Повезане вести
Лука Јовић би да се врати у звезду под једним условом: То ми је план, сад поново играм и показујем свој квалитет!
Мондо 23.01.2021
Истакао је и да је Лука Модрић велики човек онолико колико је велики фудбалер. Истакао је и да је Лука Модрић велики човек онолико колико је велики фудбалер. Лука Јовић је поново у центру пажње светске јавности! Отишао је из… »
Лука Јовић ексклузивно за "Блиц": Вратио бих се у Звезду једног дана, али само под овим условом
Спортал блиц 22.01.2021
Криво ми је што са црвено-белима нисам успео да освојим више трофеја. Дошао бих опет у клуб, али само ако могу да помогнем, не и да бих заузимао место млађима - рекао је нападач Србије у ексклузивном интервјуу "Блицу". Јовић је… »
Јовић бацио "делије" у транс: Вратићу се у Звезду, али под једним условом
Вечерње новости 22.01.2021
ЛУКА Јовић је тренутно у жижи јавности јер је из Реал Мадрида, где није добио шансу, прешао у свој стари клуб Ајнтрахт и одмах почео да даје голове. У интервју за Блиц репрезентативац Србије је причао између осталог о повратку у… »
Вести дана »

Владан Милојевић отворено признао: „Не знам колико дуго ћу бити тренер Црвене звезде!“
Хот спорт пре 6 минутајош 18 повезаних

Појачане мере саобраћајне полиције у циљу веће безбедности пешака
Плус онлине пре 36 минутајош 13 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Трамп: Зеленски ће тражити да пређе у офанзиву против Русије
Еуроневс пре 1 сатјош 13 повезаних

Хамас предао тела 2 таоца, поручио да треба времена да се из рушевина извуче још тела
Недељник пре 1 сатјош 9 повезаних