Povezane vesti

Britanski soj virusa smrtonosniji?; "Oko 30 odsto"

B92 22.01.2021
London -- Britanski soj koronavirusa, koji je zarazniji, izgleda jda e povezan i sa većom stopom smrtnosti, rekao je danas premijer Velike Britanije Boris Džonson. "Sada takođe izgleda da postoje dokazi da novi soj, koji je prvi put identifikovan u… »

Britanski soj korone smrtonosniji od prethodnika: Boris Džonson tvrdi i da se brže širi!

Kurir 22.01.2021
Novi soj korona virusa koji je otkriven u Velikoj Britaniji mogao bi biti smrtonosniji od ostalih varijanti virusa, rekao je danas britanski premijer Boris Džonson. "Pored toga što se brže širi, postoje dokazi da je novi soj povezan sa većom… »

Džonson: Novi soj koronavirusa možda smrtonosniji

Glas Amerike 22.01.2021
LONDON — Britanski premijer Boris Džonson rekao je u petak da bi novi soj koronavirusa, otkriven u Britaniji, mogao da bude povezan sa višom stopom smrtnosti ali da dokazi pokazuju da su obe vakcine protiv Kovida 19 koje se koriste u zemlji delotvorne… »

Džonson: Novi soj korone bi mogao biti smrtonosniji

RTV 22.01.2021
LONDON - Novi soj korona virusa koji je otkriven u Velikoj Britaniji mogao bi biti smrtonosniji od ostalih varijanti virusa, rekao je danas britanski premijer Boris Džonson. "Pored toga što se brže širi, postoje dokazi da je novi soj povezan sa većom… »

Džonson: Dokazi sugerišu da je novi soj virusa smrtonosniji

Nova 22.01.2021
Rani dokazi sugerišu da je nova varijanta koronavirusa, koja se pojavila u Velikoj Britaniji, možda smrtonosnija, rekao je premijer te zemlje Boris Džonson. Podatke su proučavali naučnici iz Savetodavne grupe za nove i respiratorne pretnje virusima… »

Novi soj korone hara Britanijom, naučnici u Srbiji ga još nisu registrovali

N1 Info 22.01.2021
Novi soj koronavirusa, nastao u Velikoj Britaniji raširio se u više od 60 zemalja širom sveta, upozorava Svetska zdravstvena organizacija. Sa tom novom varijantom virusa koja se brže širi, situacija u Britaniji se pogoršava. Samo u jednom danu u toj… »

Novi soj korone smrtonosniji od prvog? Opšta panika u Velikoj Britaniji, širi se neverovatnom brzinom!

Mondo 22.01.2021
Premijer Velike Britanije Boris Džonson izjavio je kako je moguće da je novi soj koronavirusa koji se nedavno pojavio u ovoj državi smrtonosniji od prvog soja. Premijer Velike Britanije Boris Džonson izjavio je kako je moguće da je novi soj… »

Boris DžONSON poslao upozorenje: Novi soj korona virusa smrtonosniji od prethodnog

Večernje novosti 22.01.2021
Prema pisanju britanskih medija, neke studije su već pokazale da se novi soj koronavirusa mnogo lakše širi nego prvobitna "verzija" Premijer Velike Britanije Boris Džonson upozorio je večeras da je novi soj korona virusa prema poslednjim podacima… »

Johnson: Dokazi sugerišu da je novi soj virusa smrtonosniji

Slobodna Evropa 22.01.2021
Rani dokazi sugerišu da je nova varijanta korona virusa koja se pojavila u Velikoj Britaniji možda smrtonosnija, rekao je premijer te zemlje Boris Johnson. Podatke su proučavali naučnici iz Savjetodavne grupe za nove i respiratorne prijetnje virusima… »

Novi soj korone pred vratima Srbije: Epidemiolog za MONDO otkriva da li nas vakcina štiti i od mutiranog virusa!

Mondo 22.01.2021
Epidemiolog Branislav Tiodorović objasnio je za MONDO kako funkcioniše sistem detektovanje novog soja korona virusa i ima li u tom slučaju koristi od vakcine. Epidemiolog Branislav Tiodorović objasnio je za MONDO kako funkcioniše sistem detektovanje… »

Vesti dana »

Uhapšen Slobodan Kašćelan

Blic pre 16 minutajoš 20 povezanih

Svih šest engleskih klubova istupilo iz Superlige

Sportski žurnal pre 7 satijoš 15 povezanih

Vesić: Vakcinisano više od 560.000 punoletnih Beograđana

Novi magazin pre 1 satjoš 10 povezanih