Povezane vesti

"Novosti" saznaju: Jutka mora u zatvor

Večernje novosti 21.01.2021
VIŠI sud u Kruševcu odbio je žalbu o odlaganju tromesečne zatvorske kazne Milutina Jelićića-Jutke pravosnažno osuđenog za krivično delo nedozvoljene polne radnje,saznaju „Novosti“. U Osnovnom sudu u Brusu,koji je mesno nadležan za… »

Jutka mora u zatvor, odbijeno odlaganje kazne

Politika 21.01.2021
Viši sud u Kruševcu pravosnažno je odbio molbu bivšeg predsednika Opštine Brus Milutina Jeličića Jutke za odlaganje izvršenja tromesečne zatvorske kazne, na koju je pravosnažno osuđen početkom novembra zbog polnog uznemiravanja bivše poslovne… »

Odbijena žalba, Jutka će morati da ide tri meseca u zatvor

Radio 021 21.01.2021
Viši sud u Кruševcu odbio je žalbu o odlaganju tromesečne zatvorske kazne bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki, koji je pravosnažno osuđen za nedozvoljene polne radnje po tužbi Marije Lukić, preneo je RTS. Molbu je najpre… »

Milutin Jeličić Jutka mora u zatvor

B92 21.01.2021
Viši sud u Kruševcu odbio žalbu o odlaganju tromesečne zatvorske kazne Milutinu Jeličiću Jutki. Podsetimo, on je pravosnažno osuđen za nedozvoljene polne radnje po tužbi saradnice Marije Lukić. Sud je odbio žalbu bivšeg predsednika opštine… »

Viši sud u Kruševcu odbio žalbu o odlaganju tromesečnog zatvora Milutinu Jeličiću Jutki

Novi magazin 21.01.2021
Viši sud u Кruševcu odbio je žalbu o odlaganju tromesečne zatvorske kazne bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki, koji je pravosnažno osudjen za nedozvoljene polne radnje po tužbi saradnice Marije Lukić. Kako je javila RTS… »

Sud odbio žalbu, Milutin Jeličić mora tri meseca u zatvor

N1 Info 21.01.2021
Viši sud u Кruševcu odbio je žalbu o odlaganju tromesečne zatvorske kazne bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki, koji je pravosnažno osuđen za nedozvoljene polne radnje po tužbi Marije Lukić, preneo je RTS. Molbu je najpre… »

Jutka ide pravo u zatvor, nema više odlaganja!

Luftika 21.01.2021
Viši sud u Kruševcu odbio je žalbu o odlaganju tromesečne zatvorske kazne Milutinu Jelićiću-Jutki, koji je pravosnažno osuđen zbog nedozvoljenih polnih radnji. U Osnovnom sudu u Brusu, koji je mesno nadležan za realizaciju kazne, potvrdili su da… »

Sud odbio žalbu – Milutin Jeličić Jutka mora u zatvor

RTS 21.01.2021
Viši sud u Kruševcu odbio žalbu je o odlaganju tromesečne zatvorske kazne Milutinu Jeličiću Jutki, koji je pravosnažno osuđen za nedozvoljene polne radnje po tužbi saradnice Marije Lukić. Sud je odbio žalbu bivšeg predsednika opštine Brus… »

Jutka ljubkam i volkam mora u zatvor: Molba odbijena, ništa od odlaganja!

Kurir 21.01.2021
BRUS - Viši sud u Kruševcu odbio je molbu Milutina Jeličića Jutke za odlaganje izvršenja zatvorske kazne kao neosnovanu, pa je danas dostavio rešenje o tome Osnovnom sudu u Brusu. Jutka je pravosnažno osuđen na tri meseca bezuslovne zatvorske… »

Jutka mora u zatvor

Danas 21.01.2021
Viši sud u Kruševcu odbio je žalbu o odlaganju tromesečne zatvorske kazne Milutinu Jelićiću-Jutki, koji je pravosnažno osuđen zbog nedozvoljenih polnih radnji. U Osnovnom sudu u Brusu, koji je mesno nadležan za realizaciju kazne, potvrdili su za… »

Jeličiću odbijeno odlaganje izvršenja kazne zatvora

RTV 21.01.2021
BEOGRAD, BRUS - Osnovni sud u Brusu odbio je molbu bivšeg predsednika Opštine Brus Milutina Jeličića Jutke za odlaganje izvršenja tromesečne zatvorske kazne, na koju je pravosnažno osuđen početkom novembra zbog polnog uznemiravanja bivše… »

"Želim Jutki dobro zdravlje kako bi i ovu blagu kaznu odslužio": Marija Lukić o prevejanom predatoru koji na sve načine…

Blic 21.01.2021
Očekivala sam da će probati da prolongira izdržavanje kazne, ali se zaista nadam da će institucije umeti da prepoznaju šablonsko prolongiranje, kaže za "Blic" Marija Lukić. Ona je za "Blic" kratko prokomentarisala to što je Milutin Jeličić… »

Jutki odbijena molba, mora u zatvor

Blic 21.01.2021
Milutin Jeličić Jutka osuđen za nedozvoljne polne radnje nad sekretaricom Marijom Lukić dužan je da se javi na izdržavanje zatvorske kazne, pošto mu je odbijena molba kojom je tražio da se ona odloži, saznaje "Blic". Kako saznajemo, njemu je… »

Jutki pravosnažno odbijeno odlaganje zatvorske kazne

Dnevnik 21.01.2021
BEOGRAD: Viši sud u Kruševcu pravosnažno je odbio je molbu bivšeg predsednika Opštine Brus Milutina Jeličića Jutke za odlaganje izvršenja tromesečne zatvorske kazne, na koju je pravosnažno osuđen početkom novembra zbog polnog uznemiravanja… »

Jutki odbijena žalba za odlaganje, ipak mora u zatvor

Nova 21.01.2021
Milutin Jeličić Jutka, bivši prvi čovek Brusa, koji je osuđen za nedozvoljne polne radnje nad sekretaricom Marijom Lukić, dužan je da se javi na izdržavanje zatvorske kazne, nakon što mu je sud odbio molbu kojom je zatražio da se ona odloži. On… »

Jutka mora u zatvor: Bivšem predsedniku opštine Brus odbijena molba

Mondo 21.01.2021
Milutin Jeličić Jutka osuđen za nedozvoljne polne radnje nad sekretaricom Marijom Lukić dužan je da se javi na izdržavanje zatvorske kazne, pošto mu je odbijena molba kojom je tražio da se ona odloži. Milutin Jeličić Jutka osuđen za… »

"Želim mu dobro zdravlje kako bi ovu blagu kaznu odslužio": Marija Lukić o Jutkinim pokušajima da izbegne zatvor

Mondo 21.01.2021
Milutin Jeličić Jutka nije se pojavio u zatvoru u Ćupriji gde je trebalo da od 20. januara izdržava kaznu od tri meseca robije, na koju je osuđen. Međutim, molba koju je priložio ne bi li izbegao kaznu, ipak je odbijena. Milutin Jeličić Jutka… »

Nova.rs saznaje: Jutka saslušan jer nije prijavio stan

Nova 21.01.2021
Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu saslušalo je bivšeg predsednika Opštine Brus Milutina Jeličića Jutku po anonimnoj krivičnoj prijavi zbog sumnje da je ponovio delo prikrivanja imovine, saznaje Nova.rs. Iako je pre gotovo osam meseci stigla… »

Vesti dana »