Повезане вести

Нисам честитао Дан Републике Српске! Кривокапић се 11 дана касније пере од "одговорности"

Нисам честитао Дан Републике Српске! Кривокапић се 11 дана касније пере од "одговорности"

Вечерње новости 20.01.2021
ПРЕДСЕДНИК Владе Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је једанаест дана касније да није честитао Дан Републике Српске, председници Жељки Цвијановић! - Уочи Божића сам желео да је назовем, али стицајем околности први слободан… »
Кривокапић: "Нисам честитао Дан Републике Српске"

Кривокапић: "Нисам честитао Дан Републике Српске"

Правда 20.01.2021
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић рекао је данас да није честитао Дан Републике Српске председници тог босанско-херцеговачког ентитета Жељки Цвијановић. - Уочи Божића сам желео да је назовем, али стицајем околности први… »
"Нисам честитао Дан Републике Српске"

"Нисам честитао Дан Републике Српске"

Ало 20.01.2021
Он је додао да је Цвијановић била међу првима која му је честитала премијерску позицију. рекао је данас да није честитао Дан Републике Српске председници тог босанско-херцеговачког ентитета Жељки Цвијановић. - Уочи Божића сам… »
Кривокапић: Нисам честитао Дан Републике Српске

Кривокапић: Нисам честитао Дан Републике Српске

Спутник 20.01.2021
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је данас да није честитао Дан Републике Српске председници Жељки Цвијановић и да је позив уследио у првом слободном тренутку. “Уочи Божића сам желео да је назовем, али стицајем… »

Вести дана »