Povezane vesti

Nišlija došao u perionicu da opere "audi", trojica ga pretukla metalnim šipkama, zadobio frakturu lobanje

Blic 22.01.2021
Nišlija (48), kojeg su danas u samouslužnoj perionici pretukla trojica nepoznatih muškaraca, teško je povređen, ali se nalazi van životne opasnosti, saznaje "Blic". Kako saznajemo, on je smešten na odeljenje Klinike za neurohirurgiju Kliničkog… »

Nišlija (48) pretučen u perionici: Napadači ga metalnim šipkama izudarali po glavi

Blic 22.01.2021
Trojica nepoznatih napadača, pretukla su danas muškarca (48) u Gornjomatejevačkoj ulici dok je prao svoje vozilo, nakon čega su pobegli, saznaje "Blic". Nišlija je počeo da pere svoj automobil marke "audi A4" u samouslužnoj perionici ne sluteći… »

Poznato stanje brutalno pretučenog nišlije: Smešten na odeljenje Klinike za neurohirurgiju KC Niš

Večernje novosti 22.01.2021
NIŠLIJA (48), kojeg su danas u samouslužnoj perionici pretukla trojica nepoznatih muškaraca, teško je povređen, ali se nalazi van životne opasnosti. Kako se saznaje, on je smešten na odeljenje Klinike za neurohirurgiju Kliničkog centra Niš i… »

Brutalno pretukli Nišliju (48): Trojica napadača šipkama razbili glavu čoveku dok je prao automobil

Kurir 22.01.2021
Trojica, za sada nepoznatih napadača, pretukla su u četvrtak Nišliju starog 48 godina dok je prao svoje vozilo, posle čega su pobegli. Kako se saznaje, do brutalnog napada došlo je oko 15.30 sati ispred perionice vozila u Gornjomatejevačkoj ulici… »

Muškarac brutalno pretučen dok je prao kola: Horor scena u niškoj perionici traga se za trojicom napadača

Večernje novosti 22.01.2021
TROJICA, za sada nepoznatih napadača, pretukla su u četvrtak Nišliju starog 48 godina dok je prao svoje vozilo, posle čega su pobegli. Do brutalnog napada došlo je oko 15.30 sati ispred perionice vozila u Gornjomatejevačkoj ulici. - Čovek je bio… »

Vesti dana »