Povezane vesti

Dušan Lajović: Treniramo, borimo se

B92 22.01.2021
Dolazi vreme novog ATP kupa, novih teniskih nada, bitki, znoja, radosti, za nekoga i tuge, svega onoga što sport u svojim okvirima iziskuje i donosi. Na samom startu profi teniske svetske fabule za 2021. Srbija na čelu sa Novakom Đokovićem i Dušanom… »

Lajović: Dosta teška grupa, ali nadam se dobrom startu

Vesti online 22.01.2021
Srpski teniser Dušan Lajović izajvio je da je teniska reprezentacija Srbije dobila tešku grupu na ATP Kupu u Melburnu. Ekipa selektora Viktora Troickog, koja brani titulu u Melburnu, nastupiće u sastavu Novak Đoković, Dušan Lajović, Filip… »

Lajović: Teška grupa na ATP kupu, nadamo se odbrani titule

Nova 22.01.2021
Dušan Lajović je izjavio da je reprezentacija dobila veoma tešku grupu na ATP kupu u Melburnu. “Dosta teška grupa, ali većina ekipa ovde je jaka i čine ih top igrači tako da neće biti lak put. Nadam se da ćemo dobro startovati turnir jer… »

Dušan lajović: ‘Dosta teška grupa, ali nadam se dobrom startu ATP kupa’

Hot sport 22.01.2021
Dolazi vreme novog ATP kupa, novih teniski nada, bitki, znoja, radosti, za nekoga i tuge, svega onoga što sport u svojim okvirima iziskuje i donosi. Na samom startu profi teniske svetske fabule za 2021. Srbija na čelu sa Novakom Đokovićem i Dušanom… »

Lajović: Dosta teška grupa, nadam se dobrom startu

Dnevnik 22.01.2021
BEOGRAD: Srpski teniser Dušan Lajović izajvio je da je teniska reprezentacija Srbije dobila tešku grupu na ATP Kupu u Melburnu. Ekipa selektora Viktora Troickog, koja brani titulu u Melburnu, nastupiće u sastavu Novak Đoković, Dušan Lajović, Filip… »

Lajović posle žreba za ATP kup: Grupa je dosta teška, ali nadam se da ćemo imati odličan start

Večernje novosti 22.01.2021
Dolazi vreme novog ATP kupa, novih teniski nada, bitki, znoja, radosti, za nekoga i tuge, svega onoga što sport u svojim okvirima iziskuje i donosi. Na samom startu profi teniske svetske fabule za 2021. Srbija na čelu sa Novakom Đokovićem i Dušanom… »

Srbija dobila teške protivnike na ATP kupu

B92 22.01.2021
Teniska reprezentacija Srbije neće imati lak posao na putu do odbrane pehara ATP kupa koji je osvojen prošle godine na premijernom izdanju. Žreb koji je obavljen prošle noći u Melburnu, svrstao je naš tim u veoma tešku A grupu sa Nemačkom i… »

Težak žreb za Novaka i ekipu: Srbiju napadaju Aleksander Zverev i Miloš Raonić! (VIDEO)

Hot sport 22.01.2021
Reprezentacija Srbije će početkom februara braniti titulu na ATP Kupu osvojenu prošle godine! Žrebom je odlučeno da protivnici reprezentacije Srbije budu Nemačka i Kanada. Srbija, Nemačka i Kanada će se takmičiti u grupi A. Format takmičenja… »

Srpski teniseri protiv Nemačke i Kanade na ATP kupu

Sportski žurnal 22.01.2021
Srpski tim bi trebalo da predvodi Novak Đoković, uz Dušana Lajovića, Nikolu Ćaćića i i Filipa Krajinovića. Muška teniska reprezentacija Srbije igraće u Grupi A ATP kupa protiv Nemačke i Kanade, odlučeno je žrebom u Melburnu. Igraće svako sa… »

Žreb za ATP Kup: Srbija u grupi sa Nemačkom i Kanadom

N1 Info 22.01.2021
Reprezentacija Srbije neće imati lak posao na startu takmičenje u ATP Kupu u Australiji, na kojem brani titulu osvojenu 2020. godine – protivnici izabranicima selektora Viktora Troickog biće teniseri Nemačke i Kanade, odlučeno je na žrebu… »

Srpski teniseri protiv Nemačke i Kanade na ATP kupu

Danas 22.01.2021
Muška teniska reprezentacija Srbije igraće u Grupi A ATP kupa protiv Nemačke i Kanade, odlučeno je žrebom u Melburnu. Igraće svako sa svakim u grupi, po dva singla i jedan dubl meč, a pobednik grupe proći će u polufinale. Grupu B čine Španija… »

Srbija zna svoj put ka novoj svetskoj tituli: Đoković i drugovi će igrati i protiv Podgoričanina!

Mondo 22.01.2021
Srpska selekcija će pokušati da nastavi vladavinu na ATP kupu. Srpska selekcija će pokušati da nastavi vladavinu na ATP kupu. Teniska selekcija Srbije saznala je svoje rivale na ATP kupu u Australiji, turniru gde će braniti titulu osvojenu 2020… »

Neće biti lako: Srpski tim na čelu sa Novakom dobio teške protivnike na ATP kupu i brani titulu od prošle godine!

Blic sport 22.01.2021
Vreme je za odbranu pehara, a posao neće biti lak. dobila je imena protivnika na . Žreb koji je obavljen prošle noći u Melburnu, svrstao je naš tim u veoma tešku grupu A sa Nemačkom i Kanadom. Za Srbiju će, kao što je već poznato igrati U ekipi… »

Vesti dana »