Повезане вести
Његоша зову из лига петице: Мркела открио план прелазног рока!
Мондо 22.01.2021
Црвено-бели би могли да продају неколико играча до краја јануара. Црвено-бели би могли да продају неколико играча до краја јануара. Спортски директор Црвене звезде је гостујући на телевизији Аренаспорт, пред први припремни меч… »
Душко тошић се не враћа у звезду: Крај приче о његовом повратку на "Маракану"!
Мондо 22.01.2021
"Мислим да сам јасно одговорио на то питање", рекао је спортски директор Звезде. "Мислим да сам јасно одговорио на то питање", рекао је спортски директор Звезде. Претходних недеља се гласно причало о новој сарадњи Црвене… »
Ово звездаше највише занима: Мркела говорио о Фалку и Тошићу, дотакао се и могућег одласка Петровића
Вечерње новости 22.01.2021
ЦРВЕНА звезда је до сада у зимском прелазном року довела Аксела Бакајока и Славољуба Срнића, такође из Графичара су у стигли Ричард Одада и Никола Станковић, а Митар Мркела је говорио о новим могућим доласцима и одласцима… »
Потврђено: Звезда хоће Фалка, ништа од Душка Тошића, Петровић у лиги петице
Моззарт спорт 22.01.2021
Открива Митар Мркела. Аксел Бакајоко и Славољуб Срнић су већ стигли, ту је и Ричард Одада, промовисан из омладинаца, отишли су Стефан Хајдин, Вељко Симић и Ричмонд Боаћи, али навијачи Црвене звезде тек чекају да се Црвена… »
Вести дана »
Јаћимовић: Казне нећу да платим - не желим да ми људи уплаћују и да плаћамо Ћациленд и Вучићев хир
Н1 Инфо пре 6 сатијош 25 повезаних
Хрка одбила састанак са Вучићем јер није надлежан за њене захтеве
Бета пре 41 минутајош 90 повезаних
Алексић (НПС): Опозиција не жели да дође на власт револуцијом, него путем поштених и фер избора
Бета пре 36 минутајош 25 повезаних
Филозофски факултет у Нишу тражи од Владе повлачење одлуке о оснивању новог факултета
Бета пре 41 минутајош 34 повезане