Povezane vesti

Stručnjaci za rukopis dokazali: Lekar falsifikovao Maradonin potpis, ide u zatvor?!

Večernje novosti 23.01.2021
KALIGRAFSKI test koji su naložili tužioci u istrazi o smrti Dijega Armanda Maradone, potvrdio je da je nekadašnji Pibeov lekar Leopoldo Luke falsifikovao njegov potpis. Luke je potpis falsifikovao kako bi dobio pristup istoriji bolesti legendarnog… »

Novo otkriće o smrti Maradone: Lični Dijegov doktor falsifikovao potpise na medicinskim kartonima

Vesti online 23.01.2021
Smrt fudbalske legende Dijega Armanda Maradone u novembru prošle godine dovela je do velike istrage koja bi trebalo da utvrdi okolnosti u kojima je preminuo slavni fudbaler, odnosno da li u svemu tome ima odgovornosti lekara koji su bili odgovorni za… »

"To je ubistvo!" Skandal u Argentini zbog onog što je pronađeno kod Maradoninog lekara - preti mu zatvor

Blic sport 23.01.2021
Smrt još uvek je glavna tema u Argentini, a preti da to postane i u svetu posle novog skandala. Za to je zadužen lični lekard preminulog El Pibea koji bi mogao da završi u zatvoru. Lukeova situacija je dodatno zakomplikovana pošto je tokom istrage… »

Skandal! Lekar falsifikovao maradonin potpis: Vest koja potresa Argentinu, "Pibeov" doktor bi mogao u zatvor!

Mondo 23.01.2021
Već ga sumnjiče da je kriv za smrt "Pibea". Već ga sumnjiče da je kriv za smrt "Pibea". Smrt Dijega Maradone i dalje potresa Argentinu, a na red je stigao novi skandal. Lekar Lepopoldo Luke falsifikovao je potpis Maradone i mogao bi da završi u… »

Vesti dana »