Povezane vesti

Mima Karadžić emotivno o miri Furlan: Kada sam je prvi put video, pomislio sam da je najlepša žena na svetu!

Mima Karadžić emotivno o miri Furlan: Kada sam je prvi put video, pomislio sam da je najlepša žena na svetu!

Mondo 22.01.2021
Smrt čuvene glumice pogodio je sve, a brojna glumačka imena oglasila su se kako bi podelila koju reč sećanja na druženje sa njom. Smrt čuvene glumice pogodio je sve, a brojna glumačka imena oglasila su se kako bi podelila koju reč sećanja na druženje sa… »
"Pozvao me da igram u 'Lepoti poroka', tada sam video najlepšu, čarobnu ženu" Mima Karadžić o prvom susretu sa Mirom Furlan…

"Pozvao me da igram u 'Lepoti poroka', tada sam video najlepšu, čarobnu ženu" Mima Karadžić o prvom susretu sa Mirom Furlan…

Blic 22.01.2021
Poznati glumac Mima Karadžić uključio se u emisiju "Kec na jedanaest" i otkrio koliko ga je šokirala vest da je jugoslovenska kinematografija ostala bez jedne od najvećih glumica - Mire Furlan. On se prisetio i prvog filma koji se snimio sa Mirom, a koji… »
Odlazak velike glumice: Javnost se oprašta od Mire Furlan

Odlazak velike glumice: Javnost se oprašta od Mire Furlan

Radio 021 22.01.2021
Glumica Mira Furlan napustila nas je u 65. godini života, a vest o smrti voljene glumice pogodila je mnoge ljude. Javnost je počela na društvenim mrežama da se oprašta od poznate glumice. Oh no. Rest in peace Mira Furlan, and thank you for everything… »

Vesti dana »