Povezane vesti
Večeras premijera “Ane Karenjine” sa Draganom Mićalović
Nova 22.01.2021
Dragana i ja smo prezdravili i eto najzad premijere, rekao je za Nova.rs Irfan Mensur, reditelj predstave "Ana Karenjina" koja će, nakon što su se on i glavna glumica oporavili od korone, biti izvedena večeras i sutra u Narodnom pozorištu u Nišu. Po… »
Shvatio sam da je Ana Karenjina ženski hamlet: Irfan Mensur o velikoj premijeri u Nišu i dve glumice koje igraju tragičarku!
Kurir 22.01.2021
Nakon pola veka na pozorišnu scenu u Srbiji je ponovo postavljena klasična dramatizacija romana Lava Nikolajeviča Tolstoja "Ana Karenjina", i to u Nišu, u režiji glumca Irfana Mensura. Karte za sva četiri izvođenja u januaru u Narodnom pozorištu… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 2 satajoš 30 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 22 povezane

Okupljanja studenata, aktivista i građana u više mesta u Srbiji: U Subotici "doček", u Beogradu protest ispred Ministarstva prosvete (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 7 satijoš 14 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 58 minutajoš 48 povezanih