Повезане вести
Мекгрегор ударио по Ђоковићу: Сабери се! Широм отворених руку прихватите то што вам нуде!
Вечерње новости 20.01.2021
НИ дан више не прође а да се према Новаку Ђоковићу не упути нека критика. Овога пута Ноле се нашао на мети критика спортисте из УФЦ-а Конора Мекрегора. Ничим изазван борац је одлучио да се огласи поводом незадовољства тенисера у… »
"Сабери: Се!" Хаос: Конор Мекгрегор оплео по Новаку Ђоковићу и осталима који дижу глас: Ама, широм раширених руку да…
Спортал блиц 20.01.2021
Нема више дана а да ка најбољем тенисеру света не полети нека "стрелица". се овога пута нашао на мети критика спортисте који није из света тениса: , један од најпознатијих бораца Ултимејт фајт шампионата () решио је да се огласи… »
Новаково писмо одјекнуло светом! Нисам себичан и незахвалан, само знам како је кад си мали и небитан
Мондо 20.01.2021
Какав човек, каква личност, која величина. Какав човек, каква личност, која величина На крају, ни Новак Ђоковић није могао да остане имун на хајку. Иако су га прогањали са свих страна, из разних разлога, уз тек понеки глас… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана