Повезане вести

Ништа се не сме гурати под тепих

Ништа се не сме гурати под тепих

Политика 21.01.2021
Глумци, редитељи, драмски писци дају подршку глумицама које су проговориле о сексуалном узнемиравању и насиљу у глумачкој школи Мирослава Мике Алексића, позивајући и остале жртве да се огласе. Недоличност учитеља глуме… »
Разбиле сте врх леденог брега! Бранка Петрић поручила да су Ива и Милена јунаци! Потресене исповести колегиница дирнуле глумицу…

Разбиле сте врх леденог брега! Бранка Петрић поручила да су Ива и Милена јунаци! Потресене исповести колегиница дирнуле глумицу…

Курир 21.01.2021
Милена Радуловић признала је недавно да ју је као седамнаестогодишњакињу силовао учитељ школе глуме Мирослав Мика Алексић. У исповести је и глумица Ива Илинчић рекла да је и она полицији пријавила Алексића за злостављање… »
Огласио се и Драган Бјелогрлић: Срце ми се грчи, клањам им се што шаљу злочинца у затвор!

Огласио се и Драган Бјелогрлић: Срце ми се грчи, клањам им се што шаљу злочинца у затвор!

Мондо 21.01.2021
Након бројних глумачких имена, речи подршке младим глумицама упутио је и Бјелогрлић. Након бројних глумачких имена, речи подршке младим глумицама упутио је и Бјелогрлић. Глумац и продуцент, Драган Бјелогрлић пружио је подршку… »
Извињавам им се и клањам, не тражим да опросте! Срце ми се грчи: Драган Бјелогрлић стао уз глумице које су пријавиле…

Извињавам им се и клањам, не тражим да опросте! Срце ми се грчи: Драган Бјелогрлић стао уз глумице које су пријавиле…

Курир 21.01.2021
Глумац и продуцент, Драган Бјелогрлић (57) пружио је подршку и захвалио се младим глумицама Милени Радуловић (25) и Иви Илинчић (24), али и онима које су анонимно пријавиле професора и власника школе глуме Мирослава Мику… »
Порука Бјелогрлића глумицама које су пријавиле Мику Алексића: Дивим им се и клањам док ми се срце грчи због њиховог огомног…

Порука Бјелогрлића глумицама које су пријавиле Мику Алексића: Дивим им се и клањам док ми се срце грчи због њиховог огомног…

Ноизз 21.01.2021
Милени Радуловић, Ива Илинчић и остале девојке које су пријавиле Мирослава Мику Алексића за силовање и сексуално узнемиравање добиле су подршку са свих страна за то што су јавно и храбро иступиле против насилника. Тим поводом… »
Кратко и јасно: Цеца Бојковић изнела свој став о колегиницама Иви и Милени које су пријавиле Алексића за злостављање

Кратко и јасно: Цеца Бојковић изнела свој став о колегиницама Иви и Милени које су пријавиле Алексића за злостављање

Курир 21.01.2021
Вест да је учитељ глуме и редитељ Мирослав Мика Алексић оптужен за с*ксуално злостављање младих глумица, полазница његове школе, одјекнула је као "бомба" у Србији. Многе колеге и колегинице подржале су Милену Радуловић и Иву… »
Рекао ми је да упишем курс за чобане: Познати водитељ открио све о непријатном сусрету са Миком Алексићем!

Рекао ми је да упишем курс за чобане: Познати водитељ открио све о непријатном сусрету са Миком Алексићем!

Мондо 21.01.2021
Дејан Станковић се огласио путем Фејбука. Дејан Станковић се огласио путем Фејбука. Бројна имена из глумачког света, као и многе јавне личности не престају да се оглашавају и коментаришу тему која је ових дана заступљена у свим… »
Колеге са класе одушевиле иву Илинчић: Глумица признала злостављање у Микиној школи, а добила највећу подршку! (фото)

Колеге са класе одушевиле иву Илинчић: Глумица признала злостављање у Микиној школи, а добила највећу подршку! (фото)

Курир 21.01.2021
Ива Илинчић се, након своје колегинице Милене Радуловић, одважила да призна злостављање које је доживела од угледног учитеља глуме Мирослава Мике Алексића. Њих две подстакле су многе друге девојке да проговоре о злостављању… »
Била сам на једном часу и више никад нисам дошла: Милица Милша открила своје искуство са Миком Алексићем!

Била сам на једном часу и више никад нисам дошла: Милица Милша открила своје искуство са Миком Алексићем!

Мондо 21.01.2021
Глумица открила због чега се није вратила и упутила подршку колегиницама. Глумица открила због чега се није вратила и упутила подршку колегиницама. Бројна имена из глумачког света, као и многе јавне личности не престају да се… »
Овако су се упознали аркан и Мика Алексић: Имали су склопљен договор и принцип пословања!

Овако су се упознали аркан и Мика Алексић: Имали су склопљен договор и принцип пословања!

Мондо 21.01.2021
Снимање "свадбе века" организовао је Мика Алексић, који се неколико година раније упознао с Арканом када је команданта Српске добровољачке гарде овековечио у Тењи. Снимање "свадбе века" организовао је Мика Алексић, који се… »
Иву Илинчић подржао бивши дечко! Глумац Миодраг Драгичевић јој послао поруку: Ниси сама! Ево шта му је одговорила

Иву Илинчић подржао бивши дечко! Глумац Миодраг Драгичевић јој послао поруку: Ниси сама! Ево шта му је одговорила

Курир 21.01.2021
Након глумице Милене Радуловић која је октрила јавности причу о монструозном с*ксуланом злостављању из чувене школе глуме Мирослава Алексића, своје трауматично искуство поделила је и њена колегиница Ива Илинчић. Она је открила… »
Не зна се шта је теже тим девојкама! Миа Борисављевић огорчена због Алексића, упутила јаке речи жртвама!

Не зна се шта је теже тим девојкама! Миа Борисављевић огорчена због Алексића, упутила јаке речи жртвама!

Курир 21.01.2021
Чувени учитаљ глуме Мирослав Мика Алексић приведен је након оптужби неколицине младих глумица да их је сексуално злостављао док су биле малолетне у својој школи глуме. Многе познате личности огласиле су се овим повофом, а… »
Млади глумци и глумице подржали Милену и Иву: Нисте саме

Млади глумци и глумице подржали Милену и Иву: Нисте саме

Нова 21.01.2021
Млада глумица Ива Илинчић, која је пријавила професора глуме Мирослава Мику Алексића за сексуално злостављање, даје исказ у Вишем суду у Београду, а њене колеге са факултета на друштвеним мрежама пружиле пуну подршку њој и… »
Подршка и љубав за Иву и Милену: Гордан Кичић и Петар Бенчина стали уз колегинице и све храбре девојке #нисисама

Подршка и љубав за Иву и Милену: Гордан Кичић и Петар Бенчина стали уз колегинице и све храбре девојке #нисисама

Курир 21.01.2021
Глумци Гордан Кичић и Петар Бенчина стали су уз своје колегинице Милену Радуловић и Иву Илинчић. Глумци су се огласили на друштвеним мрежама како би подржали млађе колегинице које су иступиле у јавност са оптужбама да их је… »
#НИСИ САМА! Твоја класа је уз тебе Млади глумци послали јаку поруку подршке глумицама које су прошле пакао у Микиној школи…

#НИСИ САМА! Твоја класа је уз тебе Млади глумци послали јаку поруку подршке глумицама које су прошле пакао у Микиној школи…

Курир 21.01.2021
Млада глумица Ива Илинчић, која је пријавила професора глуме Мирослава Мику Алексића за сексуално злостављање, даје исказ у Вишем суду у Београду, а њене колеге са факултета на друштвеним мрежама пружиле пуну подршку. Наиме… »

Вести дана »