Povezane vesti

Advokat Mike Aleksića napustio saslušanje: Obratio se novinarima - "Nije sve tako kao što izgleda"

Večernje novosti 21.01.2021
ZORAN Jakovljević, advokat Miroslava Mike Aleksića napustio je saslušanje glumice Ive Ilinčić u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. On je sa lica mesta rekao da je izašao i da se više neće vraćati na saslušanje. - Pravi se velika medijska… »

I glumica Iva Ilinčić dala iskaz tužilaštvu u slučaju protiv Miroslava Aleksića

Radio 021 21.01.2021
Glumica Iva Ilinčić saslušana je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Nakon više od četiri sata svedočenja, iz Palate pravde izašla je sa svojim advokatima i ocem, ali nije davala izjavu medijima. Advokati Jugoslav Tintor i Denis… »

Četiri sata saslušanja glumice Ive o slučaju Aleksić: Otac izašao ranije, ovo su izjave advokata

Telegraf 21.01.2021
Glumac Mika Aleksić uhapšen je zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica. Nakon jučerašnjeg davanja iskaza oštećene Milene Radulović, danas je u Višem tužilaštvu saslušana i glumica Iva Ilinčić, koja je takođe… »

Glumica Iva Ilinčić više od četiri sata davala iskaz u tužilaštvu

Nedeljnik 21.01.2021
Printscreen/YouTube/Nova S - Veče sa Ivanom Ivanovićem Glumica Beogradskog dramskog pozorišta Iva Ilinčić, koja je zajedno sa još nekoliko devojaka prijavila policiji učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje, izašla je sa… »

Iva Ilinčić dala detaljan iskaz tužilaštvu u slučaju protiv Miroslava Aleksića

B92 21.01.2021
Nakon saslušanja glumice Ive Ilinčić u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, njeni advokati preneli su novinarima kako je svedočila. Ilinčićeva je, nakon više od četiri sata svedočenja, iz Palate pravde izašla sa svojim advokatima i ocem, ali… »

Mikin advokat poslao ovo upozorenje! Iva Ilinčić saslušavana četiri sata

Pravda 21.01.2021
Mlada glumica Iva Ilinčić, koja je prijavila profesora glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje, dala je iskaz u Višem sudu u Beogradu. Saslušanje je počelo u 9 sati, kada je glumica u Palatu pravde stigla u pratnji advokata… »

"Zašto je branilac Mike Aleksića nervozan?" Oglasio se Milenin i Ivin advokat - otkrio detalje postupka!

Mondo 21.01.2021
Glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić dale su iskaze pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu. Glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić dale su iskaze pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu. Jugoslav Tintor, punomoćnik oštećenih glumica… »

"Tvoja klasa je uz tebe" Milenine i Ivine kolege se udružile u slučaju koje vode protiv Mike Aleksića

Blic 21.01.2021
Ispovest Milene Radulović o tome da ju je još kao sedamnaestogodišnjakinju silovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić potresla je javnost. U ispovesti za "Blic" i glumica Iva Ilinčić rekla da je i ona policiji prijavila Aleksića, a sada su… »

Advokat Ive i Milene o saslušanju u sudu: Podnele su teret čitavog postupka, Mikin advokat bio nervozan! (Kurir televizija)

Kurir 21.01.2021
Jugoslav Tintor, punomoćnik oštećenih glumica Ive Ilinčić i Milene Radulović, koje su juče i danas dale višečasovne iskaze pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, bio je gost emisije "Puls Srbije" na Kurir televiziji. On je govorio o tome… »

Otac Ive Ilinčić za N1: Krenuli smo u borbu, mislim da će biti dosta svedoka

N1 Info 21.01.2021
Posle Milene Radulović, i glumica Iva Ilinčić u Palati pravde dala je iskaz tužilaštvu na osnovu prijave koju su ona i još nekoliko devojaka podnele protiv učitelja glume Miroslava Aleksića. Njen otac, advokat Srđan Ilinčić, rekao je za N1 da… »

Predatore prijaviti institucijama, ne društvenim mrežama

Danas 21.01.2021
Pozitivne i negativne posledice istupa Milene Radulović, koja je optužila nastavnika glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje Glumica Milena Radulović juče je saslušana u Višem tužilaštvu povodom prijave za silovanje koju je podnela protiv svog… »

Advokati Ive Ilinčić: Posle ovog slučaja ništa više neće biti isto

RTS 21.01.2021
Nakon saslušanja glumice Ive Ilinčić u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, njeni advokati preneli su novinarima kako je svedočila u istrazi protiv profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koji se sumnjiči za silovanje i polno uznemiravanje svojih… »

Advokat Ive Ilinčić: “Ovo je tek početak”

Nova 21.01.2021
Nakon saslušanja glumice Ive Ilinčić u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, njeni advokati preneli su novonarima kako je svedočila u istrazi protiv profesora glume Miroslava Miku Aleksića, koji se sumnjiči za silovanje i polno uznemiravanje svojih… »

Advokati otkrili šta se dešavalo u palati pravde: Iva je sve ispričala, Aleksićev advokat napustio sudnicu (video)

Mondo 21.01.2021
"Jaka poruka se šalje da žrtve prijave zlostavljanje. Posle ovog predmeta ništa neće biti isto". "Jaka poruka se šalje da žrtve prijave zlostavljanje. Posle ovog predmeta ništa neće biti isto". Nakon saslušanja glumice Ive Ilinčić u Višem… »

Advokat glumice: Krivično delo silovanja ne zastareva

Danas 21.01.2021
Advokat glumice Milene Radulović, Jugoslav Tintor, izjavio je danas da nema zakonskog roka kada treba da bude prijavljeno krivično delo silovanja ili seksualnog uznemiravanja, te ne postoji opasnost od zastarelosti predmeta ni u procesu koji je pokrenut… »

Glumica Iva Ilinčić dala detaljni iskaz tužilaštvu protiv Aleksića

RTV 21.01.2021
BEOGRAD - Nakon saslušanja glumice Ive Ilinčić u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, njeni advokati preneli su novinarima kako je svedočila u istrazi protiv profesora glume Miroslava Miku Aleksića, koji se sumnjiči za silovanje i polno… »

Glumica Iva Ilinčić dala detaljan iskaz tužilaštvu

Dnevnik 21.01.2021
BEOGRAD: Nakon saslušanja glumice Ive Ilinčić u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, njeni advokati preneli su novonarima kako je svedočila u istrazi protiv profesora glume Miroslava Miku Aleksića, koji se sumnjiči za silovanje i polno… »

Famozno basara Mikino specijalno vaspitanje nije bilo tajna! Dok govno nije pogodilo ventilator smatralo se vrlo pravoslavno

Kurir 21.01.2021
Pre nekoliko dana kao grom iz vedra neba je odjeknula - i još će zadugo odjekivati - vest da je glumica Milena Radulović protiv svog nekadašnjeg nastavnika glume, Miroslava Mike Aleksića, podnela prijavu za silovanje koje se dogodilo kad je ona imala… »

Advokati otkrili šta se dešavalo u palati pravde Iva opisala sve čega se seća, nikome nije lako da ponovo prolazi kroz…

Kurir 21.01.2021
Nakon saslušanja glumice Ive Ilinčić u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, njeni advokati Jugoslav Tintor i Denis Bećirić preneli su da je dala detaljan i preciziran iskaz koji će se u daljem toku postupka koristiti kao dokaz u istrazi protiv… »

Iva Ilinčić saslušavana četiri sata, ispričala sve do detalja

Sputnik 21.01.2021
Iva Ilinčić četiri sata davala izjavu na saslušanju u Višem tužilaštvu. Kada je izašla nije se obratila medijima nego je sa ocem Srđanom Ilinčićem odmah otišla kući. Njen zastupnik advokat Jugoslav Tintor rekao nam je nije zgodno da daje… »

Iva Ilinčić saslušavana četiri sata: Do detalja ispričala sve, evo šta je rekao njen advokat

Večernje novosti 21.01.2021
IVA Ilinčić je izašla sa saslušanja, nakon što je 4 sata davala izjavu u Višem tužilaštvu. Kada je izašla nije se obratila medijima nego je sa ocem Srđanom Ilinčićem odmah otišla kući. Njen zastupnik advokat Jugoslav Tintor rekao nam je nije… »

Iva Ilinčić posle više od 4 sata završila davanje iskaza u slučaju aleksić: Mlada glumica iz Palate pravde izašla u…

Kurir 21.01.2021
Glumica jutros u Palatu pravde ušla pratnji oca i dva advokata, posle čega je njen otac napustio Tužilaštvo prema, kako je rekao, ćerkinoj želji. Mlada glumica Iva Ilinčić, koja je prijavila profesora glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno… »

"Do detalja je opisala sve": Saslušanje Ive Ilinčić trajalo puna četiri sata, advokati: Bilo joj je teško da se…

Blic 21.01.2021
Saslušanje mlade glumice Ive Ilinčić trajalo je puna četiri sata, i oko 13.20 ona je u pratnji oca i advokata napustila Više tužilaštvo u Beogradu. Nakon saslušanja Iva nije davala izjave, već je u pratnji oca i advokata Srđana Ilinčića… »

Saslušana i glumica Iva Ilinčić o slučaju zlostavljanja

N1 Info 21.01.2021
Glumica Iva Ilinčić saslušavana je danas četiri sata u tužilaštvu povodom optužbi za seksualno zlostavljanje i polno uznemiravanje koje je iznela protiv učitelja glume Miroslava Aleksića. Jedan od njenih pravnih zastupnika Jugoslav Tintor rekao… »

Karanović: Milena Radulović za ljudska prava uradila više nego sve institucije u regionu

Danas 21.01.2021
Glumica istakla da je najvažnije da se ova Pandorina kutija otvorila i da će straha biti mnogo manje „Ja zaista mislim da je ovo jedan trenutak za istoriju i da je ta mlada žena učinila za ljudska prava u Srbiji i celom regionu više nego sve… »

Ivin advokat: Bilo joj je teško, ali ispričala je sve

Nova 21.01.2021
Saslušanje mlade glumice Ive Ilinčić trajalo je puna četiri sata, i oko 13.20 ona je u pratnji oca i advokata napustila Više tužilaštvo u Beogradu. Nakon saslušanja Iva nije davala izjave, već je u pratnji oca i advokata Srđana Ilinčića… »

Glumica Iva Ilinčić nakon četiri sata završila davanje iskaza u istrazi protiv Aleksića

RTS 21.01.2021
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu završeno je saslušanje glumice Ive Ilinčić u istrazi protiv vlasnika škole glume Miroslava Miku Aleksića, koji se sumnjiči za silovanje i polno uznemiravanje svojih učenica. Iva Ilinčić je nakon više od… »

Kako prepoznati znake zlostavljanja kod maloletnika: Mali signali ukazuju na veliku patnju

Mondo 21.01.2021
Statistike kažu da oko 40 odsto žrtava ne pokazuju znake da su zlostavljani. Statistike kažu da oko 40 odsto žrtava ne pokazuju znake da su zlostavljani Slučaj Milene Radulović, mlade glumice koja je u potresnoj, bolnoj ispovesti za domaće medije… »

Glumica Iva ILINČIĆ sve ISPRIČALA! Do detalja opisala šta je preživela zbog Mike Aleksića: Bilo joj je teško... (FOTO)

Mondo 21.01.2021
Saslušanje je trajalo puna četiri sata. Saslušanje je trajalo puna četiri sata. Saslušanje mlade glumice Ive Ilinčić trajalo je puna četiri sata, i oko 13.20 ona je u pratnji oca i advokata napustila Više tužilaštvo u Beogradu. GLUMICA IVA… »

Iva Ilinčić četiri sata davala iskaz: Mlada srpska glumica o Mikinom zlostavljanju!

Mondo 21.01.2021
U Višem sudu u Beogradu danas je iskaz dala mlada srpska glumica Iva Ilinčić koja je optužila profesora glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje. U Višem sudu u Beogradu danas je iskaz dala mlada srpska glumica Iva Ilinčić koja je… »

Vodio je dvostruki život, Milena je bila kod njegove žene: Poznati pevač otkrio nove šokantne detalje o Mikinom životu!

Mondo 21.01.2021
Javnost u Srbiji šokirana je nakon što su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić iznele tvrdnje da su seksualno zlostavljane u školi glume profesora Mike Aleksića. Novi komentari pristižu iz časa u čas, a sada se oglasio i muzičar Đorđe David… »

Glumica Iva napustila tužilaštvo, davala iskaz četiri sata

Nova 21.01.2021
Glumica Beogradskog dramskog pozorišta Iva Ilinčić, koja je zajedno sa još nekoliko devojaka prijavila policiji učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje, izašla je sa saslušanja u tužilaštvu nakon četiri i po sata… »

Advokat Mike Aleksića napustio saslušanje glumice Ive Ilinčić koje traje više od tri sata

Blic 21.01.2021
Zoran Jakovljević, advokat Miroslava Mike Aleksića napustio je saslušanje glumice Ive Ilinčić u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. On je, kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta rekao da je izašao i da se više neće vraćati na saslušanje… »

Poznati srpski glumci objavljuju istu sliku, jaka poruka širi se mrežama: Na svakoj tagovane Milena i Iva (foto)

Mondo 21.01.2021
Sve je više ovakvih objava. Sve je više ovakvih objava. Domaću javnost već danima uznemirava novi slučaj nasilja nad ženama, za koji se tereti profesor glume Miroslav Mika Aleksić kojem je odrđen pritvor u trajanju od 30 dana. Aleksić ja optužen… »

Ilinčićeva daje iskaz tužiocu u slučaju protiv Miroslava Aleksića

B92 21.01.2021
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu počelo je saslušanje glumice Ive Ilinčić u istrazi protiv profesora glume Miroslava Mike Aleksića. Ilinčić daje iskaz u svojstvu oštećene, kao jedna od devojaka koja je prijavila Alesića, a pre nje je… »

Advokat Mike Aleksića: “Mediji nisu tu da sude pre suđenja”

Nova 21.01.2021
Advokat optuženog učitelja glume Mike Aleksića obratio se novinarima ispred Palate pravde. On je apelovao na medije da ne sude pre suđenja, da se sačeka kraj istrage, zatim i ono što odbrana ima da kaže, pa tek onda da se donose neki zaključci.… »

Glumica Iva Ilinčić danas daje izjavu u slučaju Aleksić

Danas 21.01.2021
Glumica Iva Ilinčić stigla je jutros, u pratnji advokata, u Palatu pravde gde bi trebalo da da izjavu u slučaju Aleksić. Ilinčić je zajedno sa još nekoliko žrtava prijavila policiji učitelja glume Miroslava Aleksića, optuživši ga za seksualno… »

Iva Ilinčić danas svedoči u slučaju protiv Mike Aleksića

Nova 21.01.2021
Glumica Beogradskog dramskog pozorišta Iva Ilinčić, koja je zajedno sa još nekoliko devojaka prijavila policiji učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje, stigla je nešto pre devet sati u Više javno tužilaštvo u Beogradu… »

Trifunović: Silovatelj poput Mike sedi s Vučićem i svi ćute

Pravda 21.01.2021
Glumac Sergej Trifunović pružio je podršku mladoj glumici Mileni Radulović i ostalim koleginicama koje su optužile profesora glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad njima. On smatra da su devojke ohrabrile i druge… »

Glumica Iva Ilinčić u Palati pravde, očekuje se da da iskaz

N1 Info 21.01.2021
Glumica Iva Ilinčić stigla je jutros, u pratnji advokata, u Palatu pravde gde bi trebalo da da izjavu u slučaju Aleksić. Glumica je u Palatu pravde stigla je u pratnji oca Srđana Ilinčića, beogradskog advokata, ali i zastupnika Denisa Bećirica i… »

Burna reakcija advokata Mike Aleksića ispred tužilaštva: "Nemojte vi suditi pre suđenja"

Blic 21.01.2021
Zoran Jakovljević, novi advokat Miroslava Mike Aleksića, stigao je u Više javno tužilaštvo gde se danas nastavljaju saslušanja devojaka koje su prijavile profesora glume za silovanje i seksualno zlostavljanje, burno se obratio okupljenim novinarima… »

Danas sam malo više otac nego advokat: Srđan Ilinčić po želji ćerke Ive napustio sudnicu

Večernje novosti 21.01.2021
PO želji moje ćerke napustio sam sudnicu, kako bi se ona osećala komfornije dok daje izjavu - rekao je advokat Srđan Ilinčić, otac mlade glumice Ive Ilinčić, koja danas u Višem javnom tužilaštvu daje izjavu o seksualnom zlostavljanju koje je… »

Ilinčić: Napustio sam sudnicu da se Iva komfornije oseća

Nova 21.01.2021
Po želi moje ćerke napustio sam sudnicu, kako bi se ona osećala komfornije dok daje izjavu - rekao je za "Blic" advokat Srđan Ilinčić, otac mlade glumice Ive Ilinčić, koja danas u Višem javnom tužilaštvu daje izjavu o seksualnom zlostavljanju… »

Burna reakcija advokata Mike Aleksića: Zaustavio se ispred sudnice, evo šta je rekao okupljenima

Večernje novosti 21.01.2021
ZORAN Jakovljević, novi advokat Miroslava Mike Aleksića, stigao je u Više javno tužilaštvo gde se danas nastavljaju saslušanja devojaka koje su prijavile profesora glume za silovanje i seksualno zlostavljanje, burno se obratio okupljenim novinarima… »

Povodom slučaja nastavnika glume osumnjičenog za nedozvoljene polne radnje: Zašto je u Srbiji najčešće kriva žrtva?

Novi magazin 21.01.2021
Javna ispovest mlade glumice Milene Radulović i prijave još nekoliko njenih koleginica označile su filmskog radnika i pedagoga Miroslava Aleksića kao seksualnog zlostavljača, a sa osnovanom sumnjom da je delikte i počinio, početkom sedmice mu je… »

"Danas sam ipak malo više otac": Tata Ive Ilinčić i poznati beogradski advokat napustio sudnicu

Mondo 21.01.2021
"Po želji moje kćerke napustio sam sudnicu, kako bi se ona osećala komfornije dok daje izjavu", rekao je advokat Srđan Ilinčić, otac mlade glumice Ive Ilinčić, koja danas u Višem javnom tužilaštvu daje izjavu o seksualnom zlostavljanju. "Po… »

Ruku pod ruku s ocem: Glumica Iva Ilinčić sa tatom i advokatima stigla u Više tužilaštvo, daje iskaz u slučaju Miroslava…

Blic 21.01.2021
Mlada glumica Iva Ilinčić, jedna je od devojaka koje su profesora glume Miroslava Miku Aleksića prijavile za seksualno uznemiravanje i biće saslušana danas. Iva je u Više tužilaštvo stigla ruku pod ruku sa ocem, inače poznatim advokatom, i… »

Advokat Mike Aleksića ispred suda: Sačekajte da čujete šta odbrana ima da kaže (video)

Mondo 21.01.2021
Zastupnik učitelja glume apelovao da se sačeka sa osudama njegovog klijenta. Zastupnik učitelja glume apelovao da se sačeka sa osudama njegovog klijenta. Advokat Zoran Jakovljević, zastupnik učitelja škole glume Miroslava Mike Aleksića, optuženog… »

Advokat Milene Radulović izneo nove detalje: Saslušanje je bilo teško, iskaz je celovit i detaljan!

Mondo 21.01.2021
Advokat Jugoslav Tintor, koji zastupa Milenu Radulović u postupku protiv Mike Aleksića, izjavio je danas da je iskaz koji je dala mlada glumica celovit i detaljan. Advokat Jugoslav Tintor, koji zastupa Milenu Radulović u postupku protiv Mike Aleksića… »

Iva Ilinčić stigla u tužilaštvo: Spremni smo

Nova 21.01.2021
Glumica Beogradskog dramskog pozorišta Iva Ilinčić, koja je zajedno sa još nekoliko devojaka prijavila policiji učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje, stigla je nešto pre devet sati u Više javno tužilaštvo u Beogradu… »

Iva Ilinčić stigla na saslušanje: Glumica daje izjavu u sudu, odmotava se klupko zlostavljanja u elitnoj školi glume

Večernje novosti 21.01.2021
MLADA glumica Iva Ilinčić, koja je optužila profesora glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje, danas daje iskaz Višem sudu u Beogradu. Glumica je oko 9 sati ispred Palate pravde stigla u pratnji advokata Jugoslava Tintora i Denisa… »

"Danas sam ipak malo više otac": Poznati beogradski advokat i tata Ive Ilinčić za "Blic": Po želji moje ćerke danas sam…

Blic 21.01.2021
Po želi moje ćerke napustio sam sudnicu, kako bi se ona osećala komfornije dok daje izjavu - rekao je za "Blic" advokat Srđan Ilinčić, otac mlade glumice Ive Ilinčić, koja danas u Višem javnom tužilaštvu daje izjavu o seksualnom zlostavljanju… »

Danas sam više tata nego advokat: Otac Ive Ilinčić poštujući ćerkinu želju napustio Palatu pravde (foto)

Kurir 21.01.2021
Iva Ilinčić je u 9 sati jutros u Viši sud stigla ruku pod ruku s ocem i advokatima. BEOGRAD - Po želji moje ćerke napustio sam sudnicu, kako bi se ona osećala komfornije dok daje izjavu rekao je advokat Srđan Ilinčić, otac mlade glumice Ive… »

Danas saslušanje ive Ilinčić: Mlada glumica daje izjavu povodom optužbi protiv Mike Aleksića

Večernje novosti 21.01.2021
GLUMICA Iva Ilinčić, jedna od devojaka koje su profesora glume Miroslava Miku Aleksića prijavile za uznemiravanje, biće saslušana danas. Podsetimo, glumica Milena Radulović je u potresnoj ispovesti ispričala da ju je Aleksić prvi put silovao… »

Bolestan čovek, monstrum koji je promakao oku zakona i pravde: Gorica Popović o optuženom Miki Aleksiću

Mondo 21.01.2021
Glumica podržala Milenu Radulović i Ivu Ilinčić. Glumica podržala Milenu Radulović i Ivu Ilinčić. Vest da je profesor glume Miroslav Mika Aleksić optužen za seksualno zlostavljanje uznemirila je javnost, a najviše glumačku branšu. Glumica… »

Saslušana glumica Milena Radulović

Danas 21.01.2021
Glumica Milena Radulović, koja je ranije saopštila da ju je silovao učitelj glume Miroslav Mika Aleksić, saslušavana je danas pet sati u tužilaštvu. Radulović (25) je iz tužilaštva izašla oko 16.15 sati, dok je saslušanje počelo još u 11… »

Detalji sa saslušanja Milene Radulović: U pojedinim momentima je bilo baš teško

Večernje novosti 20.01.2021
GLUMICA Milena Radulović, jedna od devojaka koje su prijavile Miroslava Miku Aleksića za silovanje i nedozvoljene polne radnje, davala je u sredu duže od pet sati izjavu u Višem tužilaštvu u Beogradu. Ona je detaljno ispričala sve što je… »

Vesti dana »