Povezane vesti

Vlada odlučila: Elementarna nepogoda u 20 opština i gradova

Jug press 22.01.2021
BEOGRAD Vlada Srbije donela je juče odluku o proglašenju elementarne nepogode u 20 opština na teritoriji Republike, gde su, usled obilnih kiša i padavina, stradali brojni objekti i infrastruktura. Stanje elementarne nepogode proglašeno je u Nišu… »

Vlada Srbije pomaže poplavljenim opštinama. Pomoć i za Pirot, Dimitrovgrad, Belu Palanku i Dimitrovgrad

Pirotske vesti 22.01.2021
Vlada Srbije proglasila je stanje elementarne nepogode u 18 gradova i opština na jugu zemlje kako bi se obezbedila pomoć poplavljenim mestima, među kojima je i Pirot, ali i Bela Palanka, Babušnica i Dimitrovgrad. Kako pišu Južne vesti, obezbeđeno… »

Vlada proglasima elementarne nepogode u 18 opština i gradova na jugoistoku Srbije

Jugmedia 22.01.2021
Zbog nanetih šteta od nedavnih poplava, Vlada Srbije proglasila je stanje elementarne nepogode u 20 opština i gradova, o kojih je 18 na jugu i istoku Srbije, pa će na osnovu te odluke biti pokrenut mehanizam Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima… »

Proglašena elementarna nepogoda u Bujanovcu, država pomaže poplavljene

Bujanovačke 22.01.2021
Bujanovac, Beograd, 22. januar 2021. Vlada Srbija proglasila je stanje elementarne nepogode u opštini Bujanovac i još 17 opština na jugu zemlje, najavivši da će na taj način moći da obezbedi pomoć za poplavljena područja. Tom odlukom biće… »

U 18 mesta na jugu Vlada proglasila stanje elementarne nepogode i najavila pomoć poplavljenima

Južne vesti 22.01.2021
Stanje elementarne nepogode Vlada je proglasila u 20 opština u Srbiji, od kojih je njih 18 na jugu, a najavljuju da će time moći da obezbede pomoć za poplavljena područja. Takođe navode da su obezbedili 600 miliona dinara za obnovu komunalne… »

Vlada proglasila elementarnu nepogodu u Vranju

OK radio 22.01.2021
Vlada Srbije donela je odluku o proglašenju elementarne nepogode u 20 opština na teritoriji Republike, gde su, usled obilnih kiša i padavina, stradali brojni objekti i infrastruktura. Stanje elementarne nepogode proglašeno je u Nišu, Leskovcu… »

Država finansira sanaciju štete nastale u decembarskim poplavama

PP media 22.01.2021
Prijepolje – Vlada Srbije donela je u četvrtak odluku o proglašenju elementarne nepogode u 20 opština na teritoriji Republike, gde su, usled obilnih kiša i padavina, stradali brojni objekti i infrastruktura. Nabujali Lim napravio štetu na… »

Vesti dana »