Povezane vesti
Ako ih je vređao pitajte roditelje zašto su to dopuštali: Toma Fila o predatoru Miki Aleksiću, da je moje dete nazvao…
Kurir 21.01.2021
Advokati Nemanja Jolović i Zdenko Tomanović otkazali su punomoćje profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, koji je osumnjičen za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad učenicama njegove škole "Nemanja Jolović je moj prijatelj, a Zdenko Tomanović… »
Imam pravo da odbijem mikin slučaj: Zora Dobričanin otkrila zašto neće prihvatiti odbranu Aleksića!
Kurir 21.01.2021
Miroslavu Aleksiću, vlasniku škole glume optuženom za silovanje, punomoćje su otkazali advokati Zdenko Tomanović i Nemanja Jolović, nakon čega je i Zora Dobričanin otkrila da neće da učestvuje u ovom slučaju. - Iskrena da budem, niko me nije lično zvao… »
Toma Fila o tome zašto dvojica advokata nisu hteli da brane miku: Odbio sam kada je čovek silovao devojčicu od 5 godina!
Mondo 21.01.2021
Fila objasnio u kojim situacijama advokati odustaju od odbrane optuženog, ali ukazao i da treba sagledati "drugu stranu priče". Fila objasnio u kojim situacijama advokati odustaju od odbrane optuženog, ali ukazao i da treba sagledati "drugu stranu… »
Vesti dana »
Prijava za legalizaciju objekata po novom Zakonu počela jutros u 4 sata
Danas pre 27 minutajoš 14 povezanih
Rusija nastavila napade tokom pregovora SAD i Ukrajine o mirovnom planu
BBC News pre 32 minutajoš 14 povezanih
Nikola Jokić srušio rekord Majkla Džordana: Kad je došao iz Sombora, niko nije ovo ni pomislio
Mondo pre 47 minutajoš 16 povezanih
Novi rat zemalja koje je Tramp "pomirio"! Kraljevska vojska digla borbene avione, ispaljene rakete, ima mrtvih, roditelji u panici trče po decu u školu (video)
Kurir pre 2 minutajoš 9 povezanih
Gušiće nas niski oblaci i magla: Biće ovo dan pun atmosferskih preokreta
Dnevnik pre 37 minutajoš 9 povezanih