Povezane vesti
Hrvat surovo iskren: „Više ja nedostajem Liverpulu, nego Liverpul meni!“
Hot sport 20.01.2021
„Nedavno mi je napisao da im nedostajem!“ Dejan Lovren je u julu prošle godine napustio Liverpul i prešao u ekipu Zenita. Hrvat je za Liverpul odigrao 185 utakmica, a osvojio je sa Liverpulom Premijer ligu, Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo. – Ne… »
‘Naš klub je povezivan s romantikom i poštovanjem prema ženama’: Oglasili se iz OFK Beograda i žestoko ogradili od Mike…
Hot sport 20.01.2021
Prethodnih dana Srbiju je potresla ispovest mladih glumica. Naime, Milena Radulović i Iva Ilinčić su javno progovrile, a zajedno s još nekoliko devojaka i prijavile vlasnika škole glume Miroslava Aleksića zbog seksualnog uznemiravanja. U danima koji su… »
Luka milunović za hotsport: ‘Divan je osećaj braniti boje svoje države! Ostaje žal što nikada nisam zaigrao za a selekciju’…
Hot sport 20.01.2021
‘Cilj nam je opstanak u ligi! Bilo je puno dragih pogodaka, ali gol na derbiju ima poseban značaj za mene’. U sportu nikada ne znaš kada će doći tvojih ‘pet minuta’! Nakon OFK Beograda i epizode u Belgiji, kao mlad igrač dobio je priliku da ostvari svoje… »
Vesti dana »
Kalas: EU neće biti neutralna između Rusije i Ukrajine,prekid vatre uslov za pregovore
Insajder pre 44 minutajoš 32 povezane
Vojvodina odgovorila crno-belima i sada Partizan želi da se finale nastavi
Danas pre 3 satajoš 56 povezanih
Ovako izgleda Novakov put na Rolan garosu! Nema alkaraza, nema ni Sinera! Da li je ovo najbolja šansa za 25. gren slem titulu?!
Kurir pre 15 minutajoš 57 povezanih
Amerika i Iran postigli dogovor?! Čeka se još samo Trampovo odobrenje
Blic pre 15 minutajoš 25 povezanih