Povezane vesti
Hrvat surovo iskren: „Više ja nedostajem Liverpulu, nego Liverpul meni!“
Hot sport 20.01.2021
„Nedavno mi je napisao da im nedostajem!“ Dejan Lovren je u julu prošle godine napustio Liverpul i prešao u ekipu Zenita. Hrvat je za Liverpul odigrao 185 utakmica, a osvojio je sa Liverpulom Premijer ligu, Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo. – Ne… »
‘Naš klub je povezivan s romantikom i poštovanjem prema ženama’: Oglasili se iz OFK Beograda i žestoko ogradili od Mike…
Hot sport 20.01.2021
Prethodnih dana Srbiju je potresla ispovest mladih glumica. Naime, Milena Radulović i Iva Ilinčić su javno progovrile, a zajedno s još nekoliko devojaka i prijavile vlasnika škole glume Miroslava Aleksića zbog seksualnog uznemiravanja. U danima koji su… »
Luka milunović za hotsport: ‘Divan je osećaj braniti boje svoje države! Ostaje žal što nikada nisam zaigrao za a selekciju’…
Hot sport 20.01.2021
‘Cilj nam je opstanak u ligi! Bilo je puno dragih pogodaka, ali gol na derbiju ima poseban značaj za mene’. U sportu nikada ne znaš kada će doći tvojih ‘pet minuta’! Nakon OFK Beograda i epizode u Belgiji, kao mlad igrač dobio je priliku da ostvari svoje… »
Vesti dana »
Danas se navršava 27 godina od početka NATO agresije na SR Jugoslavije
Beta pre 43 minutajoš 20 povezanih
Danas pretežno oblačno sa slabom kišom, temperatura do 19 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 3 minutajoš 15 povezanih
Liban u opasnosti – Izrael razmatra pomeranje granice do reke Litani, Hercog najavljuje "stratešku dubinu"
RTS pre 58 minutajoš 10 povezanih
Hitna pomoć: Noć u Beogradu protekla bez saobraćajnih nezgoda i incidenata
N1 Info pre 38 minutajoš 6 povezanih