Povezane vesti
Zidan se oglasio nakon bruke u Kupu
Vesti online 21.01.2021
Trener Real Madrida Zinedin Zidan preuzeo je odgovornost za poraz u Kupu kralja od trećeligaša Alkojana. Njegova ekipa je izgubila posle produžetaka sa 2:1, uprkos činjenici da su u završnici imali igrača više. – Smiren sam, mislim da su momci na… »
Rasulo u real Madridu, igrači okrenuli leđa zidanu: Francuz mesecima nije razgovarao sa fudbalerima, Jović nije jedini
Večernje novosti 21.01.2021
REAL Madrid ispao je u šesnaestini finala Kupa kralja, i to od trećeligaškog Alkojana posle produžetaka na svom terenu, pa je Zinedin Zidan preuzeo odgovornost. “Pokušali smo, moji igrači su dali sve od sebe, trudili smo se da postignemo drugi… »
Zidan spreman da ode zbog ispadanja od trećeligaša
Nova 21.01.2021
Real Madrid ispao je u šesnaestini finala Kupa kralja, i to od trećeligaškog Alkojana posle produžetaka na svom terenu, pa je Zinedin Zidan preuzeo odgovornost. Bilo je 2:1 i nije mogao Zidan da kaže išta u svoju odbranu. “Pokušali smo, moji… »
Zidan: Preuzimam odgovornost, razgovaraću sa upravom
Mozzart sport 21.01.2021
Francuski strateg sebe označio kao prvog krivca za senzecionalnu eliminaciju u Kupu kralja. Real je u šesnaestini finala Kupa kralja eliminisan u produžetku od Alkojana (1:2) golom Kazanove u 115. minutu susreta. Senzacionalni poraz od trećeligaša za… »
Vesti dana »
Izvučen BMW koji je sleteo s puta na Voždovcu: Deca koja su ukrala auto, srećom, nepovređena
Blic pre 42 minutajoš 3 povezane
Incident na Kapitolu: Muškarac pokušao da unese mačetu i tri noža u centar za posetioce američkog Kongresa
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Produžen pritvor dvojici Srba zbog eksplozije na kanalu Ibar - Lepenac
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Tajm-aut Dejana Savića o kojem se priča: „Je li bre, šmekeri… Glumimo plažu?“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Deca ukrala BMW drugaru, pa bežala od policije: Potera okončana kad su sleteli s puta
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane