Povezane vesti

Podmukla bolest! U većini slučajeva nema simptome, a ubija: Kakav je virus od kojeg je preminula Mira Furlan

Srbija danas 22.01.2021
Virus Zapadnog Nila prisutan je tek dve decenije, a od njega je navodno preminula poznata jugoslovenska glumica. Kao bomba odjeknula je vest da je umrla Mira Furlan. Slavna glumica, rođena u Hrvatskoj, napustila nas je u 66. godini i za sobom ostavila… »

Mira Furlan bolovala je od virusa Zapadnog Nila

B92 22.01.2021
Legendarna glumica Mira Furlan, koja je preminula danas, navodno je već duže vreme bolovala od virusa Zapadnog Nila. Zbog teške bolesti, poslednjih nekoliko meseci provela je u teškom stanju boreći se za život, navodi "Večernji.hr". Iako joj je u… »

Bolest koja u 80 odsto slučajeva nema simptome, a može da ubije: Šta je virus od kojeg je preminula Mira Furlan

Mondo 22.01.2021
Virus Zapadnog Nila prisutan je tek dve decenije, a od njega je navodno preminula poznata jugoslovenska glumica. Virus Zapadnog Nila prisutan je tek dve decenije, a od njega je navodno preminula poznata jugoslovenska glumica. Slavna glumica Mira Furlan… »

Otkriven uzrok smrti Mire Furlan!

Vesti online 22.01.2021
Poslednje mesece je kao i ostatak svijeta, provela u izolaciji, u Los Anđelesu, gde je živela i radila u filmskoj školi. Legendarna glumica Mira Furlan preminula je u sredu u 65. godini života. Kako pišu hrvatski mediji, uzrok smrti je virus Zapadnog… »

Preminula glumica Mira Furlan

Novi magazin 22.01.2021
Glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini, objavljeno je na njenom zvaničnom Tviter nalogu. Glumica je preminula u sredu 20. januara, piše portal Nova.rs. Uzrok smrti još nije poznat, ali je kreator serije "Vavilon 5" koji se oprostio od nje na… »

Otkriveno od čega je preminula Mira Furlan: Borila se sa opakim virusom koji joj je preneo zaraženi insekt?!

Mondo 22.01.2021
Hrvatski mediji prenose da je glumica preminula od virusa koji prenose insekti! Hrvatski mediji prenose da je glumica preminula od virusa koji prenose insekti! Kao bomba odjeknula je vest da je umrla Mira Furlan. Slavna glumica, rođena u Hrvatskoj… »

Poslednja mirina objava na društvenim mrežama: Oproštaj od glumca koji je umro nakon tajne borbe s teškom bolešću

Mondo 22.01.2021
Glumica, koja nas je napustila u 66. godini, u poslednjem tvitu napisala je da ga je volela. Glumica, koja nas je napustila u 66. godini, u poslednjem tvitu napisala je da ga je volela. Kao bomba odjeknula je vest da je umrla Mira Furlan. Slavna glumica… »

Jedan od poslednjih mirinih intervjua: Gluma je jedino što nas može spasti u doba pandemije (video)

Mondo 22.01.2021
Pogledajte šta je Mira Furlan pričala u jednom od poslednjih intervjua. Pogledajte šta je Mira Furlan pričala u jednom od poslednjih intervjua. Balkan i Holivud šokirani su vešću da je umrla Mira Furlan. Legendarna glumica, rođena u Hrvatskoj… »

Aplauz za MIRU Furlan: Ovako je glumica bila dočekana tokom retke posete Beogradu (FOTO, VIDEO)

Mondo 22.01.2021
Pogledajte kako je izgledala jedna od retkih poseta srpskoj prestonici - buran aplauz je dočekao glumicu! Pogledajte kako je izgledala jedna od retkih poseta srpskoj prestonici - buran aplauz je dočekao glumicu! APLAUZ ZA MIRU FURLAN: Ovako je glumica… »

Vesti dana »