Povezane vesti

Otac daniala jahića, Jovan, za Novosti: Gospod ga je uzeo sebi, teško mi je kao roditelju, kao da mi komadi mesa otpadaju

Otac daniala jahića, Jovan, za Novosti: Gospod ga je uzeo sebi, teško mi je kao roditelju, kao da mi komadi mesa otpadaju

Večernje novosti 20.01.2021
DANIAL Jahić, nekadašnji rekorder naše zemlju u skoku udalj u dvorani, preminuo je u utorak veče u manastiru Ćelije kod Valjeva. Bol je preranim odlaskom mladog stručnjaka (41) velika u našoj atletici, a njegov otac, poznati trener Jovan Jahić smogao je… »
"Danče nije imao koronu": Ovo je istina o smrti prerano preminulog atletskog reprezentativca

"Danče nije imao koronu": Ovo je istina o smrti prerano preminulog atletskog reprezentativca

Mondo 20.01.2021
Morao je da demantuje pojedine navode. Morao je da demantuje pojedine navode Srpsku atletiku potresla je vest da je preminuo nekadašnji reprezentativac u skoku u dalj Danial Jahić. Uzrok smrti nije objavljen, ali se ponegde pojavila informacija da je… »
Otac preminulog atletičara slomljen: Umro mi je najmiliji

Otac preminulog atletičara slomljen: Umro mi je najmiliji

Nova 20.01.2021
U utorak uveče Srbiju je potresla vest da je preminuo legendarni skakač u dalj Danial Jahić, a njegov otac Jovan je u razgovoru za Nova.rs želeo da raščiti stvari koje su pogrešno predstavljene javnosti. Jovan Jahić je želeo da demantuje da je njegov sin… »
Istina iz manastira Ćelije o smrti srpskog atletičara

Istina iz manastira Ćelije o smrti srpskog atletičara

Nova 20.01.2021
Nekadašnji dvoranski rekorder Jugoslavije u skoku udalj, Danial Jahić, preminuo je u utorak u manastiru Ćelije, a tragična vest zadesila je srpsku atletiku u utorak uveče. Iako je prvobitno objavljeno da se borio protiv koronavirusa u manastiru Ćelije… »

Vesti dana »

Danas je Božić po gregorijanskom kalendaru

Danas je Božić po gregorijanskom kalendaru

Nova pre 41 minutajoš 14 povezanih
Oblačno, sa padavinama

Oblačno, sa padavinama

Radio 021 pre 41 minutajoš 12 povezanih
Saobraćajna nesreća u Beogradu: Jedna osoba povređena

Saobraćajna nesreća u Beogradu: Jedna osoba povređena

Euronews pre 46 minutajoš 8 povezanih
AMSS upozorava na otežane uslove vožnje zbog snega

AMSS upozorava na otežane uslove vožnje zbog snega