Povezane vesti

Nikola Rađen u ljubavnoj vezi sa “Pinkovom zvezdom”?!

Vesti online 22.01.2021
Prvi put nakon razvoda od pevačice Ane Kokić, s kojom je bio deset godina u braku, Nikola Rađen ponovo je zaljubljen, i to opet u pevačicu. U pitanju je mlada i atraktivna Milica Ristić, sa kojom vaterpolista ovih dana uživa u vezi. – Već… »

Slab na PEVAČICE! Otkrivamo koga LJUBI Nikola Rađen!

Svet & Skandal 22.01.2021
Nekadašnji vaterpolista srpske reprezentacije Nikola Rađen već neko vreme navodno uživa u ljubavi sa pevačicom Milicom Ristić. Kako prenose domaći mediji, Milica i Nikola upoznali su se na njenoj svirci kada je nastupala sa Stefanom… »

Šuška se da je ona nova devojka Nikole rađena! Milica je učestvovala u muzičkom takmičenju, a tada je skroz drugačije…

Kurir 22.01.2021
Nekadašnji vaterpolista srpske reprezentacije Nikola Rađen navodno je već godinu dana je u emotivnoj vezi sa pevačicom Milicom Ristić. Nju je javnost imala prilike da upozna 2015. godine u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", a ona se od tada… »

Nova DEVOJKA PRAVA LEPOTICA: Pogledajte kako je Milica izgledala pre samo 5 godina! (foto)

Mondo 22.01.2021
Nikola Rađen navodno u vezi sa pevačicom Milicom Ristić koja se proslavila u muzičkom takmičenju Pinkove zvezde. Pogledajte kako je tada izgledala. Nikola Rađen navodno u vezi sa pevačicom Milicom Ristić koja se proslavila u muzičkom takmičenju… »

Transformacija rađenove nove devojke: Evo kako je izgledala pre samo nekoliko godina, a danas je bomba

Blic 22.01.2021
Bivši vaterpolista srpske reprezentacije već tri meseca je u emotivnoj vezi s devojkom koju smo upoznali kroz muzičko takmičenje "Pinkove zvezde". Prvi put nakon razvoda od pevačice Ane Kokić, s kojom je bio deset godina u braku, Nikola Rađen… »

Rađen opet ljubi pevačicu: Otkrivamo! Nakon razvoda od Ane Kokić, ponovo je srećan u ljubavi

Blic 21.01.2021
Nekadašnji vaterpolista srpske reprezentacije već tri meseca je u emotivnoj vezi s devojkom koju smo upoznali kroz muzičko takmičenje „Pinkove zvezde”, saznaje „Blic“. Prvi put nakon razvoda od pevačice Ane Kokić, s kojom je bio deset godina… »

Vesti dana »