Povezane vesti

Ogledalo novopazarske policije: Podrška suspendovanom policajcima iz Novog Pazara

Večernje novosti 22.01.2021
POLICIJSKA uprava u Novom Pazaru pokrenula je disciplinski postupak protiv saobraćajnih policajaca Zorana Sekulića (47) i Farisa Mehovića (34) zbog, kako su naveli, teške povrede službene dužnosti. Oni su udaljeni sa posla do okončanja postupka… »

Policajci suspendovani jer im je pijani vozač pobegao

Nova 22.01.2021
Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru pokrenuli su disciplinski postupak protiv policijskih službenika Z. S (1973) i F. M. (1986) iz ovog grada. Oni su suspendovani zbog teške povrede službene dužnosti, saopšteno je sinoć iz Ministarstva… »

N.Pazar: Disciplinski postupak pokrenut protiv dva policajca

Dnevnik 22.01.2021
Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru pokrenuli su disciplinski postupak protiv policijskih službenika Z. S (1973) i F. M. (1986) iz ovog grada. NOVI PAZAR: Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru pokrenuli su disciplinski postupak protiv… »

Disciplinski postupak protiv dvojice policajaca iz Pazara

Nova 22.01.2021
Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru pokrenuli su disciplinski postupak protiv policijskih službenika Z. S. (47) i F. M. (34) iz ovog grada, zbog teške povrede službene dužnosti, saopštio je MUP. Policijski službenici su udaljeni sa posla do… »

Disciplinski postupak pokrenut protiv dva policajca u Novom Pazaru zbog nesavesnog rada

Blic 21.01.2021
Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru pokrenuli su disciplinski postupak protiv policijskih službenika Z. S. (48) i F. M. (35) iz ovog grada, zbog teške povrede službene dužnosti, saopšteno je večeras iz Ministarstva unutrašnjih poslova… »

Suspendovani policajci u Novom Pazaru

Danas 21.01.2021
Policijska uprava Novi Pazar saopštila je, večeras, da je pokrenula disciplinski postupak protiv dvojice svojih službenika Z.S. (48) i F.M. (35) „zbog teške povrede službene dužnosti“. U saopštenju se navodi da su njih dvojica udaljeni sa posla… »

Vesti dana »