Povezane vesti

Kragujevački profesor se danima nije pojavljivao na poslu: Policija mu ušla u stan i zatekla stravičan prizor!

Mondo 22.01.2021
Njegove komšije primetile da u stanu u kome je živeo nije isključeno svetlo nekoliko dana. Njegove komšije primetile da u stanu u kome je živeo nije isključeno svetlo nekoliko dana. Telo 50-godišnjeg muškarca pronađeno je u stanu u ulici 1. maja… »

Beživotno telo profesora pronađeno u stanu

InfoKG 22.01.2021
Beživotno telo pedesetogodišnjeg muškarca pronadjeno je u stanu u ulici Prvog maja u naselju Bubanj, u kome je živeo sam. Prema nezvaničnim saznanjima, reč se o profesoru iz jedne kragujevačke osnovne škole koji je preminuo prirodnom smrću… »

Beživotno telo muškarca pronađeno u stanu u Kragujevcu

iKragujevac 22.01.2021
Beživotno telo 50-godišnjeg muškarca pronađeno je u stanu u Ulici 1. maja u naselju Bubanj u Kragujevcu u kom je živeo sam. Prema nezvanišnim informacijama radi se o profesoru iz jedne kragujevačke osnovne škole koji je preminuo prirodnom smrću… »

Crno jutro u Kragujevcu: Telo nastavnika osnovne škole pronađeno u naselju Bubanj, komšije primetile i nešto neobično u…

Kurir 22.01.2021
KRAGUJEVAC - Telo 50-godišnjeg muškarca pronađeno je u jednom stanu u naselju Bubanj u Kragujevcu, prenosi Glas Šumadije. Kako navodi, pozivajući se na nezvanične informacije, reč je o profesoru jedne kragujevačke osnovne škole, koji je preminuo… »

Pronađeno telo nastavnika iz Kragujevca: Direktor škole prijavio da se nije pojavio na poslu

Večernje novosti 22.01.2021
TELO 50-godišnjeg muškarca pronađeno je u jednom stanu u naselju Bubanj u Kragujevcu, prenosi Glas Šumadije. Kako navodi, pozivajući se na nezvanične informacije, reč je o profesoru jedne kragujevačke osnovne škole, koji je preminuo prirodnom… »

Nastavnik četiri dana nije dolazio na posao: Pronašli ga mrtvog u stanu

Blic 21.01.2021
Telo 50-godišnjeg muškarca pronađeno je u stanu u Ulici "1. maja" u naselju Bubanj u kome je živeo sam. Kako se nezvanično saznaje, reč se o profesoru iz jedne kragujevačke osnovne škole koji je preminuo prirodnom smrću, navodi portal Glas… »

Horor u Kragujevcu: U stanu pronađeno beživotno telo nastavnika (50)

Večernje novosti 21.01.2021
BEŽIVOTNO telo 50-godišnjeg muškarca pronađeno je u stanu u ulici „ 1. maja“ u naselju Bubanj u kome je živeo sam. Kako se nezvanično saznaje, reč se o profesoru iz jedne kragujevačke osnovne škole koji je preminuo prirodnom smrću, navodi… »

Vesti dana »