Повезане вести
Ива Илинчић детаљно описала вишегодишње насиље
Политика 22.01.2021
Важно је што је још у овој фази поступка њен исказ узет и фиксиран, што представља доказ да се по њему поступа, изјавио је адвокат глумице Југослав Тинтор после саслушања. Глумица Ива Илинчић (24) јуче је, дан после… »
Полиција наводно има снимке сексуалног злостављања девојчице у школи глуме! Полиција пратила Мику Алексића месецима пре…
Курир 22.01.2021
Познати редитељ и власник школе глуме наводно је месецима пре хапшења које се догодило у суботу био под надзором полиције. Мирослав Мика Алексић, власник школе глуме у којој је наводно сексуално злостављао најмање шест својих… »
Сатанисти су говорили да ће ми пити крв на гробу: Рушка Јакић открила да се суочава са стравичним претњама!
Мондо 22.01.2021
У својим емисијама се бавила разним темама, али је због једне добијала претње. У својим емисијама се бавила разним темама, али је због једне добијала претње. Рушка Јакић била је гост у емисији "Пулс Србије" у којој је, између… »
"Девојчице ми пишу да су силоване, молим их да кажу мајкама": Лидија Вукићевић оштро о ситуацији која је потресла Србију
Мондо 22.01.2021
Глумица изнела своје мишљење о Мики Алексићу, па открила шокантне детаље порука које прима на Инстаграму. Глумица изнела своје мишљење о Мики Алексићу, па открила шокантне детаље порука које прима на Инстаграму. Бројна… »
Адвокат Тинтор о фотографији на којој је Милена са алексићем: Глумица је сведочила о догађају на ком је настао снимак! Фото
Курир 22.01.2021
Адвокат Југослав Тинтор, који заступа ученице школе глуме које су Мирослава Мику Алексића пријавиле за злостављање каже за Курир да фотографија не доводи у питање садржину исказа Милене Радуловић, али да не може детаљно да… »
Хорор! Рушка Јакић: Сатанисти су ми претили да ће ми пити крв на гробу, али не могу ми ништа! Мене бог чува! (Курир телевизија)…
Курир 22.01.2021
Рушка Јакић гостовала је у емисији „Пулс Србије“ на Курир телевизији где је коментарисала новонасталу ситуацију са чувеним професором глуме Мирославом Миком Алексићем. Она је навела да се према овој ситуацији поставља као жена… »
Болно сведочење иве Илинчић: Гледала сам Мику као оца, а злостављао ме годинама!
Правда 22.01.2021
Глумица Ива Илинчић (24) четири сата је јуче у Вишем тужилаштву у Београду сведочила о сексуалном узнемиравању које је наводно у континуитету преживљавала неколико година у школи гуме коју је држао редитељ Мирослав Мика… »
Пре две године су ишле код адвоката: Отац Иве Илинчић открио да су младе глумице већ покушавале да пријаве Алексића
Вечерње новости 22.01.2021
АДВОКАТ Срђан Илинчић, отац глумице Иве Илинчић, која је у Палати правде јуче дала исказ тужилаштву на основу пријаве коју су она и још неколико девојака поднеле против учитеља груме Мирослава Алексића, открио је да ово није… »
Повраћала сам сваки пут кад ми се врати слика од тог дана! Исповест још једне микине жртве, испричала шта јој је радио!
Мондо 22.01.2021
Још једна храбра девојка сведочила је о страхотама које је прошла у школи глуме "Ствар срца". Још једна храбра девојка сведочила је о страхотама које је прошла у школи глуме "Ствар срца". Након болних исповести глумица Милене… »
Болно сведочење иве Илинчић: Гледала сам Мику као оца, а злостављао ме годинама!
Курир 22.01.2021
Млада глумица јуче је четири сата сведочила у Вишем тужилаштву о тортури редитеља Мирослава Алексића, који ју је први пут напаствовао док је била малолетна. Глумица Ива Илинчић (24) четири сата је јуче у Вишем тужилаштву у… »
Милена и Ива ће се суочити са Алексићем
Данас 22.01.2021
Настављено саслушање девојака које су пријавиле власника глумачке школе за силовање и сексуално узнемиравање Након Милене Радуловић, која је прекјуче саслушана у вези са силовањем за које је пријавила наставника глуме… »
"Срце ми се грчи: због бола, извињавам се девојкама у име генерације која је збуњена" Драган Бјелогрлић свим срцем уз Иву и…
Блиц 21.01.2021
Глумац и продуцент Драган Бјелогрлић (57) пружио је подршку и захвалио се младим глумицама Милени Радуловић (25) и Иви Илинчић (24), али и онима које су анонимно пријавиле професора и власника школе глуме Мирослава Мику Алексића… »
Болна сећања из школе ужаса: После оптужби на рачун Мике Алексића, хоће ли се створити подозрење и према другим приватним…
Вечерње новости 21.01.2021
ГЛУМИЦА Ива Илинчић у четвртак је у Вишем јавном тужилаштву у Београду више од четири сата детаљно описивала кроз шта је све пролазила у време док је похађала школу глуме Мирослава Мике Алексића, кога оптужује да ју је сексуално… »
Милена и Ива су покренуле револуцију: Јелена Томашевић јавно подржала младе глумице
Вечерње новости 21.01.2021
ИСПОВЕСТ Милене Радуловић о томе да ју је као седамнаестогодишњакињу силовао учитељ школе глуме Мирослав Мика Алексић потресла је јавност. И глумица Ива Илинчић рекла да је и она полицији пријавила Алексића за злостављање, а… »
Вести дана »

МУП: Четири особе приведене током протеста пољопривредника у Новом Саду
Време пре 53 минутајош 24 повезане

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 29 минутајош 25 повезаних