Povezane vesti

Okazan meč fudbalera SAD i Srbije: FSS odmah našao novu selekciju za prijateljski meč

Vesti online 21.01.2021
Prijateljska utakmica između SAD i Srbije, zakazana za 31. januar u Orlandu, otkazana je pošto srpski fudbaleri nisu dobili američke vize, potvrdio je Tanjugu portparol FSS Milan Vuković. Ipak, FSS je brzo reagovao i zakazao prijateljski meč sa… »

"Ne znamo se, a odlična: Atmosfera!" Evo kako su novi "orlovi" doživeli zajednički rad pred odlazak na američku turneju

Blic sport 21.01.2021
Fudbaleri Srbije, sastavljeni od igrača iz Superlige, od 15. januara radili su u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, a danas su otputovali za Pariz, potom u Dominikansku Republiku i prestonicu Santo Domingo, gde će odigrati mečeve protiv tamošnje… »

Ništa od meča “orlova” sa SAD, Amerika neće da odobri vize

Dnevnik 21.01.2021
Fudbalska reprezentacija Srbije, koju čine igrači iz Super lige uz Ranka Veselinovića iz Vankuvera, otputovala je na turneju, a u avionu ih je sačekala vest da SAD neće da im odobri vize, javio je portal Srbija danas. Srbija će 25. januara igrati… »

Koroman optužio FSS: Igrali biste i s Kosovom zbog interesa

Nova 21.01.2021
Fudbaleri Srbije morali su da promene plan na američkoj turneji i umesto sa SAD igraće sa selekcijom Paname, što je u svom stilu prokomentarisao i Ognjen Koroman. Bivši reprezentativac i nekadašnji igrač Crvene zvezde poznat je kao kritičar i… »

Otkazan meč SAD i Srbije, fudbaleri nisu dobili američke vize

Sportski žurnal 21.01.2021
FS Srbije je brzo reagovao, kontaktirao FIFA i zakazano je gostovanje selekciji Paname. Prijateljska utakmica između SAD i Srbije, zakazana za 31. januar u Orlandu, otkazana je pošto srpski fudbaleri nisu dobili američke vize, potvrdio je Tanjugu… »

Problemi za reprezentaciju Srbije: Amerikanci neće da im izdaju vize!

Hot sport 21.01.2021
Problemi za izabranike Ilije Stolice! Fudbalska reprezentacija Srbije sastavljena od igrača koji nastupaju u Superligi Srbije danas je otputovala u Dominikansku Republiku! Reprezentativci su u avionu saznali da 31. januara neće igrati protiv SAD, jer je… »

Okazan meč fudbalera SAD i Srbije: FSS odmah našao novu selekciju za prijateljski meč

Vesti online 21.01.2021
Prijateljska utakmica između SAD i Srbije, zakazana za 31. januar u Orlandu, otkazana je pošto srpski fudbaleri nisu dobili američke vize, potvrdio je Tanjugu portparol FSS Milan Vuković. Ipak, FSS je brzo reagovao i zakazao prijateljski meč sa… »

Šok! Srpski fudbaleri u avionu saznali da ne mogu u SAD: Odbijen zahtev za vize, otkazana utakmica!

Mondo 21.01.2021
Veliki peh za tim Ilije Stolice. Veliki peh za tim Ilije Stolice. Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena od igrača iz Superlige, otputovala je jutros na turneju u Severnoj Americi, a u avionu su saznali šokantne vesti. Zakazana prijateljska… »

Zvanično: Stigla potvrda iz FSS-a: Otkazan meč protiv SAD, Panama novi rival, a Amerikanci uputili izvinjenje!

Blic sport 21.01.2021
Prijateljska utakmica između , potvrdio je portparol FSS-a za Tanjug. - Bili smo iznenađeni kada nam je javljeno da fudbaleri neće dobiti vize. Prvobitni dogovor bio je da će nam vize biti izdate u Beogradu, ali posle toga nam je rečeno da ćemo vize… »

Srpski reprezentativci nisu dobili vize, otkazan meč sa SAD

Mozzart sport 21.01.2021
Panama novi rival. Prijateljska utakmica između SAD i Srbije, zakazana za 31. januar u Orlandu, otkazana je pošto srpski fudbaleri nisu dobili američke vize, potvrdio je Tanjugu portparol FSS Milan Vuković. Umesto toga, reprezentacija Srbije… »

Otkazan meč SAD i Srbije, Panama novi rival

B92 21.01.2021
Prijateljska utakmica između SAD i Srbije, zakazana za 31. januar u Orlandu, otkazana je pošto srpski fudbaleri nisu dobili američke vize, potvrdio je Tanjug. Fudbalska reprezentacija Srbije krenula je na turneju po Severnoj Americi, ali su u avionu… »

SAD ne da vize Srbima, umesto u Orlando idu u Panamu

Nova 21.01.2021
Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je jutros na severnoameričku turneju, ali neće igrati u Orlandu jer Amerikanci zbog koronavirusa odbijaju da izdaju vize. Reprezenatcija Srbije, sačinjena od fudbalera iz domaće Superlige, jutros je… »

Portparol FSS: Prvo su nam obećali vize u Beogradu, posle u Santa Domingu i na kraju smo dobili samo izvinjenje

Večernje novosti 21.01.2021
PRIJATELjSKA utakmica između SAD i Srbije, zakazana za 31. januar u Orlandu, otkazana je pošto srpski fudbaleri nisu dobili američke vize, potvrdio je Tanjugu portparol FSS Milan Vuković. Ipak, FSS je brzo reagovao i zakazao prijateljski meč sa… »

Šok! Amerikanci neće da izdaju vize srpskim fudbalerima zbog korone, otkazan meč sa SAD. "Orlovi" saznali vest u avionu!

Blic sport 21.01.2021
Reprezentacija Srbije je jutros rano otputovala na turneju, ali vesti koje su stigle maltene dok su oni bili u avionu su u najmanju ruku neverovatne. Naime, Sjedinjene Američke Države odbile su da izdaju vizu srpskim reprezentativcima zbog toga što… »

SAD odbile da daju vizu Srbima: Ništa od meča sa Amerikom, orlovi saznali vest u avionu

Večernje novosti 21.01.2021
REPREZENTACIJA Srbije je jutros rano otputovala na turneju, ali vesti koje su stigle maltene dok su oni bili u avionu su u najmanju ruku neverovatne. Naime, Sjedinjene Američke Države odbile su da izdaju vizu srpskim reprezentativcima zbog toga što… »

Vesti dana »