Povezane vesti

Strah me da ponovo potpišem nešto: Anabela otvoreno o pomirenju sa bivšim, progovorila i o udaji!

Strah me da ponovo potpišem nešto: Anabela otvoreno o pomirenju sa bivšim, progovorila i o udaji!

Mondo 23.01.2021
Obnovila romansu sa bivšim suprugom, pa otkrila da li će ponovo stati na "ludi kamen". Obnovila romansu sa bivšim suprugom, pa otkrila da li će ponovo stati na "ludi kamen". Anabela Atijas nestrpljivo čeka svoje prvo unuče, ali i uživa u… »
Bilo bi me strah da ponovo potpišem nešto! Anabela Atijas u vezi sa bivšim mužem, otkrila zbog čega se plaši da se ponovo…

Bilo bi me strah da ponovo potpišem nešto! Anabela Atijas u vezi sa bivšim mužem, otkrila zbog čega se plaši da se ponovo…

Kurir 23.01.2021
Pevačica Anabela Atijas je u emisiji kod Sanje Marinković otkrila zbog čega se plaši da se ponovo uda. - Ja sam negde na pola... Ja sam završila papir, ali nisam vezu, u vezi sam - priznala je Anabela, čime je iznenadila Sanju koja ju je odmah… »
Majčinstvo ne može da te ispuni 100 posto! Slavica Ćukteraš bez dlake na jeziku: Ispadam loša majka što nisam zapustila…

Majčinstvo ne može da te ispuni 100 posto! Slavica Ćukteraš bez dlake na jeziku: Ispadam loša majka što nisam zapustila…

Kurir 23.01.2021
Pevačica Slavica Ćukteraš prošle godine priznala je da se razvela od fudbalera Vlade Avramova sa kojim ima ćerku, a sada je u emisiji kod Sanje Marinković istakla da je sebi na prvom mestu. "Bila sam usamljena u braku, želela sam samoću, ta… »
Velika je obaveza biti mama, život tako ide! Slavica Ćukteraš izjavila da je sebi najbitnija, a sada otkrila da sama odgaja…

Velika je obaveza biti mama, život tako ide! Slavica Ćukteraš izjavila da je sebi najbitnija, a sada otkrila da sama odgaja…

Kurir 23.01.2021
Pevačica Slavica Ćukteraš pre godinu dana razvela se od fudbalera Vladimira Avramova, a sada je otkrila da u svom ormanu još uvek čuva njegove stvari, te da je njegove štucne iskoristila za jedan spot. – Del Fabro je upao u moj orman i počeo da… »
"Ne želim drugo dete,: roditeljstvo je najveća obaveza u životu" Slavica Ćukteraš o najvećoj intimi, evo šta kaže o…

"Ne želim drugo dete,: roditeljstvo je najveća obaveza u životu" Slavica Ćukteraš o najvećoj intimi, evo šta kaže o…

Blic 23.01.2021
Pevačica Slavica Ćukteraš (35) rekla je nedavno da je sebi na prvom mestu, pa tek onda ide ćerka, a sada je otkrila da ne želi da ponovo ostane u drugom stanju. - Dete je najveća obaveza u životu, ne postoji veća. To je živo biće koje zavisi od… »
"Sebi sam na prvom mestu, pa tek onda dete, zabole me uvo" Slavica Ćukteraš iznenadila izjavom o majčinstvu, zna da će…

"Sebi sam na prvom mestu, pa tek onda dete, zabole me uvo" Slavica Ćukteraš iznenadila izjavom o majčinstvu, zna da će…

Blic 22.01.2021
Pevačica Slavica Ćukteraš prošle godine priznala je da se razvela od fudbalera Vlade Avramova sa kojim ima ćerku. Ona se sada osvrnula na svoj brak, te je istakla da joj je nakon razvoda sve krenulo na bolje. - Poslednjih šest meseci u braku sam… »

Vesti dana »