Povezane vesti
Udruženje pacijenata traži informacije o rizicima vakcina za hronično obolele
Radio 021 22.01.2021
Udruženje pacijenata Srbije apelovalo je na lekare i zdravstvene ustanove da što pre pripeme detaljne informacije u vezi sa eventualnim ograničenjima i rizicima hroničnih pacijenata u vakcinaciji protiv korona virusa. Dostupnost vakcina protiv korona… »
VAKCINACIJA: Udruženje pacijenata Srbije traži detaljne informacije u vezi sa eventualnim rizicima za hronične pacijente
Moj Novi Sad 22.01.2021
Udruženje pacijenata Srbije apelovalo je na lekare i zdravstvene ustanove da što pre pripeme detaljne informacije u vezi sa eventualnim ograničenjima i rizicima hroničnih pacijenata u vakcinaciji protiv korona virusa. Dostupnost vakcina protiv Kovida-19… »
Udruženje pacijenata traži informacije o rizicima vakcina za hronično obolele
N1 Info 22.01.2021
Udruženje pacijenata Srbije apelovalo je na lekare i zdravstvene ustanove da što pre pripeme detaljne informacije u vezi sa eventualnim ograničenjima i rizicima hroničnih pacijenata u vakcinaciji protiv koronavirusa. Dostupnost vakcina protiv… »
Udruženje pacijenata Srbije: Hroničnim bolesnicima potrebne detaljne informacije o vakcinisanju
Danas 22.01.2021
Udruženje pacijenata Srbije apelovalo je danas na lekare i zdravstvene ustanove da što pre pripeme detaljne informacije u vezi sa eventualnim ograničenjima i rizicima hroničnih pacijenata u vakcinaciji protiv korona virusa. Dostupnost vakcina protiv… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 1 satjoš 19 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 1 satjoš 15 povezanih
I danas će pucati gromovi i padati kiša, evo i kada: Temperatura do 33
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih
Oglasila se majka Stanije Dobrojević: Otkrila šta zamera ćerki, pa poručila jedno
Telegraf pre 9 minutajoš 7 povezanih