Повезане вести

Ако их је вређао питајте родитеље зашто су то допуштали: Тома Фила о предатору Мики Алексићу, да је моје дете назвао…

Ако их је вређао питајте родитеље зашто су то допуштали: Тома Фила о предатору Мики Алексићу, да је моје дете назвао…

Курир 21.01.2021
Адвокати Немања Јоловић и Зденко Томановић отказали су пуномоћје професору глуме Мирославу Мики Алексићу, који је осумњичен за силовање и недозвољене полне радње над ученицама његове школе "Немања Јоловић је мој пријатељ… »
Имам право да одбијем микин случај: Зора Добричанин открила зашто неће прихватити одбрану Алексића!

Имам право да одбијем микин случај: Зора Добричанин открила зашто неће прихватити одбрану Алексића!

Курир 21.01.2021
Мирославу Алексићу, власнику школе глуме оптуженом за силовање, пуномоћје су отказали адвокати Зденко Томановић и Немања Јоловић, након чега је и Зора Добричанин открила да неће да учествује у овом случају. - Искрена да будем… »
Тома Фила о томе зашто двојица адвоката нису хтели да бране мику: Одбио сам када је човек силовао девојчицу од 5 година!

Тома Фила о томе зашто двојица адвоката нису хтели да бране мику: Одбио сам када је човек силовао девојчицу од 5 година!

Мондо 21.01.2021
Фила објаснио у којим ситуацијама адвокати одустају од одбране оптуженог, али указао и да треба сагледати "другу страну приче". Фила објаснио у којим ситуацијама адвокати одустају од одбране оптуженог, али указао и да треба… »

Вести дана »