Повезане вести

Хрват сурово искрен: „Више ја недостајем Ливерпулу, него Ливерпул мени!“

Хрват сурово искрен: „Више ја недостајем Ливерпулу, него Ливерпул мени!“

Хот спорт 20.01.2021
„Недавно ми је написао да им недостајем!“ Дејан Ловрен је у јулу прошле године напустио Ливерпул и прешао у екипу Зенита. Хрват је за Ливерпул одиграо 185 утакмица, а освојио је са Ливерпулом Премијер лигу, Лигу шампиона и… »
‘Наш клуб је повезиван с романтиком и поштовањем према женама’: Огласили се из ОФК Београда и жестоко оградили од Мике…

‘Наш клуб је повезиван с романтиком и поштовањем према женама’: Огласили се из ОФК Београда и жестоко оградили од Мике…

Хот спорт 20.01.2021
Претходних дана Србију је потресла исповест младих глумица. Наиме, Милена Радуловић и Ива Илинчић су јавно проговриле, а заједно с још неколико девојака и пријавиле власника школе глуме Мирослава Алексића због сексуалног… »
Лука милуновић за хотспорт: ‘Диван је осећај бранити боје своје државе! Остаје жал што никада нисам заиграо за а селекцију’…

Лука милуновић за хотспорт: ‘Диван је осећај бранити боје своје државе! Остаје жал што никада нисам заиграо за а селекцију’…

Хот спорт 20.01.2021
‘Циљ нам је опстанак у лиги! Било је пуно драгих погодака, али гол на дербију има посебан значај за мене’. У спорту никада не знаш када ће доћи твојих ‘пет минута’! Након ОФК Београда и епизоде у Белгији, као млад играч добио је… »

Вести дана »