Povezane vesti

Mima Karadžić emotivno o miri Furlan: Kada sam je prvi put video, pomislio sam da je najlepša žena na svetu!

Mima Karadžić emotivno o miri Furlan: Kada sam je prvi put video, pomislio sam da je najlepša žena na svetu!

Mondo 22.01.2021
Smrt čuvene glumice pogodio je sve, a brojna glumačka imena oglasila su se kako bi podelila koju reč sećanja na druženje sa njom. Smrt čuvene glumice pogodio je sve, a brojna glumačka imena oglasila su se kako bi podelila koju reč sećanja na… »
"Pozvao me da igram u 'Lepoti poroka', tada sam video najlepšu, čarobnu ženu" Mima Karadžić o prvom susretu sa Mirom…

"Pozvao me da igram u 'Lepoti poroka', tada sam video najlepšu, čarobnu ženu" Mima Karadžić o prvom susretu sa Mirom…

Blic 22.01.2021
Poznati glumac Mima Karadžić uključio se u emisiju "Kec na jedanaest" i otkrio koliko ga je šokirala vest da je jugoslovenska kinematografija ostala bez jedne od najvećih glumica - Mire Furlan. On se prisetio i prvog filma koji se snimio sa Mirom, a… »
Odlazak velike glumice: Javnost se oprašta od Mire Furlan

Odlazak velike glumice: Javnost se oprašta od Mire Furlan

Radio 021 22.01.2021
Glumica Mira Furlan napustila nas je u 65. godini života, a vest o smrti voljene glumice pogodila je mnoge ljude. Javnost je počela na društvenim mrežama da se oprašta od poznate glumice. Oh no. Rest in peace Mira Furlan, and thank you for… »

Vesti dana »