Повезане вести
Шесторо повређено због дивљања по граду: Бахати 18-годишњак јуче по Коњарнику возио језивом брзином удес одјекнуо као бомба…
Курир 21.01.2021
- Пукло је као бомба! Био сам у стану и истрчао сам напоље да видим шта се десило. Када сам дошао видео сам једну младу девојку како лежи поред смрсканог аутомобила, каже очевидац стравичне саобраћајне несреће која се синоћ… »
Детаљи стравичне несреће на Коњарнику: Тинејџер "дивљао по граду", па смрскао аутомобил!
Мондо 21.01.2021
У несрећи је тешко повређено троје људи из аутомобила, као и једна пролазница. У несрећи је тешко повређено троје људи из аутомобила, као и једна пролазница. Синоћ се на Коњарнику догодила саобраћајна несрећа у којој су… »
Детаљи удеса на Коњарнику: "Сви повређени имају мање од 20 година, један од возача 18"
Телеграф 21.01.2021
Повређена и пролазница, у другом возилу били мушкарац и жена. - Било је страшно. Ватрогасци су секли возило да би дошли до девојке и младића који су остали ту заробљени након удеса. Одавно нисам видео овако језив судар - каже… »
Секли возило да би избавили повређене: Очевици испричали детаље саобраћајке на Коњарнику (видео)
Вечерње новости 21.01.2021
- БИЛО је страшно. Ватрогасци су секли возило да би дошли до девојке и младића који су остали ту заробљени након удеса. Одавно нисам видео овако језив судар - каже очевидац стравичне саобраћајне несреће у београдском насељу… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 1 сатјош 44 повезане

„Не узима храну шести дан“: Студенту Богдану Јовичићу продужен притвор, због чега је почео штрајк глађу
Данас пре 6 минутајош 12 повезаних

Ухапшена три пољопривредника, осумњичени за насилничко понашање
НовиСад.цом пре 1 сатјош 24 повезане

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 57 минутајош 26 повезаних