Повезане вести
Страх ме да поново потпишем нешто: Анабела отворено о помирењу са бившим, проговорила и о удаји!
Мондо 23.01.2021
Обновила романсу са бившим супругом, па открила да ли ће поново стати на "луди камен". Обновила романсу са бившим супругом, па открила да ли ће поново стати на "луди камен". Анабела Атијас нестрпљиво чека своје прво унуче, али и… »
Мајчинство не може да те испуни 100 посто! Славица Ћуктераш без длаке на језику: Испадам лоша мајка што нисам запустила себе!…
Курир 23.01.2021
Певачица Славица Ћуктераш прошле године признала је да се развела од фудбалера Владе Аврамова са којим има ћерку, а сада је у емисији код Сање Маринковић истакла да је себи на првом месту. "Била сам усамљена у браку, желела сам… »
Било би ме страх да поново потпишем нешто! Анабела Атијас у вези са бившим мужем, открила због чега се плаши да се поново уда!…
Курир 23.01.2021
Певачица Анабела Атијас је у емисији код Сање Маринковић открила због чега се плаши да се поново уда. - Ја сам негде на пола... Ја сам завршила папир, али нисам везу, у вези сам - признала је Анабела, чиме је изненадила Сању… »
Велика је обавеза бити мама, живот тако иде! Славица Ћуктераш изјавила да је себи најбитнија, а сада открила да сама одгаја…
Курир 23.01.2021
Певачица Славица Ћуктераш пре годину дана развела се од фудбалера Владимира Аврамова, а сада је открила да у свом орману још увек чува његове ствари, те да је његове штуцне искористила за један спот. – Дел Фабро је упао у мој… »
"Не желим друго дете,: родитељство је највећа обавеза у животу" Славица Ћуктераш о највећој интими, ево шта каже о емотивном…
Блиц 23.01.2021
Певачица Славица Ћуктераш (35) рекла је недавно да је себи на првом месту, па тек онда иде ћерка, а сада је открила да не жели да поново остане у другом стању. - Дете је највећа обавеза у животу, не постоји већа. То је живо биће… »
"Себи сам на првом месту, па тек онда дете, заболе ме уво" Славица Ћуктераш изненадила изјавом о мајчинству, зна да ће многи…
Блиц 22.01.2021
Певачица Славица Ћуктераш прошле године признала је да се развела од фудбалера Владе Аврамова са којим има ћерку. Она се сада осврнула на свој брак, те је истакла да јој је након развода све кренуло на боље. - Последњих шест… »
Вести дана »
„Нема приче о пензије, ту сам и такмичим се“: Новак запретио Алкаразу и Синеру као дуго није
Нова пре 32 минутајош 9 повезаних
„Од Венецуеле преко Ирана до Гренланда – метода је лудило“: Трампов свет из угла Гардијана
Данас пре 11 сатијош 4 повезане