpadaju

Otac daniala jahića, Jovan, za Novosti: Gospod ga je uzeo sebi, teško mi je kao roditelju, kao da mi komadi mesa otpadaju

Večernje novosti 20.01.2021
DANIAL Jahić, nekadašnji rekorder naše zemlju u skoku udalj u dvorani, preminuo je u utorak veče u manastiru Ćelije kod Valjeva. Bol je preranim odlaskom mladog stručnjaka (41) velika u našoj atletici, a njegov otac, poznati trener Jovan Jahić… »
"Danče nije imao koronu": Ovo je istina o smrti prerano preminulog atletskog reprezentativca

"Danče nije imao koronu": Ovo je istina o smrti prerano preminulog atletskog reprezentativca

Mondo 20.01.2021
Morao je da demantuje pojedine navode. Morao je da demantuje pojedine navode Srpsku atletiku potresla je vest da je preminuo nekadašnji reprezentativac u skoku u dalj Danial Jahić. Uzrok smrti nije objavljen, ali se ponegde pojavila informacija da je… »
Otac preminulog atletičara slomljen: Umro mi je najmiliji

Otac preminulog atletičara slomljen: Umro mi je najmiliji

Nova 20.01.2021
U utorak uveče Srbiju je potresla vest da je preminuo legendarni skakač u dalj Danial Jahić, a njegov otac Jovan je u razgovoru za Nova.rs želeo da raščiti stvari koje su pogrešno predstavljene javnosti. Jovan Jahić je želeo da demantuje da je… »
Istina iz manastira Ćelije o smrti srpskog atletičara

Istina iz manastira Ćelije o smrti srpskog atletičara

Nova 20.01.2021
Nekadašnji dvoranski rekorder Jugoslavije u skoku udalj, Danial Jahić, preminuo je u utorak u manastiru Ćelije, a tragična vest zadesila je srpsku atletiku u utorak uveče. Iako je prvobitno objavljeno da se borio protiv koronavirusa u manastiru… »

Vesti dana »