Povezane vesti

Zbog natpisa ‘Za dom spremni’, Milanović odbio učešće na godišnjici akcije 'Maslenica ’93.'

Slobodna Evropa 22.01.2021
Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović je odbio je da učestvuje na 28. godišnjici obilježavanja vojno-redarstvene operacije Maslenica u Zadru, prenosi Hrvatska radio televizija (HRT). Predsjednik Zoran Milanović je trebao da učestvuje u… »

Milanović napustio skup u Zadru zbog ustaških simbola VIDEO

B92 22.01.2021
Predsednik Zoran Milanović i vojni vrh napustili su obeležavanje godišnjice vojno-policijske akcije Maslenica zbog ustaškog pozdrava "za dom spremni" u Zadru. Milanović je, kako prenosi portal Indeks, trebalo da učestvuje u programu obeležavanja… »

Milanović napustio svečanost u Zadru zbog ustaških obeležja

Nova 22.01.2021
Obeležavanje godišnjice akcije Maslenica ‘93 održaće se bez predsednika Zorana Milanovića. On je jutros stigao u Zadar i - otišao. Kako saznaje portal Dnevnik.hr, u službenom protokolu bile su dve osobe s obeležjima ‘Za dom spremni’ što je… »

Milanović napustio skup u Zadru zbog ustaškog pozdrava: Vratio se u Zagreb, o svemu se čuo sa premijerom Plenkovićem

Kurir 22.01.2021
Predsednik Zoran Milanović i vojni vrh napustili su obeležavanje godišnjice vojno-policijske akcije Maslenica zbog ustaškog pozdrava "za dom spremni" u Zadru. Milanović je, kako prenosi hrvatski portal Index, trebalo da učestvuje u programu… »

Milanović na udaru zbog napuštanja skupa u Zadru: Ne prestaju da pljušte kritike od strane HOS-ovaca i pojedinih hrvatskih…

Kurir 22.01.2021
O odbijanju predsednika Hrvatske Zorana Milanovića da zbog ustaških simbola u Zadru učestvuje na obeležavanje godišnjice vojno-policijske akcije Maslenica, deo hrvatskih medija piše kao o još jednom skandalu šefa hrvatske države. Pripadnici… »

Predsednik Hrvatske napustio vojnu manifestaciju u Zadru zbog ustaških simbola

RTV 22.01.2021
ZADAR - Kabinet hrvatskog predsednika potvrdio je da je predsednik Hrvatske Zoran Milanović napustio obeležavanje godišnjice vojno-policijske akcije Maslenica u Zadru zbog ustaških simbola. Prethodno je Milanović u telefonskom razgovoru premijera… »

Milanović i vojni vrh zbog ustaških obeležja napustili obeleževanje godišnjice akcije Maslenica

Novi magazin 22.01.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović otkazao je danas učešće na obeležavanju 28. godišnjice vojno-policijske akcije Maslenica pošto je utvrdjeno da u službenom protokolu i medju učesnicima svečanosti nalaze osobe koje nose ustaška obeležja i… »

Ustaška obeležja na godišnjici vojne operacije u Zadru, Milanović napustio skup

RTS 22.01.2021
Zbog isticanja ustaških obeležja, hrvatski predsednik Zoran Milanović napustio je obeležavanje godišnjice operacije "Maslenica" u Zadru. Milanović je saznao da u protokolu učestvuju i osobe koje na sebi imaju ustaška obeležja sa parolom "Za dom… »

Hrvatski predsednik napustio skup veličanja zločina nad Srbima zbog ustaških simbola

Pravda 22.01.2021
Hrvatski predsednik Zoran Milanović demonstrativno je napustio obeležavanje tločinačke operacije “Maslenica 93”, jer su dvojica učesnika nosili majice sa natpisom "Za dom spremni" i isticali ustaške simbole. Čim je Milanoviću javljeno za ovu… »

Milanović zbog ustaških obeležja napustio obeleževanje godišnjice akcije Maslenica

Politika 22.01.2021
ZAGREB - Predsednik Hrvatske Zoran Milanović otkazao je danas učešće na obeležavanju 28. godišnjice vojno-policijske akcije Maslenica pošto je utvrđeno da u službenom protokolu i među učesnicima svečanosti nalaze osobe koje nose ustaška… »

Zoran Milanović napustio zadar zbog ustaških simbola: Hrvatski predsednik otišao sa obeležavanje godišnjice!

Mondo 22.01.2021
Ovo nije prvi put da Zoran Milanović napušta godišnjicu zbog ustaških simbola. Ovo nije prvi put da Zoran Milanović napušta godišnjicu zbog ustaških simbola. Obeležavanje godišnjice akcije Maslenica 1993. održaće se bez predsednika Hrvatske… »

Hosovci provocirali Milanovića: Čekali ga sa ustaškim simbolima, besni što se vratio u Zagreb

Večernje novosti 22.01.2021
HRVATSKI predsednik Zoran Milanović demonstrativno je napustio obeležavanje vojno- redarstvene opetacije "Maslenica 93", jer su dvojica učesnika nosili majice sa natpisom Za dom spremni i isticali ustaške simbole. Čim je Milanoviću javljeno za ovu… »

Milanović odbio da učestvuje u obeležavanju godišnjice pokolja Srba u akciji Maslenica!

Alo 22.01.2021
Predsednik Zoran Milanović i vojni vrh napustili su obeležavanje godišnjice vojno-policijske akcije Maslenica zbog ustaškog pozdrava "za dom spremni" u Zadru. Milanović je, kako prenosi hrvatski portal Index, trebalo da učestvuje u programu u Zadru… »

Milanović napustio svečanost zbog ustaških obeležja „Za dom spremni“

N1 Info 22.01.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović je odbio da učestvuje u obeležavanju vojno-policijske operacije "Maslenica '93" u Zadru nakon što je saznao da u protokolu učestvuju i dve osobe koje na sebi imaju ustaška obeležja "Za dom spremni". O svemu se… »

Milanović napustio skup zbog ustašluka: U Zadru ga dočekali simboli mržnje, odmah krenuo nazad za Zagreb

Večernje novosti 22.01.2021
HRVATSKI predsednik Zoran Milanović demonstrativno je napustio obeležavanje vojno- redarstvene opetacije "Maslenica 93", jer su dvojica učesnika nosili majice sa natpisom Za dom spremni i isticali ustaške simbole. Čim je Milanoviću javljeno za ovu… »

Vesti dana »