Povezane vesti

VIDEO: Dojava o bombi u sudu u Novom Sadu bila je lažna

Radio 021 22.01.2021
Policija je utvrdila da je dojava o podmetnutoj bombi u zgradi suda u Novom Sadu bila lažna, saznaje 021.rs. Prethodno je zgrada suda u Sutjeskoj 2 evakuisana zbog te dojave. Muškarac je pozvao sud i rekao da je u toaletu na prvom spratu postavio… »

Prevrnuo se kombi na putu Užice - Bajina Bašta FOTO

B92 22.01.2021
Užice -- Na magistralnom putu od Užica ka Bajinoj Bašti u mestu Volujac, pod još neutvrđenim okolnostima, prevrnuo se kombi užičkih registarskih oznaka. Kako agnecija RINA nezvanično saznaje, u momentu saobraćajne nezgode u kombiju se nalazio… »

U novosadskom sudu pronađena imitacija eksplozivne naprave

Politika 22.01.2021
NOVI SAD – Policija je u sudskoj zgradi u Novom Sadu, tokom kontradiverzionog pregleda po anonimnoj dojavi o bombi, pronašla koverat u kojem je bila imitacija eksplozivne naprave. „Koverat sa imitacijom eksplozivne naprave pronađen je u muškom u… »

Detalji drame u Novom Sadu: Nepoznati muškarac radniku na centrali suda kazao da je bomba postavljena na prvom spratu i da će…

Blic 22.01.2021
Nepoznati muškarac pozvao je danas u 10.57 centralu suda u Novom Sadu i rekao gde je tačno navodno postavljena eksplozivna naprava. Zbog ove dojave zgrada suda u kojoj se nalaze Apelacioni, Viši i Osnovni sud kao i tužilaštva, ispražnjena je jutros… »

Dojava o bombi bila lažna: Policija utvrđuje identitet osobe koja je javila da je postavljen eksploziv u Novom Sadu

Večernje novosti 22.01.2021
POSLE kontradiverzionog pregleda zgrade niovosadskog suda, ispostavilo se da je dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi, srećom, bila lažna, saznaju „Novosti“. Nadležni tužilac je delo kvalifikovao kao izazivanje panike i nereda, i radi se na… »

U zgradi suda u Novom Sadu pronađena imitacija eksplozivne naprave VIDEO

B92 22.01.2021
Policija je u zgradi suda u Novom Sadu, tokom kontradiverzionog pregleda pronašla koverat u kojem je bila imitacija eksplozivne naprave. Pregled zgrade usledio je po anonimnoj dojavi o bombi, "Koverat sa imitacijom elskplozivne naprave pronađen je u… »

Zgrada suda u Novom Sadu bila evakuisana zbog lažne dojave o bombi

N1 Info 22.01.2021
Palata pravde u Novom Sadu danas je bila evakuisana od 11.00 do 13.00, zbog anonimne dojave o bombi. Nakon kontrole utvrđeno je da je dojava bila lažna. Policija je potom dozvolila zaposlenima da se vrate u zgradu, ali su današnja sudska ročišta… »

Kraj drame u Novom Sadu: Policija u sudskom toaletu umesto bombe pronašla koverat u toku potraga za nepoznatim muškarcem…

Kurir 22.01.2021
Nakon pregleda novosadske Palate pravde policija je utvrdila da se radi o lažnoj dojavi da je postavljena bomba. Policija je u sudskoj zgradi u Novom Sadu tokom kontradiverzionog pregleda pronašla koverat u kojem je bila imitacija eksplozivne naprave. -… »

Postavio sam bombu na prvom spratu: Velika drama nakon evakuacije zgrade suda u Novom Sadu policija blokirala ceo kraj (video)

Kurir 22.01.2021
Zgrada pravosudnih organa u Novom Sadu evakuisana je zbog anonimne dojave o bombi i u toku je kontradiverzioni pregled prostora. - Dojavu je uputio muški glas u 10:57 na telefon suda i rekao da je u toaletu na prvom spratu postavio ekspolozivnu napravu -… »

Saobraćajka na magistrali od Užica do bašte: U mestu Volujac prevrnuo se minibus (foto)

Kurir 22.01.2021
UŽICE - Na magistralnom putu od Užica ka Bajinoj Bašti u mestu Volujac pod još neutvrđenim okolnostima prevrnuo se mini bus užičkih registarskih oznaka. Kako RINA nezvanično saznaje, u momentu saobraćajne nezgode u kombiju se nalazio samo vozač… »

Nađena velika koverta: Zgrada suda u Novom Sadu evakuisana nakon dojave o bombi

Blic 22.01.2021
Zgrada u kojoj se u Novom Sadu nalaze Apelacioni, Viši i osnovni sud kao i tužilaštva, ispražnjena je jutros zbog sumnjive da je u njoj postavljena eksplozivna naprava. Kako saznaje " Objektiv.rs", u toaletu suda pronađena je velika koverta, a pre… »

Kurir saznaje, panika u Novom Sadu zbog bombe: Ispražnjena zgrada suda!

Kurir 22.01.2021
NOVI SAD - Zgrada u kojoj se u Novom Sadu nalaze Apelacioni, Viši i osnovni sud kao i tužilaštva, ispražnjena je jutros zbog sumnjive da je u njoj postavljena eksplozivna naprava! Kako saznajemo, priadnici protivdiverzione ekipe policije su već na… »

Radovi na izgradnji puta Novi Pazar-Tutin otežani zbog vremenskih uslova

B92 22.01.2021
Posle obilaska radova predsednika stranke SDP-a Rasima Ljajića, na deonici puta Novi Pazar-Tutin, održan je sastanak državnog sekretara ministarstva građevine, saobraćaja i infrastrukture, Enesa Buhića sa investitorima, izvođačima, predstavnicima… »

Vesti dana »