Повезане вести

Мима Караџић емотивно о мири Фурлан: Када сам је први пут видео, помислио сам да је најлепша жена на свету!

Мима Караџић емотивно о мири Фурлан: Када сам је први пут видео, помислио сам да је најлепша жена на свету!

Мондо 22.01.2021
Смрт чувене глумице погодио је све, а бројна глумачка имена огласила су се како би поделила коју реч сећања на дружење са њом. Смрт чувене глумице погодио је све, а бројна глумачка имена огласила су се како би поделила коју… »
"Позвао ме да играм у 'Лепоти порока', тада сам видео најлепшу, чаробну жену" Мима Караџић о првом сусрету са Миром Фурлан…

"Позвао ме да играм у 'Лепоти порока', тада сам видео најлепшу, чаробну жену" Мима Караџић о првом сусрету са Миром Фурлан…

Блиц 22.01.2021
Познати глумац Мима Караџић укључио се у емисију "Кец на једанаест" и открио колико га је шокирала вест да је југословенска кинематографија остала без једне од највећих глумица - Мире Фурлан. Он се присетио и првог филма који… »
Одлазак велике глумице: Јавност се опрашта од Мире Фурлан

Одлазак велике глумице: Јавност се опрашта од Мире Фурлан

Радио 021 22.01.2021
Глумица Мира Фурлан напустила нас је у 65. години живота, а вест о смрти вољене глумице погодила је многе људе. Јавност је почела на друштвеним мрежама да се опрашта од познате глумице. Ох но. Рест ин пеаце Мира Фурлан, анд… »

Вести дана »