Повезане вести
Пукла веза маје и чорбе: Бизаран разлог, Маринковићева бесно поручила: "Какав си ти идиот, одвратно!"
Блиц 20.01.2021
Маја Маринковић и Милан Јанковић Чорба по свему судећи ставили су тачку на свој љубавни однос. - Милане, ти си безобразан, хајде да причаш са мном. Одвратан си. Ја ти нисам ове, да тако причаш. Ђедовић каже да си рекао да сам ја… »
Нашла раме за плакање! Маја Маринковић се не одваја од Кристијана! Јадала се на Чорбу, Голубовић дао свој суд о свему! (видео)…
Курир 20.01.2021
Маја Маринковић није се одвајала од Кристијана Голубовића, ком је све време кукала због раскида са Миланом Јанковићем Чорбом, те није крила да се није надала брзинском краху љубави. - Нисам то очекивала од њега, ја сам њему… »
Вести дана »

У Београду велика војна парада "Снага јединства", више од 10.000 учесника
РТВ пре 3 сатајош 7 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Које државе ЕУ настављају да купују руско плаво гориво; Трамп и Си о окончању рата у Украјини
РТВ пре 3 минутајош 6 повезаних

(Мапе): Пред нама је последњи тропски викенд у септембру, следи драстично захлађење са пљусковима: Јутарња само 2 степена!
Блиц пре 23 минутајош 5 повезаних

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане