Povezane vesti
Penzioner poručuje Vučiću: Licemeran si, vrati mi oteto
Nova 21.01.2021
"Predsednik Aleksandar Vučić me ponižava sa ovih pet hiljada dinara. On je meni oteo blizu sedam hiljada evra i sad to neljudski pokušava da pokrije na ovaj način", rekao je za Nova.rs penzioner Mile Delić, nakon što mu je prvi čovek države… »
Vučić vratio 5.000 dinara penzioneru
Danas 21.01.2021
Nakon što je Mile Delić dva puta odbio novac isplaćen kao pomoć, predsednik države uzvratio Predsednik Aleksandar Vučić poslao je 5.000 dinara penzioneru Miletu Deliću nakon što mu je Delić taj novac, namenjen za pomoć penzionerima, vratio… »
Penzioner se odrekao 5.000 dinara, Vučić mu vratio novac
Nova 21.01.2021
Predsednik Aleksandar Vučić poslao je 5.000 dinara penzioneru Miletu Deliću, nakon što mu je Delić taj novac namenjen za pomoć penzionerima vratio, izražavajući protest zbog novca koji je država oduzela starijim građanima. Kako piše Danas… »
Danas: Vučić vratio 5.000 dinara prenzioneru Deliću
N1 Info 21.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je 5.000 dinara penzioneru Miletu Deliću nakon što mu je Delić taj iznos namenjen kao pomoć penzionerima vratio izražavajući protest zbog novca koji je država oduzela najstarijim sugrađanima. Vučić je… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane