Повезане вести
Адвокат: Цртају ми мету на челу, немам везе са преварама
Нова 22.01.2021
Адвокат Марко Вујошевић, који је највероватније био мета јучерашњег напада у Ресавској улици у Београду, каже за портал Нова.рс да је уплашен и да му се чини као да му неко ставља мету на главу. У нападу је тешко рањен његов… »
„Лакше би ми било да сам ја примио метак“: Адвокат Вујошевић за „Новости“ после рањавања момка из његовог обезбеђења…
Вечерње новости 22.01.2021
ЛАКШЕ би ми било да сам ја примио метак него момак из мог обезбеђења који има жену и мало дете и који је тешко повређен – овако за Новости каже Марко Вујошевић, испред чије канцеларије је јуче у Ресавској улици је упуцан Стефан… »
Адвокат Вујошевић пориче: Та конструкција о наводној превари од 10 милиона евра потпуно је суманута
Курир 22.01.2021
Београдски адвокат Марко Вујошевић (40), на кога је пуцано усред центра престонице, избегао је смрт за длаку, категорично пориче да је разлог напада наводна превара тешка 10 милиона евра, наглашавајући да су ти наводи, које неки… »
Већ три пута је био мета: Адвокат на ког је данас пуцано помиње се у афери са кол центрима тешкој 200 милиона евра!
Блиц 21.01.2021
Београдски адвокат Марко Вујошевић (40) који је данас нападнут по трећи пут у задњих годину дана, каже да не може ни да наслути због чега је мета напада, овог пута ватреним оружјем. Вујошевић је у јавности довођен у везу са… »
Вести дана »
Резерве почињу озбиљно да се троше, одлука САД све мења: Наш економиста упутио драматично упозорење
Мондо пре 4 сатијош 40 повезаних
НУНС: Хитно истражити нападе на извештаче током избора у недељу у Неготину, Мионици и Сечњу
Н1 Инфо пре 1 сатјош 16 повезаних
Европске демократе: СНС се одржава на власти кроз насиље и манипулацију бирачима
Радио 021 пре 2 сатајош 28 повезаних
Протестом испред Основног суда у Нишу грађани и студенти обележили 13 месеци од пада надстрешнице
Бета пре 3 сатајош 35 повезаних
Локални избори у Мионици, Неготину и Сечњу: Победа СНС у сва три места, забележени и инциденти
BBC News пре 21 минутајош 62 повезане