Povezane vesti

Suđenje Trampu u Senatu odloženo za početak februara

Glas Amerike 22.01.2021
VAŠINGTON — Lideri demokrata i republikanaca u Senatu saglasili su se u petak da odlože suđenje o opozivu bivšeg predsednika Donalda Trampa za dve nedelje, što bi gornjem domu američkog Kongresa dalo više vremena da se usredsredi na agendu… »

"Trampu dati dve nedelje pred proces o opozivu"

B92 22.01.2021
Republikanski lider Senata Mič Mekonel predlaže da se bivšem predsedniku Donaldu Trampu da dve nedelje da se pripremi za suđenje o opozivu, javlja ''Politiko''. Demokrate žele da se slučaj opoziva bivšeg predsednika što pre završi uz… »

Bajden će prvi zvaničan razgovor imati sa Trudoom

B92 22.01.2021
Prvi razgovor novog predsednika SAD Džozefa Bajdena sa nekim stranim liderom biće sa kanadskim premijerom Džastinom Trudoom i dogodiće se danas. To je rekla portparolka Bele kuće Džen Psaki. Psaki je rekla da će dvojica lidera razgovarati o… »

Mekonel za pomeranje suđenja Trampu i opozivu

Dnevnik 22.01.2021
VAŠINGTON: Lider republikanaca u Senatu Mič Mekonel predložio je da se početak suđenja o opozivu Donalda Trampa pomeri za februar kako bi se bivšem predsedniku dalo vremena da se pripremi i razmotri svoj slučaj. Demokrate žele da se slučaj… »

Mekonel predložio da se pomeri početak suđenja trampu o opozivu: Hoće bivšem predsedniku da da vremena da se pripremi za…

Kurir 22.01.2021
Lider republikanaca u Senatu Mič Mekonel predložio je da se početak suđenja o opozivu Donalda Trampa pomeri za februar kako bi se bivšem predsedniku dalo vremena da se pripremi i razmotri svoj slučaj. Demokrate žele da se slučaj opoziva bivšeg… »

Mekonel: Trampu dati dve nedelje pred proces o opozivu

Blic 22.01.2021
Republikanski lider američkog Senata Mič Mekonel predlaže da se bivšem predsedniku Donaldu Trampu da dve nedelje da se pripremi za suđenje o opozivu, javlja "Politiko" pozivajući se na dva neimenovana izvora. Mekonel, koji je rekao da misli da je… »

Ni republikanci ne odustaju od opoziva: Mič Mekonel predložio da se Trampu da rok da se pripremi za suđenje o impičmentu

Večernje novosti 22.01.2021
REPUBLIKANSKI lider američkog Senata Mič Mekonel predlaže da se bivšem predsedniku Donaldu Trampu da dve nedelje da se pripremi za suđenje o opozivu, javlja "Politiko" pozivajući se na dva neimenovana izvora. Mekonel, koji je rekao da misli da je… »

Vesti dana »