Povezane vesti
Prisetio se nezaboravne anegdote od pre 14 godina: Novak priredio "radio šou" na terasi(video)
Večernje novosti 22.01.2021
PRINUĐEN je Novak Đoković da na svaki način olakša sebi boravak u karantinu. On je u hotelskoj sobi u Adelaidu zatvoren gotovo deli dan, te ne odbija priliku da ubije vreme, družeći se sa fanovima ili medijima, naravno sve to sa balkona svoje sobe. On je… »
"Tresao sam se od straha,: druga vozila su mi išla u susret" Novak otkrio detalje priče iz Australije od pre mnogo godina…
Sportal blic 22.01.2021
Prvi reket sveta i dalje dominira sa svog balkona u Adelejdu. Ovoga puta iskoristio je priliku da se priseti svog prvog susreta sa Australijom. Najbolji teniser sveta bio je "gost" jedne radio stanice u Australiji i tako prekratio vreme u karantinu. -… »
Novak s terase otkrio nezaboravnu anegdotu od pre 14 godina
Nova 22.01.2021
Prinuđen je Novak Đoković da 19 sati dnevno provede u hotelskom smeštaju, a novinari iz Adelajda našli su način da ga intervjuišu. Za jedan radio, Novak je govorio o utiscima koje ima o Adelajdu, palo je i podsećanje na neke tinejdžerske dane, kada je… »
Vesti dana »
Dijana Hrka: Čula sam se predsednikom, fokus da bude na topovskom udaru koji je ispaljen ka mom šatoru
RTS pre 40 minutajoš 50 povezanih
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 1 satjoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 10 povezanih
Burno na sednici Skupštine Srbije: Poslanici o izboru članova REM-a
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane