Povezane vesti

Iva Ilinčić detaljno opisala višegodišnje nasilje

Politika 22.01.2021
Važno je što je još u ovoj fazi postupka njen iskaz uzet i fiksiran, što predstavlja dokaz da se po njemu postupa, izjavio je advokat glumice Jugoslav Tintor posle saslušanja. Glumica Iva Ilinčić (24) juče je, dan posle koleginice Milene… »

Policija ima snimke seksualnog zlostavljanja devojčica? Miku Aleksića su pre hapšenja pratili mesecima!

Mondo 22.01.2021
Poznati reditelj i vlasnik škole glume navodno je mesecima pre hapšenja koje se dogodilo u subotu bio pod nadzorom policije. Poznati reditelj i vlasnik škole glume navodno je mesecima pre hapšenja koje se dogodilo u subotu bio pod nadzorom policije… »

Satanisti su govorili da će mi piti krv na grobu: Ruška Jakić otkrila da se suočava sa stravičnim pretnjama!

Mondo 22.01.2021
U svojim emisijama se bavila raznim temama, ali je zbog jedne dobijala pretnje. U svojim emisijama se bavila raznim temama, ali je zbog jedne dobijala pretnje. Ruška Jakić bila je gost u emisiji "Puls Srbije" u kojoj je, između ostalog, komentarisala i… »

Policija navodno ima snimke seksualnog zlostavljanja devojčice u školi glume! Policija pratila Miku Aleksića mesecima pre…

Kurir 22.01.2021
Poznati reditelj i vlasnik škole glume navodno je mesecima pre hapšenja koje se dogodilo u subotu bio pod nadzorom policije. Miroslav Mika Aleksić, vlasnik škole glume u kojoj je navodno seksualno zlostavljao najmanje šest svojih učenica, od kojih… »

Milenin advokat o njenoj fotografiji s aleksićem: Svedočila je o događaju na kome je nastao snimak!

Mondo 22.01.2021
Advokat Jugoslav Tintor, koji zastupa učenice škole glume koje su Miroslava Miku Aleksića prijavile za zlostavljanje, kaže da fotografija na kojoj su njih dvoje zajedno ne dovodi u pitanje sadržinu iskaza Milene Radulović. Advokat Jugoslav Tintor… »

"Devojčice mi pišu da su silovane, molim ih da kažu majkama": Lidija Vukićević oštro o situaciji koja je potresla Srbiju

Mondo 22.01.2021
Glumica iznela svoje mišljenje o Miki Aleksiću, pa otkrila šokantne detalje poruka koje prima na Instagramu. Glumica iznela svoje mišljenje o Miki Aleksiću, pa otkrila šokantne detalje poruka koje prima na Instagramu. Brojna imena srpskog glumišta… »

Horor! Ruška Jakić: Satanisti su mi pretili da će mi piti krv na grobu, ali ne mogu mi ništa! Mene bog čuva! (Kurir…

Kurir 22.01.2021
Ruška Jakić gostovala je u emisiji „Puls Srbije“ na Kurir televiziji gde je komentarisala novonastalu situaciju sa čuvenim profesorom glume Miroslavom Mikom Aleksićem. Ona je navela da se prema ovoj situaciji postavlja kao žena, majka i kao neko… »

Advokat Tintor o fotografiji na kojoj je Milena sa aleksićem: Glumica je svedočila o događaju na kom je nastao snimak! Foto

Kurir 22.01.2021
Advokat Jugoslav Tintor, koji zastupa učenice škole glume koje su Miroslava Miku Aleksića prijavile za zlostavljanje kaže za Kurir da fotografija ne dovodi u pitanje sadržinu iskaza Milene Radulović, ali da ne može detaljno da govori o tome jer bi… »

Bolno svedočenje ive Ilinčić: Gledala sam Miku kao oca, a zlostavljao me godinama!

Pravda 22.01.2021
Glumica Iva Ilinčić (24) četiri sata je juče u Višem tužilaštvu u Beogradu svedočila o seksualnom uznemiravanju koje je navodno u kontinuitetu preživljavala nekoliko godina u školi gume koju je držao reditelj Miroslav Mika Aleksić (68). Dan… »

"Pre dve godine su išle kod advokata": Otac Ive Ilinčić otkrio da su njegova ćerka i Milena već pokušavale da prijave…

Blic 22.01.2021
Advokat Srđan Ilinčić, otac glumice Ive Ilinčić, koja je u Palati pravde juče dala iskaz tužilaštvu na osnovu prijave koju su ona i još nekoliko devojaka podnele protiv učitelja glume Miroslava Aleksića, otkrio je da ovo nije prvi put da su Iva… »

Pre 2 godine išle kod advokata: Otac Ive Ilinčić otkrio zašto njegova ćerka i Milena Nisu mogle da prijave Miku!

Mondo 22.01.2021
Otac Ive Ilinčić kaže da je njegova ćerka prijavila učitelja Miku Aleksića jer je Milena Radulović "insistirala na tome". Otac Ive Ilinčić kaže da je njegova ćerka prijavila učitelja Miku Aleksića jer je Milena Radulović "insistirala na… »

Pre dve godine su išle kod advokata: Otac Ive Ilinčić otkrio da su mlade glumice već pokušavale da prijave Aleksića

Večernje novosti 22.01.2021
ADVOKAT Srđan Ilinčić, otac glumice Ive Ilinčić, koja je u Palati pravde juče dala iskaz tužilaštvu na osnovu prijave koju su ona i još nekoliko devojaka podnele protiv učitelja grume Miroslava Aleksića, otkrio je da ovo nije prvi put da su Iva… »

Povraćala sam svaki put kad mi se vrati slika od tog dana! Ispovest još jedne devojke iz škole glume Miroslava Aleksića

Kurir 22.01.2021
Nakon bolnih ispovesti glumica Milene Radulović (25) i Ive Ilinčić (24) o seksualnom zlostavljanju i uznemiravanju od strane učitelja glume Miroslava Mike Aleksića (68), oglasila se još jedna njegova žrtva. "Povraćala sam svaki put kada mi se… »

Povraćala sam svaki put kad mi se vrati slika od tog dana! Ispovest još jedne mikine žrtve, ispričala šta joj je radio!

Mondo 22.01.2021
Još jedna hrabra devojka svedočila je o strahotama koje je prošla u školi glume "Stvar srca". Još jedna hrabra devojka svedočila je o strahotama koje je prošla u školi glume "Stvar srca". Nakon bolnih ispovesti glumica Milene Radulović (25) i Ive… »

Bolno svedočenje ive Ilinčić: Gledala sam Miku kao oca, a zlostavljao me godinama!

Kurir 22.01.2021
Mlada glumica juče je četiri sata svedočila u Višem tužilaštvu o torturi reditelja Miroslava Aleksića, koji ju je prvi put napastvovao dok je bila maloletna. Glumica Iva Ilinčić (24) četiri sata je juče u Višem tužilaštvu u Beogradu… »

Milena i Iva će se suočiti sa Aleksićem

Danas 22.01.2021
Nastavljeno saslušanje devojaka koje su prijavile vlasnika glumačke škole za silovanje i seksualno uznemiravanje Nakon Milene Radulović, koja je prekjuče saslušana u vezi sa silovanjem za koje je prijavila nastavnika glume Miroslava Miku Aleksića… »

"Srce mi se grči: zbog bola, izvinjavam se devojkama u ime generacije koja je zbunjena" Dragan Bjelogrlić svim srcem uz Ivu i…

Blic 21.01.2021
Glumac i producent Dragan Bjelogrlić (57) pružio je podršku i zahvalio se mladim glumicama Mileni Radulović (25) i Ivi Ilinčić (24), ali i onima koje su anonimno prijavile profesora i vlasnika škole glume Miroslava Miku Aleksića, za kog tvrde da… »

Bolna sećanja iz škole užasa: Posle optužbi na račun Mike Aleksića, hoće li se stvoriti podozrenje i prema drugim…

Večernje novosti 21.01.2021
GLUMICA Iva Ilinčić u četvrtak je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu više od četiri sata detaljno opisivala kroz šta je sve prolazila u vreme dok je pohađala školu glume Miroslava Mike Aleksića, koga optužuje da ju je seksualno uznemiravao… »

Milena i Iva su pokrenule revoluciju: Jelena Tomašević javno podržala mlade glumice

Večernje novosti 21.01.2021
ISPOVEST Milene Radulović o tome da ju je kao sedamnaestogodišnjakinju silovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić potresla je javnost. I glumica Iva Ilinčić rekla da je i ona policiji prijavila Aleksića za zlostavljanje, a sada ih je javno… »

Vesti dana »

Kakva je situacija u gradovima Srbije?

B92 pre 2 satajoš 28 povezanih

U Srbiju stiglo još 106.000 doza Fajzerove vakcine

Politika pre 1 satjoš 26 povezanih

Kfor: Celokupna baština na Kosovu mora biti zaštićena

Politika pre 2 minutajoš 20 povezanih

Sumnjive utakmice u Kruševcu i Pančevu

Mozzart sport pre 2 satajoš 18 povezanih