Povezane vesti
Marina Ćosić se oglasila iz bolničkog kreveta, pred porođaj
Nova 22.01.2021
Glumica Marina Ćosić primljena je jutros u GAK "Narodni front", a svim svojim pratiocima na društvenim mrežama poručila je kako jedva čeka da upozna ćerku. Iz bolničkog kreveta se oglasila snimkom na Instagramu, na kojem se vidi da ne skida osmeh sa lica… »
(Video)"svi čekamo, uzbuđena sam": Lepa glumica se oglasila iz bolničkog kreveta pred porođaj
Blic 22.01.2021
Glumica Marina Ćosić primljena je jutros u GAK "Narodni front", a svima poručuje kako jedva čeka da upozna ćerku. Prethodna godina za nju neće ostati upamćena po pandemiji korona virusa, već po nekim mnogo lepšim stvarima. Nakon veridbe i venčanja sa… »
Video iz narodnog fronta: Glumica se snimala pred porođaj - "Primljena sam, svi čekamo!"
Mondo 22.01.2021
Glumica Marina Ćosić primljena u bolnicu "Narodni front" Glumica Marina Ćosić primljena u bolnicu "Narodni front" Glumica Marina Ćosić uskoro će postati mama - ona je već primljena u GAK "Narodni front", odakle je objavila i video! Na snimku se vidi… »
Još malo pa je tu mačkica, užasno sam uzbuđena! Glumica se oglasila video porukom tik pred porođaj: Stiže beba! Video
Kurir 22.01.2021
Glumica Marina Ćosić čeka prvo dete sa svojim izabranikom Nikolom Mirkovićem, a jutros je primljena u GAK "Narodni front". Ona se na Instagramu se oglasila tik pred porođaj, te se obratila svojim pratiocima. Iako joj je termin bio 15. januar, ona ga je… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 38 minutajoš 1 povezana

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 53 minutajoš 1 povezana

Najveći rudnik bakra postao grobnica! Užas posle potresa, pokrenuta hitna istraga
Alo pre 1 satjoš 3 povezane

„Zločini se ne smeju zaboraviti“: PSG i ZLF u mestu u kome su ubijeni civili iz izbegličke kolone tokom „Oluje“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana