Povezane vesti

Požarevac: Dečje igralište u Knićaninovoj vredno šest miliona dinara

Danas 22.01.2021
Gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović sa saradnicima i poslanica u republičkom parlamentu Ana Miljanić obišli su nedavno završeno dečije igralište u Knićaninovoj ulici. Kompletna izrada ovog igrališta iznosila je oko šest miliona dinara… »

Palata pravde u Novom Sadu bila evakuisana zbog dojave o bombi

Danas 22.01.2021
Palata pravde u Novom Sadu danas je bila evakuisana od 11.00 do 13.00, zbog anonimne dojave o bombi. Nakon kontrole utvrđeno je da je dojava bila lažna. Policija je potom dozvoilila zaposlenima da se vrate u zgradu, ali su današnja sudska ročišta… »

U periodu od 14 do 15 časova: Zdravstveni radnici od danas mogu da se vakcinišu bilo gde

Večernje novosti 22.01.2021
RADI brže imunizacije, od danas će biti uvedeno da svaki zdravstveni radnik može da se vakciniše s dostupnom vakcinom na svakom mestu koje je za to određeno, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Srbije Mirsad Đerlek. Đerlek je rekao… »

Đerlek: Zdravstveni radnici od danas mogu da se vakcinišu bilo gde

Dnevnik 22.01.2021
Radi brže imunizacije, od danas će biti uvedeno da svaki zdravstveni radnik može da se vakciniše s dostupnom vakcinom na svakom mestu koje je za to određeno u periodu od 14 do 15 časova. BEOGRAD: Radi brže imunizacije, od danas će biti uvedeno da… »

Zdravstveni radnici od danas mogu da se vakcinišu bilo gde od 14 do 15 časova

Radio 021 22.01.2021
Radi brže imunizacije, od danas će biti uvedeno da svaki zdravstveni radnik može da se vakciniše sa dostupnom vakcinom na svakom mestu koje je za to određeno, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Mirsad Đerlek. Đerlek je rekao da… »

Zdravstveni radnici od danas mogu da se vakcinišu bilo gde

RTV 22.01.2021
BEOGRAD - Radi brže imunizacije, od danas će biti uvedeno da svaki zdravstveni radnik može da se vakciniše sa dostupnom vakcinom na svakom mestu koje je za to određeno, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Mirsad Đerlek. Đerlek je… »

Vakcinacija zdravstvenih radnika svakog dana od 14 do 15

Danas 22.01.2021
Radi brže imunizacije, od sutra će biti uvedeno da svaki zdravstveni radnik može da se vakciniše sa dostupnom vakcinom na svakom mestu koje je za to određeno u periodu od 14 do 15 časova, saznaje danas RTS u Vladi Srbije. To se odnosi na sve… »

Požar u staračkom domu u Ukrajini, poginulo 15 osoba

Danas 21.01.2021
Petnaest osoba je poginulo, a pet je povređeno u požaru koji se dogodio u privatnom staračkom domu u Ukrajini. Istražuje se uzrok požara. Dvospratna zgrada u Harkovu od skoro ima funkciju staračkog doma i još uvek nije poznato da li je kao takva… »

Vesti dana »