Povezane vesti

Granice u EU ostaju otvorene, ali sa više kontrole

Vesti online 22.01.2021
Zbog širenja mutiranog koronavirusa, Evropska unija planira dalja ograničenja. Unutrašnje granice trebalo bi da ostanu otvorene za promet robe i putnika. Zahteva se da se ubrza vakcinacija. U pripremi ograničenje putovanja Francuska pooštrava uslove… »

MAPA Evropa uvodi tamnocrvene kovid zone

Nova 22.01.2021
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen najavila je danas uvođenje nove oznake na epidemiološkoj karti Evrope - tamno crvene zone iz kojih bi putnici pre odlaska morali da se testiraju, a po dolasku na odredište da idu u karantin. “Tamno… »

EU odlučila – granice ostaju otvorene

Nova 22.01.2021
Lideri Evropske unije (EU) zaključili su na sastanku posvećenom pandemiji kovida-19 da unutrašnje i spoljne granice EU moraju ostati otvorene, ali uz primenu strogih mera restrikcije neesencijalnih putovanja. ”Ubeđeni smo da moramo da ostavimo… »

Fon der Lajen: EU će što pre moguće obezbediti vakcine za Zapadni Balkan

Danas 22.01.2021
Evropska unija će posebnim mehanizmom „što je pre moguće“ obezbediti vakcine protiv korona virusa za zemlje Zapadnog Balkana i još neke susede, izjavila je večeras predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen, saopštivši ishod video… »

Lajen: Vakcine za zapadni Balkan što je pre moguće

RTV 22.01.2021
BRISEL - Lideri EU zatražili su veću solidarnost sa trećim zemljama kada je reč o isporuci vakcina, a predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen kaže da će zapadni Balkan dobiti vakcine od EU ”što je pre moguće”. Fon der Lajen ocenjuje… »

Granice u EU ostaju otvorene, ali sa više kontrole

Dojče vele 22.01.2021
Zbog širenja mutiranog korona-virusa Evropska unija planira dalja ograničenja. Unutrašnje granice trebalo bi da ostanu otvorene za promet robe i putnika. Zahteva se da se ubrza vakcinacija. Situacija je ozbiljna, posebno zbog novih mutacija virusa iz… »

EU uvodi tamne crvene zone na epidemiološku kartu Evrope

Al Jazeera 22.01.2021
Tamnom crvenom bojom bi se označavale zone u kojima je cirkulacija virusa na iznimno visokom nivou. Predsjednica Evropske komisije Ursula von der Leyen najavila je uvođenje nove oznake na epidemiološkoj karti Evrope, tamne crvene zone iz kojih bi se… »

Von der Leyen: EU će što prije osigurati vakcine za Zapadni Balkan

Al Jazeera 22.01.2021
Odlučeno je da se posebnim mehanizmom Unije osigura Zapadnom Balkanu dostava vakcina koje će dati članice. Evropska unija će posebnim mehanizmom “što je prije moguće” osigurati vakcine protiv korona virusa za zemlje Zapadnog Balkana i još neke… »

EU: uvodi Tamno crvene zone na epidemiološku kartu Evrope: Evo šta ta boja znači i o kojim merama se još razmišlja u…

Blic 22.01.2021
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen najavila je danas uvođenje nove oznake na epidemiološkoj karti Evrope - tamno crvene zone iz kojih bi putnici pre odlaska morali da se testiraju, a po dolasku na odredište da idu u karantin. - Tamno… »

Uvodi se tamno crvena zona

B92 22.01.2021
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen najavila je danas uvođenje nove oznake na epidemiološkoj karti Evrope - tamno crvene zone. Iz ovih zona bi putnici pre odlaska morali da se testiraju, a po dolasku na odredište da idu u karantin… »

Lideri EU poručili: Unutrašnje i spoljne granice EU moraju da ostanu otvorene, ali uz stroge restrikcije na putovanja

Kurir 22.01.2021
Lideri EU zaključili su sinoć na video sastanku posvećenom pandemiji kovida-19 da unutrašnje i spoljne granice EU moraju ostati otvorene, ali uz primenu strogih mera restrikcije neesencijalnih putovanja. "Ubeđeni smo da morammo da ostavimo otvrene… »

Fon der Lajen: Zapadnom Balkanu vakcine “što pre”

Nova 22.01.2021
Lideri EU zatražili su sinoć veću solidarnost sa trećim zemljama kada je reč o isporuci vakcina, a predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen kaže da će zapadni Balkan dobiti vakcine od EU što je pre moguće”. Fon der Lajen ocenjuje da… »

Evropska unija uvodi tamno crvene zone na epidemiološku kartu Evrope

RTV 22.01.2021
BRISEL - Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen najavila je danas uvođenje nove oznake na epidemiološkoj karti Evrope - tamno crvene zone iz kojih bi putnici pre odlaska morali da se testiraju, a po dolasku na odredište da idu u karantin… »

Uvode se Tamno crvene zone: Svako ko dolazi iz njih mora da ima test i još ide u karantin!

Mondo 22.01.2021
Iz ovih zona bi putnici pre odlaska morali da se testiraju na korona virus. Iz ovih zona bi putnici pre odlaska morali da se testiraju na korona virus. Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen najavila je danas uvođenje nove oznake na… »

EU uvodi Tamno crvene zone na epidemiološku kartu: Putnici bi pre odlaska morali da se testiraju, a po dolasku da odu u…

Kurir 22.01.2021
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen najavila je danas uvođenje nove oznake na epidemiološkoj karti Evrope - tamno crvene zone iz kojih bi putnici pre odlaska morali da se testiraju, a po dolasku na odredište da idu u karantin. "Tamno… »

Fon der Lajen: EU će obezbediti vakcine Zapadnom Balkanu što je pre moguće

N1 Info 22.01.2021
Evropska unija će posebnim mehanizmom "što je pre moguće" obezbediti vakcine protiv koronavirusa za zemlje Zapadnog Balkana i još neke susede, izjavila je večeras predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lejen, saopštivši ishod video zasedanja… »

Fon der Lajen: Vakcine za Zapadni Balkan što je pre moguće

Blic 22.01.2021
Lideri EU zatražili su večeras veću solidarnost sa trećim zemljama kada je reč o isporuci vakcina, a predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen kaže da će zapadni Balkan dobiti vakcine od EU ”što je pre moguće”. Fon der Lajen ocenjuje… »

Ursula fon der Lajen: Zapadni Balkan će dobiti vakcine protiv korone što je pre moguće

Večernje novosti 22.01.2021
LIDERI EU zatražili su večeras veću solidarnost sa trećim zemljama kada je reč o isporuci vakcina, a predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen kaže da će zapadni Balkan dobiti vakcine od EU ”što je pre moguće”. Fon der Lajen ocenjuje… »

Vesti dana »