Povezane vesti
Ako ih je vređao pitajte roditelje zašto su to dopuštali: Toma Fila o predatoru Miki Aleksiću, da je moje dete nazvao…
Kurir 21.01.2021
Advokati Nemanja Jolović i Zdenko Tomanović otkazali su punomoćje profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, koji je osumnjičen za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad učenicama njegove škole "Nemanja Jolović je moj prijatelj, a Zdenko Tomanović… »
Imam pravo da odbijem mikin slučaj: Zora Dobričanin otkrila zašto neće prihvatiti odbranu Aleksića!
Kurir 21.01.2021
Miroslavu Aleksiću, vlasniku škole glume optuženom za silovanje, punomoćje su otkazali advokati Zdenko Tomanović i Nemanja Jolović, nakon čega je i Zora Dobričanin otkrila da neće da učestvuje u ovom slučaju. - Iskrena da budem, niko me nije lično zvao… »
Toma Fila o tome zašto dvojica advokata nisu hteli da brane miku: Odbio sam kada je čovek silovao devojčicu od 5 godina!
Mondo 21.01.2021
Fila objasnio u kojim situacijama advokati odustaju od odbrane optuženog, ali ukazao i da treba sagledati "drugu stranu priče". Fila objasnio u kojim situacijama advokati odustaju od odbrane optuženog, ali ukazao i da treba sagledati "drugu stranu… »
Vesti dana »

Vučić: Skupovi protiv blokada naredne subote u 100 gradova i opština
Nedeljnik pre 29 minutajoš 18 povezanih

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak i pripreme za prvenstvo
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 45 povezanih

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 38 povezanih

Ana Nikolić prijavila Raleta za nasilje, izrečena hitna policijska mera
Hello pre 34 minutajoš 18 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno sa prolaznim pljuskovima i svežim noćima
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 28 povezanih