Повезане вести
"Ко год да је стао у кадар са тобом осетио је бесконачност и трајање у најчистијем облику" познати се опраштају од мире…
Блиц 22.01.2021
Филмска дива, Мира Фурлан, напустила нас је у 65. години. Вест о њеној смрти растужила је многе поштоваоце њеног рада и дела, а колеге су потресним речима описале тугу и бол који осећају за глумицом. Глумица Снежана Богдановић… »
Горица Поповић: Мира Фурлан је била чудесна жена
Нова 22.01.2021
Јако ме је потресла вест о смрти Мире Фурлан, јер нисам знала да је боловала, каже за Нова.рс глумица Горица Поповић поводом вести о одласку Мире Фурлан која је преминула 20. јануара у 66. години. – Дуго је Мира живела ван наше… »
Мира Бањац за "новости" о одласку пријатељице: Тугу због неправде је носила господствено, никада није правила спектакл
Вечерње новости 22.01.2021
ТУЖНА вест о прераном упокојењу млађе колегинице Мире Фурлан с којом је играла у по једном филму и тв серији, примадону нашег глумишта Миру Бањац (92) затекла је у Бањалуци на сету тв трилогије „Кости“ Николе Пејаковића. Две… »
Девет година ју је прогањао обожавалац, долазио јој на врата: Мира Фурлан била је на мети манијака, говорила је отворено о…
Курир 22.01.2021
Глумица Мира Фурлан преминула је у 65. години, 20. јануара услед последица заражавања од вируса Западног Нила. Мира је имала веома буран живот, али је ћесто истицала да гламуру и слави не верује, а чак ни опсесивно понашање… »
Снежана Богдановић о Мири: Мила моја, ја не верујем
Нова 22.01.2021
Мила моја, ја не верујем, легендо највећа, памети, таленту, лепото... , овим речима опростила се глумица Снежана Богдановић од колегинице и пријатељице Мире Фурлан, која је преминула прекјуче. Уз фотографију Мире Фурлан глумица… »
„Њен осмех никада нећемо заборавити“: Тихомира Станића дубоко потресла смрт Мире Фурлан
ТУЖНА вест о прераној смрти колегинице Мире Фурлан, са којом је сарађивао на филму и ТВ серији "Турнеја", јако је потресла глумца Тихомира Станића. - Вест ме није изненадила, чуо сам за њену болест од заједничких пријатеља пре… »
Плачем што је више нема, али срећан сам што сам је познавао: Мима Караџић сломљен због смрти Мире Фурлан, објавио емотивну…
Курир 22.01.2021
Глумица Мира Фурлан преминула је у 65. години услед последица заражавања заражавања вируса Западног нила, потврдили су Куриру породични пријатељи покојне глумица. Многе познате личности опраштају се од чувене глумице, а сада… »
„Остаће увек лепа у мом сећању“ – Петра Божовића дубоко потресла смрт Мире Фурлан: Она је своју трагичност уткала у сваку…
ЛЕГЕНДАРНА глумица Мира Фурлан преминула је у среду у 65. години. У филму "Лепота порока" партнер јој је био Петар Божовић. Легендарног глумца веома је растужила вест о њеној смрти. -Нисам знао да је била болесна. Прво што сам… »
Синиша Ковачевић о смрти Мире Фурлан: Отишла је дива
Нова 22.01.2021
Драматург и писац Синиша Ковачевић поводом смрти диве српског филма Мире Фурлан каже да га је ова вест искрено потресла, да је отишла прерано и да су пред њом биле године потпуне глумачке зрелости и оних остварења у којима је… »
Вести дана »
Студенти и грађани у Новом Саду и у Нишу обележили 15 месеци од пада надстрешнице
Инсајдер пре 3 сатајош 24 повезане
Временска прогноза за понедељак 2. фебруар: Сутра облачно и хладно, током дана разведравање
Бета пре 5 сатијош 22 повезане
Ђоковић без 25. гренд слем титуле, Алкараз исписао историју на Аустралијан опену
BBC News пре 2 сатајош 79 повезаних